IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
29.1.2011
Tilastot
Käyntejä: 612
Koko
5 jäsentä
Tyttöjä: 5
Keski-ikä
24,7 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,7 vuotta
Ylläpitäjä
nazze

Jäsenet (5)

^^AnninazzeAma]__EmiliaJemimi

Kuvaus

Kun dinosaurusten luut höyryävät pakkasaamun kirkkaudessa ja ruosteiset metroasemat kaikuvat hysteerisistä askelista, täytyy radiokohina vaientaa Feenix-linnun pyrstösulalla piirretyn post-mytologisen interpretaation jysäyttävällä kaivurilla. Tarvitaan myös avaruuskoiran korvanipukoista sulatettua muovailuvahaa. Tähän ei internet pysty. Kun Tristan kuoli, me vilkaisimme vaatekaapin pimeimmän nurkan kätkemää lusikkaa. Sillä ammennamme universaalin maitorauhasen erittämää laavaa. Me vaadimme teitä elämään. Nyt.

Ari Koivunen - ääni, rytmit, tunnelma
Luca Gargano - ääni, harmonia, vastapaino

*********************

Ari Mikael Koivunen (s. 7.6.1984) on helsinkiläinen metalli-/rocklaulaja, Ari Koivunen ja Amoral -bändien vokalisti. Idols 2007 -voiton jälkeen Arilta ilmestyi albumi 'Fuel For The Fire' 2007 ja toinen albumi 'Becoming' vuonna 2008 yhdessä 'Ari Koivunen'- bändin kanssa.
Ari liittyi vuoden 2008 lopulla Amoraliin, joka julkaisi uuden vokalistinsa kanssa neljännen albuminsa 'Show Your Colors' keväällä 2009. Amoral työstää parhaillaan viidettä albumiaan.
Ari tekee myös erilaisia cover/feat. keikkoja sekä esiintyy Crazy Mooses -trion rumpali/laulajana.

*********************

Luca Gargano (s. 24.2.1973) on helsinkiläinen laulaja-kitaristi ja musiikin ja median monitoimija. Hän on työskennellyt mm. Radio Cityssä ja Radiomafiassa sekä pyörittänyt akustista Samettiklubia ja Hevikaraokea. Hän on opiskellut yleistä kielitiedettä ja opettaa radiotyötä. Gargano soitti rytmikitaraa Ari Koivusen yhtyeessä, perusti vuoden 2008 keväällä yhtyeen nimeltään Spumanti Crush mutta siirtyi seuraavana vuonna sooloartistiksi. Gargano kuuluu/on kuulunut myös mm. Cheat Code, Morris, Kalkutan Konepaja, Helsten ja Mötley Crüe-, Foo Fighters- sekä Queen- tribuuttiorkestereihin. Luca Garganon debyyttialbumi 'Look Back in Laughter' julkaistiin 1. syyskuuta 2010.

**********************

Ari Koivunen & Luca Gargano Duon agentti:
Minni Kumpuvuori gsm + 358 50 5171671
Minni(AT)dragonwhite.com
http://dragonwhite.com/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.