IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
23.1.2010
Tilastot
Käyntejä: 1 053
Koko
9 jäsentä
Tyttöjä: 4 (45 %)
Poikia: 5 (55 %)
Keski-ikä
21,2 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,5 vuotta
Ylläpitäjä
[Massimo]

Jäsenet (9)

naqueespryde[Massimo]-slj-ninnnääw`kkiajennnä^DaftPunkyRMA_Rastaman

Kuvaus

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Street Hop -festivaali kokoaa suomalaisen rytmimusiikin valionimet Helsingin Voimalaan 13. helmikuuta. Ainutlaatuisen tapahtuman esiintyjälista koostuu rap- ja reggae-musiikin osaajista.

Artistikattausta tähdittää Teosto-palkittu Asa, joka on tullut tunnetuksi yhtenä menneen vuosikymmenen keskeisimmistä muusikoista koko suomalaisessa musiikkiteollisuudessa. Hänen seitsemän uraauurtavaa julkaisuaan ovat olleet ennen kaikkea tärkeä osa kotimaisen rap-musiikin kehitystä. Reggaen saralla yhtäläinen vaikutus on ollut lahtelaisella Raappanalla, joka nähdään niin ikään Street Hopin lavalla. Hänen esikoisalbuminsa "Päivä on nuori" otettiin sekä kriitikoiden että yleisön toimesta lämpimästi vastaan. Raappanan seuraavan pitkäsoiton on tarkoitus ilmestyä kuluvan vuoden aikana.

Mielenkiintoisen setin tarjoaa myös Joku Roti Recordsille levyttävä Stepa, joka esiintyy Street Hopissa yhdessä vuoden 2007 räpin Suomen mestari Aren kanssa. Stepan toisen pitkäsoiton "Made In Sodankylä" on tarkoitus ilmestyä pian tapahtuman jälkeen, joten uutta materiaalia on mahdollista kuulla ensimmäistä kertaa juuri Voimalassa. Nimekästä esiintyjälistaa täydentävät räpin kaksinkertainen Suomen mestari Ruudolf ja viime vuonna ylistetyn "Harmaanaaman kirous" -pitkäsoiton julkaissut Solonen.

Festivaalin ohjelma jakaantuu kahtia siten, että klo 17:00 - 21:30 järjestetään ikärajaton tapahtuma, jota seuraa vain täysi-ikäisille sallittu tapahtuma klo 22:00 - 04:00. Ennakkoliput ovat nyt myynnissä Tiketissä alle 20 euron hintaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.