IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
22.1.2010
Tilastot
Käyntejä: 554
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Keski-ikä
20,5 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 20,5 vuotta

Jäsenet (1)

micheal91
« Uudemmat - Vanhemmat »

king_alluasiaa..Luonut: king_alluSunnuntai 31.10.2010 03:37

http://www.universalmusic.fi/artistit/mikael-gabriel

Ensimmäinen single "Pohjosen poika" esittelee nousevan popstaran joka on valmis ison yleisön eteen. Mikael on iästään huolimatta ehtinyt kulkea kivisen tien - "Pohjoisen poika" muistuttaa myös vuosista jotka Mikael vietti Kainuun Hyrynsalmella, kun elämä stadissa kävi varhaisteininä liian rankaksi. Pohjoisessa Mikael löysi rapin ja kirjoitti ensimmäiset riiminsä. Kirjoittamisesta tuli purkautumiskeino, ja 18-vuotiaana Mikael palasi Helsinkiin.

Mikaelin parin vuoden takainen debyyttialbumi "5 miljoonaa muuta" herätti laajaa huomiota ja käynnisti sittemmin valtavaksi kasvaneen keikka- ja nettisuosion. Monilla Mikaelin Youtube-demoilla on satojatuhansia klikkauksia ja keikoilla lavan edustalla ekstaattisten fanien armeija. Tämä vakuutti pian Universalin, jonka kanssa Mikael allekirjoitti levytyssopimuksen kevättalvella 2010.

Mikael työstää nyt toista, tulevana syksynä julkaistavaa albumiaan itähelsinkiläisellä studiolla. Tiedossa on toisaalta "Pohjosen pojan" tyyppisiä huippuenergisiä bilebiisejä ja toisaalta repivän avoimia ja surullisia balladeita. Tai Mikaelin omin sanoin:


"Haluun musiikillani antaa nuorille omia kokemuksia siitä miten asiat voi mennä päin v***uu ja et miten sen voi välttää. Toinen puoli musiikissani on tuoda hymy ja iloa ihmisten kasvoille ja välittää niille energiaa musiikin kautta, koska ite saan siitä sitä."
« Uudemmat - Vanhemmat »