IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
11.11.2012
Tilastot
Käyntejä: 236
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Ylläpitäjä
Levitate

Jäsenet (1)

Levitate

Kuvaus

McFly on englantilainen pop punk/pop/rock-yhtye. Yhtye syntyi Tom Fletcherin aloitteesta. Muita jäseniä ovat kitaristi Danny Jones, rumpali Harry Judd ja basisti Dougie Poynter. McFly löi itsensä läpi vuonna 2004 "5 Colours in Her Hair" -singlellä, joka nousi singlelistan ykkössijalle.

McFly on saavuttanut 12 Top 10 singleä, joista seitsemän ylsi ykkössijalle Britannian singlelistalla. Kaksi ensimmäistä albumia Room on the 3rd Floor (2004) ja Wonderland (2005), saavuttivat ykkössijan albumilistalla. Kolmas albumi Motion in the Ocean, joka julkaistiin marraskuussa 2006, nousi Britannian virallisen albumilistan sijalle kuusi. Yhtye julkaisi marraskuussa 2007 Greatest Hits -kokoelman, josta on kaksi eri versiota; normaali versio sekä Deluxe Fans edition. Neljäs studioalbumi Radio:ACTIVE julkaistiin heinäkuussa 2008.

Yhtye julkaisi myös joulukuussa 2007 DVD:n, joka sisältää mm. kaikki 18 musiikkivideota ja kurkistuksen taka-huoneeseen.

Yhtyeen jäsenet ovat esiintyneet Just My Luck -elokuvassa ja sen soundtrackilla. McFly omisti elokuvalle myös yhden levynsä. Albumin nimeksi tuli Just My Luck.

Tom Fletcher
Danny Jones
Dougie Poynter
Harry Judd
McFly2011-TomLeishman.jpg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.