IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
24.5.2011
Tilastot
Käyntejä: 1 255
Koko
11 jäsentä
Tyttöjä: 4 (37 %)
Poikia: 7 (63 %)
Keski-ikä
18,5 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 18,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 18,4 vuotta
Ylläpitäjä
laalaajau
Valvojat
Tuuttis

Jäsenet (11)

M-i-E-s_kainupro[Ruttu][VeliVladimir]_jantsu_Crack_HuoralaalaajauTuuttis
« Uudemmat - Vanhemmat »
Siis vittu että mä rakastan jääkiekkoo. Joo kyllä mä sillai ennen ajattelin että joo vittu mikä juntti juttu, siinähän vaan äijät luistelee jäällä tyhmän kiekon perässä. Ja hyi, eihän niillä oo ees hampaitakaan vaan näyttäävät ihan joiltain lappalaisilta poroaitauksen pitäjiltä! Mutta sitten mä vaan avasin mun silmäni - kun Suomi voitti viime keväällä kuus viis tai miten se meni, tais olla kuus yks, niin mä olin että wow, tää on mahtavaa!

Parasta siinä oli musta että me voitettiin Ruotsi. Viimein! Se oli täydellinen nöyryytys niille svedupelleille ja hyvä niin. Ne ansaitsi saada turpaansa, onhan niillä kuitenkin kaikki muut asiat niin paljon paremmin kuin meillä. Joukkueen palattua kotimaahan valtaisa voitonjuhla oli myös upea kokemus, vaikken muista mitään siitä: mä vaan hilluin vitunmoisessa kännissä, taisin kusta housuilleni ja huusin Kraanlundia ja ilmaveiviä. En kyllä ees tiedä mitä ne tarkoittaa mutta hauskaa oli! Kerrankin sai oikeasti juoda ihan kunnolla ja julkisella paikalla, ja parasta että myös uljaat leijonat esiintyivät siellä ja olivat samoissa tunnelmissa missä Suomen Kansa, Heidän Parhaat ja Suurimmat Kannattajansa.

Karjalakin julkaisi sen kivan oluen kuusi yksi! En ees epäile etteikö menny kaupaksi. Varmasti meni. Olutta ja jääkiekkoa samassa pullossa, varma hitti! Minäkin ostin useamman mäyräkoirallisen sitä, vaikka joku yritti väittää että toi on vaan sitä kansallista uhoamispaskaa ja ettei Karjala oo ollut Suomen omistuksessa vuosiin. No ei ookaan, sehän menetettiin Venäjälle talvisodassa ja just siksi siinä pullossa lukeekin KARJALA eikä vaikka joku Turku (jonka voisi muuten ennemmin antaa ryssille tai sveduille).

Antero Mertaranta on kanssa niiin hyvä selostaja se on yksinkertaisesti paras! Tänä vuonna meille hankittiin kaikki plussa-teeveet että voidaan sitten katsella pelejä aina kun halutaan. Kisalippujakin oon miettinyt hankkivani, kun olis niin kiva päästä muiden mukaan kännissä huutamaan ihanaa leijonat ihanaa ja Kraanluund on söpö ja kuusykskuusyks ja ilimaveivii! Siis oikeasti mä rakastan tätä jääkiekkoo!
« Uudemmat - Vanhemmat »