IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
11.10.2009
Tilastot
Käyntejä: 570
Koko
4 jäsentä
Tyttöjä: 4
Keski-ikä
21,5 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,5 vuotta
Valvojat
EmoRoxxi

Jäsenet (4)

Merenwen|MöH_^EmoRoxxi

Kuvaus

Mikä on Street Team?

Suoraan suomennettuna se on katujoukkue. Street Teamin tarkoitus on saada Tokio Hotelille paikallisten ihmisten toimesta näkyvyyttä, aktivoida TH-fanit, nostaa fanilukemat kattoon ja luoda yhtenäinen Tokio Hotel Suomi!

Street Teamin jäseninä pyrimme tuomaan Tokio Hotelia esiin omissa kaupungeissamme, joko yksin tai ryhminä. Kaikki ST-toiminta on vapaaehtoista eikä siitä saa palkkioksi kuin hyvän mielen, paljon kavereita (sekä jatkossa kenties muutaman Tokio Hotel konsertin ;-)) Tule osaksi uutta Tokio Hotelin Humanoid-maailmaa!


Suomen Street Teamissä voit vaikuttaa foorumilla ja materiaalit löydät andeinerseite.fi:n (ADS) sivuilta! Street Team on vasta perustettu, joten lisää informaatiota ja tehtävää on tulossa koko ajan! Tokio Hotelin paluu on ihan kynnyksellä ja tarvitsemme kaikkien halukkaiden avun nostamaan TH:n takaisin Suomen kärkibändien joukkoon!

Muistattehan, että Virallinen Faniklubi (tokiohotel.fi) ja ADS ovat kaksi eri asiaa - ja syystä! Virallisen faniklubin tarkoitus on uutisoida puolueettomasti Tokio Hoteliin liittyvät viralliset uutiset ja toimia hyvänä tiedonlähteenä bändistä tietoa hakeville. ADS ja muut sivut omaavat vapaat kädet siihen, miten käyttävät Tokio Hotelista löytämäänsä tietoa. Se, että Street Teamia hoidetaan ADS:llä antaa jossain määrin vapaammat kädet kuin Virallis-nimikkeen alla. Foorumilla pätevät silti samat säännöt kuin ennenkin! ;)

Voimme siis ylpeinä sanoa, että Suomesta löytyy nyt kaikki! =) Toimitaan yhdessä ja autetaan rakentamaan toisistamme Suomen (ja miksei maailman) paras Tokio Hotel -yhteisö!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.