IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
8.11.2009
Tilastot
Käyntejä: 49
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Ylläpitäjä
bodyrox

Jäsenet (1)

bodyrox

Kuvaus

Brigitte Bardot tai BB (s. 28. syyskuuta 1934 Pariisi, Ranska) on maailmankuulu ranskalainen näyttelijä ja Marilyn Monroen ohella yksi suurista seksisymboleista.
Filmografia:
* Manina, la fille sans voile (1952)
* Les Dents longues (1952)
* Le Trou normand (1952)
* Le Portrait de son pére (1953)
* Un acte d'amour (1953)
* Tradita (1954)
* Si Versailles m'était conté (1954)
* La Lumière d'en face (1955)
* Futures vedettes (1955)
* Le Fils de Caroline chérie (1955)
* Lääkäri merellä (Doctor at Sea) (1955)
* Suuret sotaharjoitukset (Les Grandes manoeuvres) (1955)
* Mio figlio Nerone (1956)
* La Mariée est trop belle (1956)
* Helen of Troy (1956)
* Cette sacrée gamine (1956)
* En effeuillant la marguerite (1956)
* Ja Jumala loi naisen (Et Dieu... créa la femme) (1956)
* Pariisitar (Une parisienne) (1957)
* Rakkauden jumalatar (Les Bijoutiers du clair de lune) (1958)
* Rakkaus on kohtaloni (En cas de malheur) (1958)
* La Femme et le pantin (1959)
* Babette s'en va-t-en guerre (1959)
* Voulez-vous danser avec moi? (1959)
* Totuus (La Vérité) (1960)
* La Bride sur le cou (1961)
* Amours célèbres (1961)
* Vie privée (1962)
* Le Repos du guerrier (1962)
* Keskipäivän aave /Sen täytyi tapahtua (Le Mépris) (1963)
* Une ravissante idiote (1964)
* Viva María! (1965)
* À coeur joie (1967)
* Histoires extraordinaires (1968)
* Shalako (1968)
* L'Ours et la poupée (1969)
* Les Femmes (1969)
* Les Novices (1970)
* Boulevard du rhum (1971)
* Öljyä, pimuja, roistoja (Les Pétroleuses) (1971)
* Jos Don Juan olisi nainen (Don Juan ou Si Don Juan était une femme...) (1973)
* L'Histoire très bonne et très joyeuse de Colinot Trousse-Chemise (1973)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.