IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
14.10.2010
Tilastot
Käyntejä: 473
Koko
8 jäsentä
Tyttöjä: 8
Keski-ikä
26,4 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,4 vuotta
Ylläpitäjä
_Lizardus_
Valvojat
mewike||, Wilmura, aneve, Nanna^, s|k, meryem87

Jäsenet (8)

mewike||Wilmuras|kmeryem87PiKKuPiRu88_Lizardus_Nanna^aneve
« Uudemmat - Vanhemmat »
Elis 4v

Paino 20,6kg
Pituus 107,3cm

"Rauhallinen ja mukava poika. Mukavasti keskittyi ja mielellään teki tehtäviä. Kasvu norm. Iholla molluskoita. Ryhti hyvä. Kuulo ja näkö norm. Testes +/+. Kehitys norm. Norm ruokavalio."

5.1 ois sitten 4v lääkärineuvola millonka saa sitten rokotuksenkin.

Jusa 2v

Paino 15,4kg
Pituus 92cm

"Neuvolassa hiljainen poika. Äiri kertoo että kotona puhetta tulee paljon. Kasvat hyvin. Motoriikka ikätasoa. Näkö ja kuulo vaik.norm. Testes +/+"

Isoja jössiköitä on meidän poikaset....pituudessa menee kumpainenkin käyrillä semmoista himpun päälle +1 ja painossa Elis +17 ja Jusa +10 tasaista linjaa molemmat.

_Lizardus_Jusa mussukka tänään 2vLuonut: _Lizardus_Lauantai 17.12.2011 11:08

Kaksi vuotta sitten olin...no kappas jälleen synnärillä! pientä miestä alettiin näihin aikoihin kovasti käynnistelemään ja rakkauspakkaus pienoinen syntyi klo.17.00! Jusa mussukka tänään 2 vuotias <3 ja poikien synttäreiden osa 1 tiedossa iltapäivällä.
Neljä vuotta sitten tähän aikaan oli lasta äherretty maailmaan jo reilut 15 tuntia ja vielä oli toiset reippaat 15 tuntia aherrusta edessä....kunnes kello 23.48 syntyi pieni suuri taistelijapoika maailmaan viisi viikkoa etuajassa. Elis rakas palleroinen tänään 4-vuotta ♥

_Lizardus_Jusa tänään jo 1v 2kkLuonut: _Lizardus_Torstai 17.02.2011 13:49

Edelleenkään ei pikku jätkä suostu kävelemään ilman tukea, tukia pitkin kyllä ja on ihan hilkulla et lähtis kävelee mut ku eeeiih, laiska kun on (äitiinsä lie tullut).

Viime viikonloppuna nousi ekaa kertaa seisomaan ilman tukea sillee keskel lattiaa ja muutamia kertoja on nyt noussu sen jälkeenkin. Kiipeilee kuin pieni apina, ja tulee tosin aina turpa edellä sit alaskin reppana....mut sohville nousee, veljensä sänkyyn, kirjahyllyyn, nojatuoleille, terraarion päällekin yrittänyt, kissan raapimapuuhun jne.

Hampaita pikku Jusalta löytyy nyt läpi puhjenneena jo hienot 14kpl ;)
Eli toivossa hyvä elää et josko toi kuukauden päästä jo kävelis. Painoakin miehellä on löytyy kotona punnittuna 12,3kg pituutta ei oo mittailtu mut veikkaan sen olevan jotain 80cm, seuraava neuvola kun on vasta 1v6kk lääkärineukku ja edellinen oli siis 1v neuvola.
Vuosi sitten syntyi meidän toinen pieni ihana poikamme klo.17.00 mitoin 3560g, 49cm ja py 36cm. Tänään tuo pieni taaperoinen täyttää jo yhden vuoden, nopeasti mennyt aika ja vauvasta on kehkeytynyt pieni taapero.

Noh, mitäpä meillä osataan sitten ja muuta:

- hampaita löytyy suusta 10
- kävelee tukia pitkin ja käsistä kiinni pidettäessä
- osaa sanoa muutamia sanoja kuten äiti, isi, voivoi, vauva, kitsa (kissa) jne.
- juodaan täysin tavallista rasvatonta maitoa (on juotu jo hyvän aikaa)
- syödään samaa ruokaa muun perheen kanssa tai purkkisafkoista sit niitä 12kk tai 1-3v ruokia

Ja luonnetta löytyy ainakin lähes yhtä paljon kuin äidiltään mutta varsin on muuten rauhallinen tapaus (ainakin vielä).

1 vrk ikäisenä
« Uudemmat - Vanhemmat »