IRC-Galleria

Tiedot

Nimi
Nightwish @ Helsinki, Hartwall Areena, 10.11.2012
Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
23.8.2012
Tilastot
Käyntejä: 283
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Keski-ikä
19,0 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 19,0 vuotta

Jäsenet (2)

Hapankaali_95emmathemidget

Kuvaus

10.11.2012 20:00 - 02:00
"3.08.2012
NIGHTWISHIN IMAGINAERUM-ELOKUVAN MAAILMANENSI-ILTA JA SUURKONSERTTI HARTWALL AREENALLA 10. MARRASKUUTA

Nightwishin odotettu Imaginaerum-elokuva saa lentävän lähdön lauantaina 10. marraskuuta Helsingin Hartwall Areenalla. Yleisö saa samana iltana kokea sekä yhtyeen suurkonsertin että elokuvan maailmanensi-illan.

Maailmanlaajuisesti odotettu Nightwishin Imaginaerum on musiikkifantasia, joka henkii David Lynchin, Neil Gaimanin ja Cirque du Soleilin maailmoja. Elokuva on innovatiivinen yhdistelmä tarinaa ja musiikkia, eriskummallinen kertomus mielikuvituksen voimasta ja siitä, mikä elämässä on loppujen lopuksi tärkeintä.

Kanadassa kuvatun ja valmistuneen fantasiaelokuvan on ohjannut Stobe Harju ja tuottanut Solar Films. Imaginaerumin rooleissa esiintyvät myös Nightwishin jäsenet.

Tarina pohjautuu Nightwishin voimahahmo Tuomas Holopaisen villiin visioon, joka syntyi vuonna 2007 Dark Passion Play -albumin jälkimainingeissa:

”Tuumin tapoja viedä bändin jo valtavan kunnianhimoiseksi ja rönsyileväksi paisunutta ilmaisutapaa edelleen seuraavalle tasolle, ja tällöin syntyi halu kertoa rakkaudella ja pieteetillä valmisteltu tarina.”

Elokuvan valmiiksi saattaminen on Holopaisen mukaan ollut kokemusrikas ja haasteellinen matka, joka on vaatinut työryhmäläisiltä vuosien jopa epäinhimillisiin mittoihin venynyttä omistautumista:

”Kaikille jo tässä vaiheessa pohjattomat kiitokset. Olemme yhdessä saaneet aikaiseksi jotain innovatiivista, eriskummallista ja ajatonta.”, Holopainen toteaa.

Imaginaerum ensiesitetään Hartwall Areenalla 10. marraskuuta. Ennen elokuvan maailmanensi-iltaa esiintyy itse Nightwish, viimeistä kertaa Suomen maaperällä tänä vuonna. Imaginaerumin valtakunnallinen elokuvateatterilevitys alkaa 23. marraskuuta.

Elokuvan ensi-iltaa edeltävänä päivänä, perjantaina 9. marraskuuta ilmestyy elokuvan virallinen soundtrack Imaginaerum By Nightwish - The Score. Levyllä on 13 uutta kappaletta, jotka ovat Petri Alangon huikeita uudelleentulkintoja Imaginaerum-levyn kappaleista.

Nightwish-yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti yli seitsemän miljoonaa albumia ja saanut yli kuusikymmentä kulta- ja platinalevyä, mikä tekee siitä kaikkien aikojen menestyksekkäimmän suomalaisen rock-yhtyeen.

Ohjaaja Stobe Harju kertoo elokuvasta: http://nightwish.com/fi/movie/news/230812

Tapahtuman tuotanto Solar Films Inc. ja Eastway Sound & Lighting Oy.


NIGHTWISH: Imaginaerum-elokuvan ensi-ilta ja konsertti
Hartwall Areena, Helsinki (Areenankuja 1)
La 10.11.2012 Ovet klo 18.00, konsertti klo 20.00 ja elokuva klo 22.15
Liput 59€ + toimituskulut

LIPUT:

Ennakkomyynti vain Menolipun verkkosivujen kautta Menoklubilaisille on käynnistynyt tänään ja päättyy 6.9.2012 klo 15:00 osoitteessa www.menolippu.fi/ennakkoliput-klubilaisille

Yleinen lipunmyynti käynnistyy Lippupisteessä ma 10.9. klo 9:00.
Puh. 0600 900 900 (1,97€/min + pvm) klo 7-22 www.lippu.fi"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.