IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
19.10.2011
Tilastot
Käyntejä: 266
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Keski-ikä
17,0 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 17,0 vuotta
Ylläpitäjä
SUPERade

Jäsenet (1)

SUPERade
« Uudemmat - Vanhemmat »
22. Have you ever participated in a fest or a Big Bang? If so, write about your favorite experience in relation to one. If not, are there any you've thought about doing? And if not, why not?

Enpä voi koskaan sanoa osallistuneeni sen pahemmin festiin kuin Big Bangiinkään. Sen sijaan olen kyllä seurannut muutamiakin festejä tosi tarkasti ja käynyt lukemassa silmät kiiluen kaikkien muiden kirjoittamia ficcejä. Lähinnä olen seurannut Harry Potter-festejä (niitä on lukuisia), ja monet mun suosikkificeistäni onkin kirjoitettu juuri johonkin festiin.

Ja joo, muutamamia vuosia sitten, olisko ollut lukion loppua tai hiukan lukiosta valmistumisen jälkeen, seurasin tosi tarkkaan yhden Snarry-festin etenemistä ja oli hilkulla, etten itsekin ilmoittautunut mukaan. Se tietysti jäi, ja nykyään en edes kuvittelisi osallistuvani - koskapa mulla on tämä paha tapa, että en saa useinkaan mitään kirjoitetuksi loppuun asti.

Mutta vaikka en itse festeihin ole koskaan osallistunut ja tuskinpa osallistun tulevaisuudessakaan, ei mulla ole niistä pahaa sanottavaa. Rakastan sitä, kun ilmaantuu paljon uutta luettavaa vanhoilta tutuilta hyviksi havaituilta kirjoittajilta, ja sitä, että löytää uusia suosikkikirjoittajia. Rakastan myös sitä, että tietää, että ne ficit on kirjoitettu valmiiksi asti eikä joudu itkeskelemään sitä, jos joku hyvin alkanut fic jää ikuisesti keskeneräiseksi.

Mm. molempia seuraavia Snarry-festejä olen aktiivisesti seurannut hyvillä mielin:
snarryholidays.jpg
&
000c11gs.jpg

Mutta näiden lisäksi pelkästään kyseiseen paritukseen liittyen on lukuisia muitakin festejä.
Puhumattakaan kaikista muista HP-aiheisista parituksista. Kaikille löytyy takuulla jotain, jos festit vaan kiinnostaa.

(Hmm. Nyt iskikin kauhea polte päästä lukemaan Snarry-ficcejä taas pitkästä aikaa.... Tuumasta toimeen siis! :DDD)
« Uudemmat - Vanhemmat »