IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
3.10.2015
Tilastot
Käyntejä: 599
Kommentteja: 17
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 1 (34 %)
Poikia: 2 (66 %)
Keski-ikä
28,4 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,1 vuotta

Jäsenet (3)

SaricaKushi-sama

Kuvaus

Chakroista keskustelua, pohdintaa ja yhdessä oppimista... Laittakaa linkkejä asiaan liittyville sivustoille ja kommentoikaa vapaasti...

Chakra
Energiakeskus, tsakra, tchakra. Energiataajuuksien vastaanottaja, muuntaja ja jakaja, tietoisuuden keskus. Ihmisellä on monia energiakeskuksia, mutta yleensä katsotaan olevan 7 pääkeskusta: perus-, napa-, pallea-, sydän-, kurkku-, otsa- ja kruunuchakra.
1. chakra (peruskeskus, juurichakra) häntäluun juuressa, sukupuolielinten ja peräaukon välissä. Yhteys sukupuolihormoneihin, verenkiertoon ja sitä kautta aineenvaihduntaan, luustoon ja lihaksiin. Väri on punainen.
2. chakra (napakeskus) navan ja ristiluun korkeudella. Yhteys lantioon, suolistoon, mahaan, haimaan, munuaisiin ja maksaan. Vaikuttaa ruoansulatukseen. Yhteys tunteisiin ja niiden tasapainoon. Väri on oranssi.
3. chakra (palleakeskus, solar plexus, aurinkopunos) pallean kohdalla. Toimii tunteiden ja tahdon välittäjänä. Vaikuttaa hengitykseen, energiaan ja elinvoimaisuuteen ja sitä kautta turvallisuuden tunteeseen. Väri on keltainen.
4. chakra (sydänkeskus) sydämen seutuvilla. Sillä on yhteys sydämeen ja sitä kautta verenkiertoon, hengitykseen ja kateenkorvaan. Vaikuttaa hengityksen ja verenkierron välityksellä ihmisen fyysiseen ja henkiseen tasapainoon. Väri on vihreä, joskus kuvataan myös vaaleanpunaisena.
5. chakra (kurkkukeskus) kilpirauhasen lähellä, kaulakuopan ja kurkunpään välissä. Sillä on yhteys puheeseen ja kuuloon sekä kilpirauhasen kautta aineenvaihduntaan. Samalla se on myös selväkuuloisuuden keskus. Väri on sininen.
6. chakra (otsakeskus) kulmakarvojen välissä. Sillä on yhteys silmiin, silmähermoihin ja aivolisäkkeeseen. Vaikuttaa näkemiseen ja sitä kautta ymmärtämiseen. Toimii myös selvänäkökeskuksena. Väri on indigo.
7. chakra (kruunukeskus) päälaella. Sen kautta ajatellaan olevan yhteys henkiseen ulottuvuuteen. Vaikutus tulee erityisesti aivojen (käpyrauhasen) ja hermoston kautta. Väri on violetti.
Auraa voidaan havainnoida selvänäköisesti ja sitä voidaan kuvata esimerkiksi auragrafilla tai Kirlian-kuvauksen avulla.

http://www.energiakeskus.com/energiasivut/chakrat/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.