IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
26.11.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 424
Koko
15 jäsentä
Tyttöjä: 10 (67 %)
Poikia: 5 (33 %)
Keski-ikä
18,0 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 18,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 18,0 vuotta
Valvojat
jessicaö

Jäsenet (15)

jonnagraauhRusinapippeli--FannyLOLkardemarde-jessicaöjarnofruidenneaw`emppua`kiiiaaiidakinQi-tändömenniviivA-Jereezvillejou_
« Uudemmat - Vanhemmat »

[A:DDLuonut: [ATiistai 06.09.2011 20:48

pitäisittekö huolta omista kaverisuhteistanne ja elämästänne, kiitos
mä en oo enäää ihan niin pieni, että jaksaisin kuunnella tollasista asioista vittuilua, tai ylipäänsä halki puhutuista asioista. älkää viittikö pliiiis:)
heheh :D

vilbourg...Luonut: vilbourgLauantai 17.07.2010 04:02

joo moi olen vilja -94
keskiarvoni on 8,7 ja kotiintuloaika on viimeistään yhdeltätoista,
olen siis huono koulussa ja muutenkin asennevammainen paska joka menee miten huvittaa ja koulu menee perseelleen... tämäntakia mutsi laittoi minut kuraattorille koska olen kuulemma menettänyt järkeni ja amiksessa olevat pojat ovat vastuuttomia narkkari juoppo paskoja!
tämän takia kysyy taustat kaikista ihmisistä kenen seurassa olen ja jos heillä ei ole vähintään lukiokoulutusta he ovat huonoa seuraa.
ja minunikäiseni ovat liian nuoria kulkemaan yhdeltätoista hyvinkään keskustassa koska siellä on äijiä jotka tulee ja puukottaa ja raiskaa ja tunkee neulan suonee ja juovuttaa. ja jos yritän sanoa vastaan missä tahansa asiassa, osaa se kiristää sitte hevosen lähtemiselläki vittu
VITTU
t. mutsi

KIITOS TÄSTÄ VITTU JA SE ON SIT VITTU SOTA JUMALAUTA VITTU EN JAKSA VITTU AMPUKAA MUA PÄÄHÄN JA HIRTTÄKÄÄ VITTU MUN METRIN KYRVÄST MUT KATTOON ROIKKUMAAN JUMALAUTA!
TAI JOS ETTE SITÄ TEE NII OISKO JOKU KILTTI JA OJENTAIS MOOTTORISAHAN NYT LENTÄÄ PÄITÄ.


anteeks vitun valitus mutku nyt alkaa tää viimesen kolmen vuoden henkine helvetti riittää...

EEmppa-[Ei aihetta]Luonut: EEmppa-Maanantai 22.03.2010 00:43

Tikkarit muuttuvat savukkeiksi. Viattomat muuttuvat huoriksi. Kotitehtävät menevät roskakoriin. Kännyköitä käytetään tunnilla. Jälki-istunto tulee tutuksi. Limu muuttuu vodkaksi. Pyöristä tulee autoja. Pusut muuttuvat seksiksi...
Muistatko kuinka pilveen meneminen tarkoitti keinussa heilumista. Kun suojautuminen tarkoitti kypärän käyttöä? Kun pahimmat asiat mitä pystyit saamaan pojalta olivat kiusoittelut? Kun isäsi hartiat olivat korkein paikka maailmassa ja äitisi oli sankari?
Pahimmat vihollisesi olivat sisaruksesi. Rotu kiistat olivat sitä, kuka juoksi nopeiten. Sota oli ainoastaan korttipeli. Ja ainoa huume, jonka tiesit oli yskänlääke. Kun hameen pitäminen ei tehnyt sinusta huoraa. Kun suurin tuska oli saada asfaltti-ihottumaa polviin.
Ja hyvästit tarkoittivat, että näkisimme viimeistään huomenna.

jessicaöKAIKKILuonut: jessicaöMaanantai 30.11.2009 00:36

« Uudemmat - Vanhemmat »