IRC-Galleria

Tiedot

Nimi
Lutakko liekeissä 2013
Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
29.4.2013
Tilastot
Käyntejä: 147
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)

Jäsenet (1)

Kolibree

Kuvaus

31.8.2013 03:00 - 02:59
Jo vuodesta 2006 järjestetyn Lutakko Liekeissä -festivaalin kahdeksas vuosikertasekoitus tarjoillaan lauantaina 31. elokuuta. Tanssisali Lutakon ympäristön rakennustöistä johtunut festivaalin lopettamisuhka on väistynyt ja tapahtuma jatkaa valoisissa merkeissä omaksumallaan punk-linjalla, löytäen punkkia tällä kertaa muun muassa niin hiphopista, jazzista kuin metallistakin. Festivaalin lipunmyynti käynnistyy torstaina 2. toukokuuta.

Tämän vuoden ohjelmiston harvinaisimpana herkkuna nähdään grindcorella vuonna 1988 aloittanut, mutta sittemmin laajempaan vaihtoehtorockilmaisuun siirtynyt kulttiyhtye Xysma. Vuonna 1998 aktiiviuransa lopettanut bändi tekee kesällä Lotto-albuminsa uudelleenjulkaisun johdosta vain muutamia comeback-keikkoja. Liekeissä soittavat myös Todellisuuden mestari -albumin toukokuun alussa julkaiseva surmacore-partio Rytmihäiriö, elämänsä vedossa oleva hardcore-legenda Terveet Kädet, Jyväskylän tuorein vientituote, thrash/speed metal -ryhmä Lost Society, punkisti hardrockaava Baltimor sekä punk-yhtyeet Ydinperhe ja Neuroottiset Pelimannit.

Ensimmäistä kertaa Lutakko Liekeissä -festivaalin lavalle nousee myös hiphop- ja jazz-artisteja: Laineen Kasperi & Palava Kaupunki tuuttaa yhteiskuntakriittisillä lyriikoilla höystettyä hiphoppia isolla kokoonpanolla. Suomen parhaimpiin jazz-yhtyeisiin lukeutuva Black Motor ja maan rap-artistien eturiviin Laineen Kasperin lailla kuuluva Hannibal ovat yhdistäneet voimansa ja esiintyvät Lutakossa yhdessä nimellä Black Motor Hannibal.

Lutakko Liekeissä -ohjelmisto täydentyy vielä muutamalla nimellä, koko ohjelma julkaistaan kesäkuun alussa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.