IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
30.10.2009
Tilastot
Käyntejä: 983
Koko
13 jäsentä
Tyttöjä: 6 (47 %)
Poikia: 7 (53 %)
Keski-ikä
32,3 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,7 vuotta
Valvojat
||Reetta|, NotJiipee, kutlied, Petmanen, Thessaly^, ^Elec

Jäsenet (13)

HANN4PANNAMalle||Reetta|PetmanenNamelesssMartilomeoNotJiipeeMRJoker^ElecHiningentekiThessaly^kutliedBMWminde
« Uudemmat - Vanhemmat »
Joka päivä silmiini osuu täällä IRC-Galleriassa ja monilla muillakin sivustoilla jotakin, mitä en voi käsittää, nimittäin tissiherukuvat. Ovathan rinnat täysin luonnollinen asia, ei siinä ole mitään kiistämistä, mutta miksi niitä pitää erikseen esitellä?

Jatkuvasti valitetaan, kun nuoret miehet kohtelevat naisia kuin esinettä, jossa tärkeintä on tissit sekä se, mitä jalkojen välistä löytyy, mutta silti samaan aikaan julkaistaan itsestä erittäin tyrkyttäviä kuvia verkossa. Saattaisikohan näillä herukuvilla kenties olla jotakin tekemistä asian kanssa?

Suositut -osio on jatkuvasti täynnä kuvia vähäpukeisista naisista, push upeilla tuetuista maitorauhasista ja pikkuruisissa bikineissä kesää odottavista tyttösistä. Miettivätkö ihmiset laisinkaan sitä, millaisia kuvia netissä itsestään julkaisevat? Joskus tuntuu siltä, että tällaisia asioita ei pysähdytä miettimään ennen, kuin jotakin oikeasti tapahtuu. Opettiko edes Amanda Toddin tapaus meille sitä, millaisia seurauksia internet-käyttäytymisellään voi saavuttaa? Aivan sama, vilautatko tissejäsi web-kameran välillä Omeglessa tuntemattomalle miehelle, vai julkaisetko itsestäsi paljastavia kuvia netissä.

Moni liikkuu nykyisin internetissä omalla nimellään tai nimimerkillä, jonka takaa on pienellä etsiskelyllä helppo löytää henkilön oikea nimi. Kuten kaikki varmasti tiedämme, onhan meille tätä jankattu siitä saakka, kunnes netti keksittiin, kaikki, mitä nettiin laitat, pysyy siellä. Tuskin tulet saamaan herutuskuvaasi täysin pois internetin maailmasta, vaikka sen poistaisitkin IRC-galleriasta tai Facebookista, sillä todennäköisimmin se on jo ehtinyt leviämään jonnekin muualle. Itse ainakin kykenen löytämään monia poistamiani kuvia vielä monilta eri sivustoilta, joihin en ole itse niitä lisännyt.

Mitä väliä sillä sitten on, että joku kykenee yhdistämään kuvasi, joissa annat itsestäsi tyrkyn vaikutelman, oikeaan nimeesi? Et ole varmaankaan miettinyt tulevaisuuden työnhakutilannetta. Varmastikin moni työnantaja tulee googlettamaan nimesi, eivätkä hakutulokset varmaankaan ole kovinkaan positiiviset työnsaannin kannalta, jos auki rävähtää sivullinen herutuskuvia.

Lisäksi samalla annat itsestäsi tyhmän vaikutelman niille ihmisille, jotka sinun lisäksesi liikkuvat netissä. Vaikka saisitkin kalasteltua tykkäyksiä heruttamalla tissejä ja ottamalla duckface-ilmeen, monet takuulla miettivät, miten joku voi suoraansanottuna olla niin idiootti huomiohuora, kuin sinä olet.

Onhan se hienoa, että jotkut ovat ylpeitä tisseistään, tai kykenevät nostamaan ihmisarvoaan (ainakin omissa silmissään) niitä netissä esittelemällä, mutta kannattaa varmaankin seuraavaksi miettiä hetki, ennen kuin olet lisäämässä herutuskuvaa itsestäsi nettiin.

sussuuw`:DLuonut: sussuuw`Keskiviikko 20.06.2012 06:32

PIUSAEI mulla muutaku...Luonut: PIUSAMaanantai 13.12.2010 18:02

FUCK THE DUCKFACE:
milen-a

AND FUCK THE LEGGINS:
LoadedGun

Oks nyt kiva kun näytät lussahtaneelta platic queen barbilta? Tiedättekö mitä barbeille yleensä käy kun niitten naamaa ja päätä tarpeeks vääntelee? No tietenkin irtoo. Kyllä mä haluan... tai ei sillä ole mitään väliä mitä mä haluan. Pointtina kuitenkin; tuolla ankkapärställä ei saa mitään muuta kun iskun naamaan.

Eikö ihmiset tajua mikä on rumaa ja mikä siedettävää? Onhan se ihan kiva jos haluu pimppasa jäädyttää kahenkyt asteen pakkasella vain sen takia, että kuvittelee näyttävänsä hyvältä.

Oi, housumuoti, tule jo takaisin!

Voisin hyvin palata ysikyt luvun puoleen väliin ja alkaa käyttää trumpettifarkkuja ja toppahousuja. Sillon tiedettiin millaiset vaatteet sopivat Suomen talveen. Mielenkiinnosta haluisin verrata virtsatietulehdusten lukumääriä 90-luvulla/2010. Nykyään muuta näekään kun villakangastakkeja ja UGG feat. leggins. Mitä vittua hei? Legginssit on vain hienompi nimitys pitkille kalsareille aka tykeille.

O tempora O mores!
« Uudemmat - Vanhemmat »