IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
16.9.2014
Tilastot
Käyntejä: 1633
Kommentteja: 2
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Ylläpitäjä
-Sleepbuddy-

Jäsenet (1)

-Sleepbuddy-
« Uudemmat -
Ei tolla movie makerilla saa kyllä kovin hyvää aikaiseksi! Oisko kellään hyviä vinkejä ilmaisiin videoeditointiin liittyviin ohjelmiin?

Tässä vaiheessa kaikilla oli vielä kivaa.

Mikkelin frisbeegolfpuisto


Tässä vaiheessa kellään ei ollu kivaa. Saavuttiin siis Kaihun frisbeegolfpuistoon joka oli aivan liian rankkaa meille vanhoille reppahousuille 2 x 21 pelatun väylän jälkeen. Lisäksi helle pyöri kokoajan siinä +24 - +28°c välillä!

JLvIeSj.jpg

ps470z2.jpg


Radat oli kyllä täynnä upeita ja haastavia väyliä sekä lisäksi hyvin opastettuja, joten propsit Mikkelin kaupungille tai paikallisille seuralle jotka luultavasti ovat radat rakentaneet. =)
Olin juuri aloittamassa toista heittoa, kunnes..

Tuli lypsettyä frisbeegolfissa oma rataennätys -8 jota erittäin todennäköisesti en tule enää koskaan parantamaan.

RTyfN5L.jpg


urheilutalo_imatra_ratakartta_2014pdf.jpg
Hyvää juhannusta kaikille!

-Sleepbuddy-EKLU:n sporttileiriLuonut: -Sleepbuddy-Keskiviikko 03.06.2015 11:17

Mun pitäs lähtee reilu tunnin päästä opettaa muksukoille frisbeegolfia, muuten hyvä mutta en osaa itekkään. Meidän seura on EKLU:n mukana järjestämässä lasten liikuntaleiriä Imatralla 3-5.6.2015. Saas näkee miten äijän käppyrän käy. Antakee muksut armoo, antakee muksut armoo..

348s.jpg
Joo kivasti alkoi Mansikkalassa viikkokisat frisbeegolfin merkeissä. Avausheitto ja kiekko pesään väylällä 1 ja näin ollen holaripotti kotia. =) Ei sillä olen heittänyt holarin 2 kertaa aiemminkin, mutta että kisan avausheittona, niitä tapahtumia tuskin kovin montaa löytyy tältä pallonpuoliskolta. Taian huomenna ottaa vähän kuppia ja nollata tapahtuneet.

-Sleepbuddy-Hyvää vappua kaikilleLuonut: -Sleepbuddy-Torstai 30.04.2015 07:31

Lähdetään kaveriporukalla Simpeleen Tehtaanpuistoon vähän vappufribailee. Ajattelin jos taas pärjäis 5:llä midarilla ja 6:lla draiverilla.

x0JyFh9.jpg

tehtaanpuisto_rautjarvi_ratakartta_2014.jpg
Käytiin vähän fribailemassa Itä-Suomen koululla ja oli aika uskomaton setti eka kierroksella. Kaveri rykäisee jo väylällä 2 hole in one ja nappaa keulapaikan. Kuitenkin väylällä 7 itsellä napsahtaa kanssa, annukkana heitetty lätty meni suoraan pesään avauksesta. 2 holaria samalla kierroksella on meidän porukassa aika uskomaton juttu, mutta pakkohan se oli uskoa kun omin silmin näki. Lisäksi vielä lopussa kun oltiin 4:ttä kierrosta pelaamassa niin kaverin tytsiystävä linkosi väylällä 3 kiekon avuksesta suoraan ketjuihin! Huonoksi onneksi kiekko pomppasi korin viereen. Oltaisiin kyllä suotu hänellekin se holari mielihyvin! Ei se häntä nyt kuitenkaan niin sikana harmittanut, sillä hän tuikkasi jo viime syksynä holarin samalla radalla. Kivaa oli ja tuskin toista kertaa pääsee nauttimaan samasta tunnelmasta. =)
« Uudemmat -