IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
26.9.2011
Tilastot
Käyntejä: 5 010
Kommentteja: 1
Koko
335 jäsentä
Tyttöjä: 214 (64 %)
Poikia: 121 (36 %)
Keski-ikä
30,2 vuotta
Otos: 171 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,2 vuotta

Jäsenet (335)

rebeqqaariciztimb4landOmniumellLauraaallJantsuh-alazanMuumiRawrtöpselijalka^^Ju[esantsqu-[Storm]-masquerade86tiijaaaSUPERJOELgunnerstepi
« Uudemmat - Vanhemmat »

ErQMaaliskuun ihQutusbiisitLuonut: ErQLauantai 29.03.2014 21:48

Jos ei sauna, viina ja terva auta, siinä on potentiaalia kuukauden ihQutukseksi.

Maaliskuussa 2014 ihQutuksia on kaksin kappalein.

Aviciin tuore single Addicted to You on loistava laulu, jossa yhdistyvät voimakas naisääni (joka kuuluu amerikkalaiselle folk-laulajalle nimeltä Audra Mae) ja elektroninen tanssimusiikki. Erityisen vaikuttava on kappaleelle tehty musiikkivideo: videossa kaksi rakastavaista naista ryöstelevät kauppoja Bonnie ja Clyde -henkisesti 1930-luvun tyylisessä maailmassa. Viimeinen keikka, suuri pankkiryöstö, päättää videon dramaattisesti ja sai allekirjoittaneen suorastaan haukkomaan henkeään tunteita herättävyydellään ja yllättävyydellään. Addicted to You on tarina rakkauden huumasta, vaaran viehätyksestä ja vain hetken kestävästä auvosta.



Toinen ihQuttamisen arvoinen viisu on G.U.Y., Lady Gagan uusi single. Sanoitukseltaan yksinkertainen mutta moniulotteinen G.U.Y. kertoo parisuhteen alistuvan osapuolen roolin omaksumisesta ja leikittelee hauskasti lyhenteillä GUY ja GIRL, siten leikitellen myös parisuhteen sukupuolirooleilla. G.U.Y. on ainakin ihQutusbiisilautakunnan (minun) mielestä Artpop-levyn yksinkertaisesti parasta antia.

Kappaleelle tehty lähes 12-minuuttinen musiikkivideo on mestariteos. Kaliforniassa Hearst Castlessa kuvattu video on visuaalisesti henkeäsalpaava ja yksityiskohtia pursuava kokonaisuus. Hearst Castlen arkkitehtuuri ja Lady Gaga näyttävät hyviltä kumpainenkin. Videon sanomaksi voinee tulkita täydellisen jätkän (guy) etsiminen ja kloonaaminen, jotta maailmasta tulisi parempi paikka.



Lady Gagaa on kuultu ihQutuksessa kerran aikaisemminkin, viisi vuotta sitten tammikuussa 2009 kappaleella Poker Face. Kolmesti aiemmin kaksi kappaletta on valittu yhtä aikaa kuukauden ihQtukseksi: syyskuussa 2011 (Lovex - USA ja Depeche Mode - Personal Jesus Stargate mix), toukokuussa 2010 (Maija Vilkkumaa - Lottovoitto ja Sophie Ellis-Bextor - Bittersweet) ja lokakuussa 2008 (M Pokora featuring Verbz - They Talk Shit About Me ja Snoop Dogg - Sensual Seduction).

BLUEBERRY_LIPS40/16 & 17Luonut: BLUEBERRY_LIPSPerjantai 24.01.2014 14:05


16. päivä - kappale, jota rakastin mutta en siedä enää


17. päivä - kappale, jonka kuulen usein radiosta


18. päivä - kappale, jonka toivoisin kuulevani radiosta
19. päivä - kappale suosikkilevyltäni
20. päivä - kappale, jota kuuntelen vihaisena
21. päivä - kappale, jota kuuntelen iloisena
22. päivä - kappale, jota kuuntelen surullisena
23. päivä - kappale, jonka haluan soivan häissäni
24. päivä - kappale, jonka haluan soivan hautajaisissani
25. päivä - kappale, joka naurattaa minua
26. päivä - kappale, jonka osaan soittaa jollain instrumentilla
27. päivä - kappale, jonka toivoisin osaavani soittaa
28. päivä - kappale, joka saa oloni syylliseksi
29. päivä - kappale lapsuudestani
30. päivä - suosikkikappaleeni tähän aikaan vuosi sitten
31. päivä - kappale, joka saa minut itkemään
32. päivä - kappale, josta kaverini pitävät
33. päivä - kappale, jota lauloin viimeksi
34. päivä - kappale, jota joku perheestäni kuuntelee
35. päivä - kappale, jonka osaan täysin ulkoa
36. päivä - kappale, josta saan kylmiä väreitä
37. päivä - kappale, jota hyräilen usein
38. päivä - kappale, joka muistuttaa minulle tärkeästä ihmisestä
39. päivä - kappale, josta olen alkanut viimeaikoina pitämään
40. päivä - kappale, jota kuuntelen seuraavaksi

Jjuli`AteintänkokonaakoskamoiLuonut: Jjuli`AMaanantai 10.06.2013 18:00

Päivä 36: kuva jostain, mitä odotan paljon &
kappale, josta saan kylmiä väreitä
entiiiiiiiiiiiiiiiä
Päivä 37: kuva lempihiustyylistäni &
kappale, jota hyräilen usein
eneestiiätätäkäää
Päivä 38: kuva henkilöstä, jonka haluaisin tavata &
kappale, joka muistuttaa minulle tärkeästä ihmisestä
Päivä 39: kuva siitä mitä mieltä olen koulusta &
kappale, josta olen alkanut viimeaikoina pitämään
Päivä 40: kuva joka tuo muistoja mieleeni &
kappale, jota kuuntelen seuraavaksi
Päivä 41: kuva siitä, miten vietän mieluiten
perjantai-iltani &
kappale, jota kuuntelen mieluiten bileissä
Bassoja on monia erilaisia: sellaisia: jotka kuuluvat terävinä ja korkeina iskuina ja vastaavasti matalia sykäyksiä, jotka voi tuntea käyttäessään in-ear-(basso)kuulokkeita, on todella matalia bassoja, jotka ovat niin matalia etteivät ne iske vaan ikään kuin leviävät koko kuulomaisemaan.

Kun jossakin biisissä äänet feidaavat pois ja katovat ja sitten basso edellä tulevat feidaamalla takaisin "jostakin kaukaa" lähemmäs ja lähemmäs korvia(ainakin osittain siis tuon leviävän matalan basson tyyliin), pidän sellaisista kohdista. Esimerkkibiiseiksi nimeän Crazy Frog - Pinocchio(jossa kyseinen efekti ei tosin ole kauhean voimakas), saman artistin versio Dallasin teemabiisistä(jossa se tapahtuu kolmesti ja keskimmäinen on voimakkaampi kuin eka ja kolmas), ja Storm - Time To Burn(jossa bassot tulevat todella voimakkaalla iskulla[suorastaan "murskaavalla", kun volume on tarpeeksi kovalla] tuoden samalla mukanaan matalat-keskitasoiset synthit biisiin). :)

Tai kun kuuntelen jotain nopeatempoista biisiä ja siinä vähän ennen loppua, missä biisi normaalisti muuttuu sellaiseksi, millainen se ei ole missään muussa kohdassa, se muuttuu rauhalliseksi siten, että jossakin kaukana/matalalla kuulee jatkuvan korkeiden äänien sarjat(onko ne nyt sitten niitä melodioita? En ole perillä musiikkisanastosta.), sekin on hyvä yksityiskohta. Tästä yksityiskohdasta hyvä esimerkki on Italobrothers - Stamp On The Ground ja Cascada - Miracle. :)

Joissakin biiseissä taas korkeat äänet(joilla olen nyt tarkoittanut koko ajan synthejä, mutta myös esim. pianonäänet kuuluvat tähän juttuun) tulevat hiljaisuuden jälkeen(tai alkavat soida ilman hilljaisuutta) niin sanotusti kovalla "voimalla" mukaan soimaan, tähän esimerkeiksi voin nostaa esim. Avicii - Levels ja Crazy Frog - Pinocchio. :)

Myöskin silloin kun basso toistuu jollakin tietyllä nopeudella, on joidenkin tempojen kohdalla aivan mahtavankuuloisia bassolinjoja. Esimerkiksi Hardstyle(eikös tämä olekin Jumpstylen yhteydessä soitettavan musiikin genre?)/shuffle-musiikissa on todella hyvä tempo. Ja Super Stardust HD:n soundtrackista löytyvällä Arcade - Nemainissa on todella hyvät bassot silloin, kun ne alkavat soida; voimakkaat, hyvä, rauhallinen tempo. Myös Arcade - Boss täytyy mainita; alku on mukavan ripeä ja vähän ajan päästä biisin siirtyy nopeammalle tempolle, joka on myöskin sopiva. :)

Tässä nyt oli ainakin joitain musiikkikikkoja tai mitä lie ovatkaan, mistä itse pidän kovasti. :3 Ja varmasti on muitakin juttuja, mitä en ole huomannut, mitä en osaa selittää, mitä en muista tai mitä en tiedä jne.

MarsalkkaSometimeees everyday!Luonut: MarsalkkaMaanantai 07.11.2011 08:00

Oh, sometimes
I get a good feeling, yeah
And a feeling that I never, never, never, never had before, no no
I get a good feeling, yeah
« Uudemmat - Vanhemmat »