IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
10.7.2009
Tilastot
Käyntejä: 957
Koko
5 jäsentä
Tyttöjä: 5
Keski-ikä
23,3 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,3 vuotta

Jäsenet (5)

-inariPandoopato-Wyckedonenamelikegod
« Uudemmat - Vanhemmat »
Sanoin tosiaan tässä taannoin, että "no more Sherlock", mutta niin se vain on, että en ole päässyt tästä obsessiostani yli - joten 30 day meme sen olla pitää. Näitä on kuitenkin kiva tehdä. Ja jos jonkun vielä kaveripiiristäni saisin vaikkapa aivopestyä kiinnostumaan sarjasta niin mulla ois enempi ihmisiä, joiden kanssa tätä sarjaa ihkuttaa. Yrittänyttä ei laiteta. ;D

Huom. Saattaa sisältää spoilereita.


Day 01 — Your favourite episode

Jooh, tuota... Pelkän ekan tuottarin jälkeen mun vastaus olisi ollut ilman muuta "Study in Pink". Se jakso on mielestäni nerokas kaikella tapaa ja olen sen nähnyt varmaan noin kymmenen kertaa (eli siis noin 15 tuntia mun elämästä on mennyt yhteen jaksoon :'D) enkä ikinä kyllästy.
Mutta nyt netistä toisenkin tuotantokauden katsoneena kallistun sanomaan suosikikseni, ei ehkä kovinkaan yllättäen (koska alkuperäinen romaani on suosikkini Conan Doylelta), "The Hounds of Baskerville". Kaikki kuusi Sherlock-jaksoa on tietty loistavia ja niissä kaikissa on omat hyvät puolensa, mutta tämä jakso on mun mielestä onnistunut kaikin tavoin eikä mulla ole mitään huonoa sanottavaa siihen liittyen - paitsi nyt ehkä se, että se koira on niin tietokoneella tehdyn näköinen että YHYY, mutta muuten loistavassa jaksossa jätän mokoman pikkuseikan lähes huomiotta.

Siis... Ensinnäkin jakson mysteeri on upea, koska se tuntuu vähän yliluonnolliselta ja pelottavalta, ja meikäläinen tykkää kaikesta yliluonnollisesta hömpästä, deal with it. Toisekseen jee, Sherlock ja John matkustaa pikkukylään tutkimaan sen sijaan, että kaikki tapahtuisi kaupunkiympäristössä - juuri matkustelusta mä tykkään erityisen paljon alkuperäsissä Conan Doylen tarinoissakin. :D Kolmanneksi: Lestrade pöllähtää paikalle "lomailemaan" ja samalla tuo vahvistuksen siihen, että Mycroftilla on sormensa pelissä - poloinen Lestrade piti lähettää pikku vauveli-Sherlockin lapsenvahdiksi, aaaaw. <3 Eli siis rakkauteni sekä Lestradea että Mycroftia kohtaan kasvoi lisää, enkä uskonut sitä mahdolliseksi.

Lisäksi voisin luetella vielä kymmeniä muita pikkuseikkoja joihin kiinnitin huomioni jaksossa ja jotka oli musta ilahduttavia, mutta totean vaan, että se, miten läheiset ystävät Sherlockista ja Johnista on tullut, on liikuttavaa.

Traileri:

Ja jakson on käsikirjoittanut Mark Gatiss, joten kaikki kiitokseni ja rakkauteni menee tälle miehelle.

praiseme.jpg

-inari[Ei aihetta]Luonut: -inariTiistai 03.01.2012 22:49

Oho :o mitenkä on mahdollista, että viimeks ko oon tänne jotain kirjustellu on ollu lokakuu? x'''D ei jösses. Kyllä se aika juoksee :D

Sunnuntainapas alkoi Sherlockin toinen tuottari (TUPLATRIPLASUPERÜBERSUPER JEEEEEEEEE!), siis Briteissä tietysti. Suomeen sitä sarjaa saa varmaan taas odottaa sen vuoden, joten miksi yrittäisin kiduttaa itseni ko BBC'n nettisivut on kerran keksitty.

Oi voi. Mahtava avaus. Kaikki odottaa kauheeta pamausta, jossa edes yks ihminen joutuis sairaalaan - tai ainakin ne odottaa, joilla on älliä päässä. no offence - ja mikä on lopputulos? Jimin puhelin alkaa soittaa Bee Geesin Stayin' alivee. x''D mahtava soittoääni, Moriarty!!

Kaikki shippaa Johnlockia ja kyllä siellä vähän Molly/Lestradeakin näkyili :D I AM SHERLOCKED! ja Mycroft-parka kun Sherlock ei tyksi oikein tehdä isoveljen ohjeiden mukaisesti : < on se(kin) niin lutunen <3. tyypit Buckinghamin palatsissa odottaa "the Queenin" ilmestymistä x'D lol. oli kyllä niin.. mwahaha! Ja tietty sen huomaaminen, että Johnin nykyinen (siis entinen) tyttöystävä on ilmiselvä fem!Sherlock ;DD 'We're not a couple.' Yeah, right...

Elikkä tässä sitä vaan Houndia odotellaan... Siihen asti voisi ASiB:n kattoa silleen pari...kymmentä kertaa. :) ja sitten lueskella erään Hamish John Watsonin blogia x)

Pitääkin myös muistaa vähän muokkailla tuota meikäläisen boxia...

tumblr_lx5tftxmhX1qb10wfo3_250.gif
« Uudemmat - Vanhemmat »