IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
16.4.2010
Tilastot
Käyntejä: 503
« Uudemmat - Vanhemmat »

KayinPeter Steele on kuollut.Luonut: KayinTorstai 15.04.2010 19:26

Ja sen huomaa jo pändin sivuiltakin että huhut ja uutiset pitävät paikkansa: http://www.typeonegative.net/index.php

Peter Steele, Type O Negativen vokalisti ja basisti kuoli 48 vuotiaana sydänsairauteen.

Type O Negative on ollut suosikkipändini vuodesta 1997 (October Rust) aina vuoteen 2007, jonka jälkeen en ole osannut laittaa suosikkejani enää järjestykseen. Metallica vei minut oikealle tielle, mutta Type O Negative antoi minulle sielun. En ikinä uskonut että pändin menettäminen voisi iskeä näin, mutta lopulta Type O Negative oli vähän enemmän kun vaan pändi.

Elämän varrelle on mahtunut paljon muistoja jotka liittyvät ko. pändiin. Muistan kun laitoin exälle soimaan Too Late: Frozenin (kun ei viesti tuntunut menevän perille). Jokainen sana sopi siihen tilanteeseen, siihen suhteeseen. Joka joulu soi Red Water. Love You to Death on kappale johon liittyy paljon hyviä muistoja nykyisestä suhteestani. Muistan kun olin armeijassa (I/99) ja sain käsiini World Coming Down-albumin. Luukutin sitä tuvassa niin paljon että tupakaveritkin muisti sanat ulkoa :) On myös paljon muita muistoja Type O Negativen kappaleista, mutta niihin liittyy kaikkiin joku nainen, joku suhde. Joten ei niistä enempää. Ja niin... en edelleenkään pysty laulamaan Nettien alkua yhtä alhaalta kun Peter.

Tämä pändi on osa minua, osa muistojani, osa elämääni. Ja tulee aina olemaan. Tämä on antanut minulle paljon, ja auttanut minua paljon.

R.I.P. Peter, ja kiitos kaikesta.

« Uudemmat - Vanhemmat »