IRC-Galleria

Tiedot

Nimi
I Love Me
Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
21.10.2012
Tilastot
Käyntejä: 312
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Keski-ikä
18,5 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 18,5 vuotta
Ylläpitäjä
Lauuri

Jäsenet (1)

Lauuri

Kuvaus

19.10.2012 03:00 - 22.10.2012 02:59
Screen-Shot-2012-10-09-at-18.17.26.png-630x626.jpg
Ole tärkeä itsellesi 19.–21.10.2012

Helsingin Messukeskuksesta tulee lokakuun kolmantena viikonloppuna todellinen hemmottelukeidas. Neljän ihanan tapahtuman muodostama kokonaisuus kulkee yhteisen I love me -nimen alla. Upeiden näyttelyiden lisäksi tapahtuma tarjoaa sinulle hyötyä ja hemmottelua.

Terveysmessuilla voit tuttuun tapaan testauttaa kolesterolin, verenpaineen, verensokerin ja luuntiheyden. Pääset kokeilemaan uusia hoitomuotoja sekä tanssimaan ja joogaamaan huippuohjaajien opastuksella. Maistele messuilla myös terveellisiä herkkuja ja shoppaa superfoodit! Huippuluennoilla kuulet muun muassa Paula Heinosta, Raakel Lignelliä, Anne teVelde-Luomaa, Sanna Mämmiä, Timo Erkinjunttia ja Stella Polarista.

Kauneusmessuilta poimit uutuudet meikkiin, ripsiin, kynsiin, hiuksiin ja ihonhoitoon. Kysy neuvoja suoraan kosmetologeilta, maskeeraajilta ja kampaajilta. Pistäydy kauneushoitolassa ja nauti upeista meikkaus- ja hiusmuotinäytöksistä. Ohjelmassa myös maskeerauksen ja body paintingin SM-kisat sekä kynsikilpailu.

Muotimessut tarjoilee trenditietoisille kauden viileimmät tyylivinkit. Uudessa Bloggers´ Loungessa huippusuositut Pupulandian, Nelliinan vaatehuoneen ja White Trash Diseasen muotibloggarit ovat tavattavissa ja raottavat ovia omiin vaatekaappeihinsa. Näytöslavalla näet kaikkina päivinä Suomen suurimmat muotinäytökset. Teema-alueilla valmistellaan häitä ja peilataan uusia kehyksiä.

Gold Silver Watch on tapahtuma timanttien säihkeen ja tyylikkäiden kellojen ystäville. Kuule, miten voit käyttää erilaisia koruja asusteina eri tyyleissä ja kurkista kellon sisään! Trendikkäimmät korusuunnittelijat esittelevät mallistojaan ja kertovat inspiraatiostaan.

Tervetuloa nauttimaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.