IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
28.10.2013
Tilastot
Käyntejä: 220
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 3
Keski-ikä
30,8 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 30,8 vuotta
Ylläpitäjä
Kaisa_91

Jäsenet (3)

Kaisa_91

Kuvaus

Lajityyppi: Komedia, kotimainen
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Johanna Vuoksenmaa
Pääosissa: Armi Toivanen, Riku Nieminen, Essi Hellén, Aku Hirviniemi, Hannele Lauri, Vesa Vierikko, Pamela Tola
Ensi-ilta: 8.2.2013
Kesto: 1h 33 min
Ikäraja: 7

Finnkinon Kuukauden elokuva helmikuussa 2013!

Yksi ei halua rakastua. Toinen ei muuta haluakaan. Kolmas on naimisissa väärän naisen kanssa ja neljäs taas ei enää ole. Siis naimisissa. Niin kuin ei kohta kukaan jos 21 tapaa pilata avioliitto -elokuvan keinot otetaan käyttöön. Johanna Vuoksenmaan komedian pääosissa nähdään Armi Toivanen, Riku Nieminen, Essi Hellen, Aku Hirviniemi, Hannele Lauri, Vesa Vierikko ja Pamela Tola.

Sanna Manner (Armi Toivanen) on tutkija, joka tekee tohtorinväitöskirjansa työnimellä “X tapaa pilata avioliitto”, jossa hän tutkii niitä tapoja, joilla ihmiset pilaavat avioliittonsa. Sannalla on hypoteesi, jonka mukaan pitkä avioliitto on nykyihmiselle luonnoton olotila, koska ihmiset eivät enää tarvitse toisiaan hengissä pysymiseen samalla tavalla kuin agraariyhteiskunnassa. Sanna haastattelee pariskuntia näiden hääpäivänä ja vuoden välein tästä eteenpäin. Sanna itse on sinkku ja jakaa omat ihmissuhteensa selkeästi ystävyys- ja seksisuhteisiin, joiden kanssa hän noudattaa tiukasti “yhden kerran periaatteeksi” nimittämäänsä toimintatapaa.

Sannan äiti Eila (Hannele Lauri) on jättänyt Sannan isän, Eeron (Vesa Vierikko), viisi vuotta sitten, mutta Eero ei ole hyväksynyt eikä ymmärtänyt tapahtunutta, vaan omistautuu yhä exälleen. Hän kantaa vihkisormusta, kattaa pöydän vaimolleen siltä varalta, että tämä sattuisi palaamaan ja käy sinnikkäästi ajamassa Eilan nurmikkoa ja pesemässä tämän uuden kodin ikkunoita.

Sannan ystävätär Aino (Essi Hellén) on oikeuslääkäri, joka on korostuneen tietoinen elämän ihmeestä itsessään ja muissa. Aino on eloisa, romanttinen ja taikauskoinen. Hän ennustaa itselleen ja muille käyttäen materiaalina milloin radiota, milloin keittokirjaa. Aino mielestä yksin eläminen lisääntymättä hänen iässään on rikos ja hänellä on selkeä agenda, löytää mies ja tehdä lapsia mahdollisimman pian. Pian Aino ihastuu Sannan tutkimusassistenttiin Jouniin (Aku Hirviniemi), joka on naimisissa Ellin (Pamela Tola) kanssa.

Ainon syntymäpäivillä Sanna törmää Aleksiin (Riku Nieminen) ja vietettyään yön tämän kanssa, Sannan on vaikea toimia periaatteidensa mukaan. Sanna oivaltaa, että varmin tapa pilata avioliitto on se, ettei uskalla rakastaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.