IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kirjallisuus ja lehdet
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 15 886 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 17
Koko
899 jäsentä
Tyttöjä: 613 (69 %)
Poikia: 286 (31 %)
Sijoitus koon mukaan: 603
Keski-ikä
33,5 vuotta
Otos: 615 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,7 vuotta

Jäsenet (899)

Reyio-HeiNi`^Tsubaki^paimainekojeijeiSusu^_^tempulaValkeakaniMadlaxGremmy[Mardu]thedanu^Sora^po|aris-redemtion-_Huppeliina_
« Uudemmat -

TheOdoshiOSTAKKEE!Luonut: TheOdoshiTorstai 10.07.2014 22:31



Siitä lähtee kasa mangaa, animesarja ja muutama peli (PC & Xbox) joiden toimivuudesta ei ole takuuta. Tarkempaa listaa saa pyydettäessä, jos kuvasta ei erota.

Koko kasa lähtee 60e tai tarjotkaa jotain niin katellaan. Kulkeutuu Animeconiin tai nouto mun kämpiltä Linnanpellolta (Kuopio).

TheOdoshiMYYDÄÄNLuonut: TheOdoshiSunnuntai 29.06.2014 16:10

Muuton tieltä lähtee paljon mangaa myyntiin. Kuvia en ole vielä jaksanut räpsiä, mutta niitä saa pyydettäessä (ja jossain vaiheessa kuvaankin). Mahdollisuus noutaa Animeconista tai Kuopiosta muulloinkin. Postitusmahdollisuus.

Vaihtojakin saa ehdottaa. Vaihtoon käyvät pelit, elokuvat, anime, manga (englanniksi tai suomeksi), kirjat, figuurit... oikeastaan mitä vaan voi tarjota!

KAIKKIEN KUNTO TODELLA HYVÄ! KAIKKI TUOTTEET TULEVAT MYYNTIIN MYÖS MUUALLE!

Suomenkieliset:

VAIN PAKETTINA!
- Puella Magi Madoka Magica 1-3 (koko sarja) 15e + pk
- Trinity Blood 1-13 45e + pk
- Fullmoon wo Sagashite 1-5 10e + pk
- Bleach 1-43 100e + pk

YKSITTÄISET: 3e/kpl + pk ellei toisin mainita
- Veitsi kukkasen terällä (yksiosainen) 5e + pk
- Doubt 1-2
- Hero Tales 1-2
- Resident Evil 1
- Ragnarök 6, 8 ja 9

Japaninkieliset:

VAIN PAKETTINA!
Hopeanuoli 1-5 25e + pk

PARADISEBANANA[Ei aihetta]Luonut: PARADISEBANANALauantai 19.10.2013 22:30

Lisätään vielä tännekin, KAIKKI kuvissa olevat myynnissä, haluan näistä eroon. Tehkää toki tarjouksia.

RED0myydään mangaa!Luonut: RED0Perjantai 27.09.2013 17:55

Tällästä löytyis, pistä viestiä jos kiinnostus heräsi!

suomenkieliset pokkarit 1-2e kipale kunnosta riippuen ja englanninkieliset 2-3e




MawigaattoriHopsanssaa!Luonut: MawigaattoriTorstai 05.09.2013 20:01

Noniin, uusi kirppis Anime, Manga ja Cosplay harrastajille on nyt perustettu Facebookkiin.

Lisätietoa ja linkki kyseiseen ryhmään löytyy täälä:

http://mawigaattori.blogspot.fi/2013/09/turha-ilmoitus.html

MeewyNo voi harmaa mies...Luonut: MeewyPerjantai 02.08.2013 06:13

Muistin potkästä aikaa käydä mangareaderissa ja hetken jo haaveilla että nyt viime kerrasta on jo niin pitkä aika, että voisin yllättyä positiivisesti mutta ei. Minulla on ikävä D.Gray-Mania TT_TT Miksi, voi miksi?
Elikkä myyn kolmea Naruto-seinäkangasta ja kahta Bleach-seinäkangasta.

Ostin joskus suhteellisen suolaisella hinnalla vuoden (kai) 2008 Animeconista nämä:

Pitkään ja ahkerasti vaihtelin, kumpi oli seinällä ja kumpi lepäilemässä huoneen nurkassa, kunnes eräänä päivänä vaihtoa ei tapahtunutkaan ja molemmat jäivät nurkkaan kyyhöttämään. En oikein osannut päättää, kummasta pidin enemmän, kun tyyli on suhteellisen sama.
Molemmissa on kätevät, liikuteltavat koukut, joilla saa julisteet seinään kiinni ilman mitään jeesusteippiviritelmiä. Kaksi naulaa ja tsädäm. Huoneeni ovessa noita pidin, joka kuvassakin näkyy. Molemmat siis kokoluokkaa oveen (ym.) sopiva.


Tässä on taas vähän Narutoa. Jostain Animeconista tai Desuconista myös nämä hommattu aikoinaan:



Tuosta Sasukesta sen verran, että tuo yläkeppi on poikki. Olen sinne sisälle kuitenkin tehnyt pienen vahvikkeen, seurauksena se, että siinä on pieni ryppy.

Ryppy ei ole kuitenkaan ihan yhtä iso, kuin kuvassa, koska korjasin sitä juuri hieman lisää. Ryppy siinä kuitenkin on, mutta tästä huolimatta se on ollu all-time suosikkini kaikista seinäkankaistani. +Siinä on ne ripustamista helpottavat koukut. Ne on oikeesti iso plussa.

En muista näiden kahden tyypin jäljellejäänen nimeä ollenkaan, mutta tää isompi, jolla on rakkautta symboloiva kanji otsassa ja joka kantaa tota putelia selässään, niin toi juliste missä se on.. se on iso ja hieno. Miinuksena koukut, joita ei ole. Mutta muuten erinomaisen hieno, jokseekaan se ei mahdu oveen. Ellei ole tosi leveä ovi. Ja vaikkei koukkuja olekaan, niin kyllähän sen seinälle silti saa kun vähän päätään käyttää. Minun seinääni se koristi noin vuoden verran, kunnes kirjahylly peitti osion eikä se enää mahtunut mihinkään. Se on siis isohko.

Sitten tuo keskimmäinen. Siitä en pyydä edes puolta hintaa muihin verrattuna, koska ylin keppi on kokonaan irronnut. Jollain liimalla sen kyllä saa siihen kiinni, mutten löytänyt kotoani sellaista liimaa. Pienellä värkkäämisellä sen saisi siihen ihan kunnollakin kiinni, mutta sen työn tuntipalkka on jo sitä luokkaa, että myyn koko julisteen vaikka parilla eurolla.

HINNAT

Hinnoista sen verran, että 15€ kappaleelta Bleach-julisteista. Molemmat jos ostaa, niin 20€. Eli melkeen osta kaksi, maksa yksi, muttei ihan, sillä mikään ei ole niin hyvää eikä elämä ole reilua.

Naruto-julisteista tuo Sasuke maksaa 10€ tunnearvoineen kaikkineen, Puteliselkä 15€, Keskimmäinen 2€.

Jos nyt kaikki Narutot ostaa samaan pakettiin, niin 20€ on ihan hyvä hinta. Jotain parin kympin luokkaa noi kaikki tais maksaa kappaleelta kun itse ostin. Eli näitä ostaessa elämä on ihan reilua.
Mulla ois nyt käyttämättöminä ja jo luettuina myynnissä vähän mangapokkareita ja muutamat (2xBleach, 3xNaruto) seinäkankaat/julisteet. Kovaa hintaa en mielestäni pyydä, mutta ainahan voi tinkiä. Tai sanotaan näin, että voin joustaa. Tinkiminen särähtää jotenkin ikävähkönä sanana korvaan. Hintaa laitoin tonne ihan loppuun kuvien alle.

Itse asiaan

Mangapokkarit:

Deathnoteja löytyy mulla kakkososasta kasiin, osat 2,3,4,5 suomeksi ja 6,7,8 englanniksi
Mukava sarja, en tosin muista, mihin kohtaan toi kasi nyt sitten jättää, mutta noilla pääsee sarjassa hyvin alkuun. Jos ykkönen löytyy jo hyllyltä, niin siinä on sitten kivasti 1-8 rimpsu. Itse katsoin nämä animena pääosin, mutta halusin ne pokkareinakin omalle hyllylle. Ykköstä en sitten tainnut koskaan jostain syystä löytää.


Narutoja on sekä suomeksi että englanniksi. Suomeksi on osat 1-8, englanniksi osat 15,16,22,23
Narutoon tutustuin kokonaan näiden 1-8 suomenkielisen pokkarin kautta. Tykkäsin sitten sen verran, että päätin alkaa netistä katsomaan ihan kunnolla. Briteissä matkatessa tuli sitten ostettua osat 15 ja 16, 22 ja 23, miksi juuri nuo, en tiedä. Aina välillä on kuitenkin kiva vaihdella mangan ja animen välillä sarjaa seuratessa, ettei silmät kokonaan sula tietokoneen ruutuun tai tipu sarjakuvien sivuille. Mielummin vähän kumpaakin. Tasapaino ennen kaikkea.

Bleachia on pelkästään englanniksi, osat 4-14, 19-25 eli ihan mukava rimpsu. Osat 15,16,17,18 oon todennäköisesti kattonut animena netistä jolloin on jäänyt pokkareina ostamatta, mutta varsinkin pitkillä automatkoilla tai missä vaan, missä ei netti toimi, on mukava kun voi seurata sarjaa eteenpäin samaa juonta seuraavien pokkareiden kautta.

Sitten on pari The Legend of Zelda-mangaa mitä ostin ihan mielenkiinnosta joskus Briteistä. Olin ihan ihmeissäni, että tällaisiakin on olemassa joten ostin. Ihan hyviä stooreja luettuinakin, harmi vaan, että kokonaisena tarinana löytyy ainoostaan Majora's Mask. Ocarina of Timesta mulla on part 2.. ei mitään aavistusta, moneenko osaan se on jaettu, mutta multa löytyy vaan toi pt.2. Ihan mielenkiintosia ihan vaan omistaa, en sitten tiedä löytyykö noita nykyään enemmän jostain, mutta vuonna 2006 noi kaks pokkaria oli maailman ihmeellisimmät asiat. Tai jos ei kaikista ihmeellisimmät, niin about top20 luokkaa.

Tässä kuvaa näistä:

Oon maksanu noista englanninkielisistä aikoinaan 6£ per kpl. Nykysellä kurssilla se on jotakuinkin 7€~, tällä hintaluokalla niitä varmaan Suomessakin nykyään myydään. 10-7€ muistasin noista suomenkielisistä mangoista maksaneeni kappaleelta aikoinaan. Eli samaa hintaa.

Otetaan nyt kappalehinnaksi vaikka 4e.

Asun Helsingissä, mutta pikku reissaaminen ei haittaa. Iso reissaaminen on sitten asia erikseen, en ihan kauheen kauas viitsi lähteä. Mutta mitenvaan pokkarit vaan sais perille kivasti, niin olen avoin ideoille.

DreamnationR&C + nimpparitLuonut: DreamnationMaanantai 08.04.2013 01:22

Hihii, oli sitten nimpparit tossa perjantaina. :D Äiti osaa aina ostaa hyviä lahjoja. <3 Viimeinki mun R&C kokoelmani on täynnä (lukuunottamatta näitä uusia ja Secret Agent Clankia...joista mitään en halua :I), koska äiti oli ostanu mulle QfB:n. <3



Sekä sain kylpyvaahtoa ja sukkia ja kaikkee muuta kivaa. <3 Ja nää oli vaa nimpparit, hei. :'D
Mummuki anto keraamisen veitsen. ASDSDASDAD

Hahah, kukaan muu ei sit muistanukkaa mun nimppareita. :''D Noh, ei kyllä haittaa yhtään. En meinannu itekkää muistaa ennenku sain mummulta onnitteluviestin. :D

Ainoo valittamisen aihe mulla on se, et QfB oli ihan helvetin lyhyt. Pelasin sen läpi neljässä tunnissa. :I Ilmeisesti se onki vaa "fun-size follow-up to ToD". :I No jaa. Ei se sillee haittaa, koska oli se kuitenki hauska pelaa. :D Ja se oli joka tapauksessa ainoo, joka multa enää puuttu näistä. :D

Mitäs sit seuraavaks keräis... VÄHÄ LISÄÄ MANGAA?!



Hm. Tossa kuvassa se näyttää hirveen pieneltä määrältä.
NOH. EIKÖHÄN TOIKI KOKOELMA TOSTA VIELÄ SUURENE.

HEWWOK-ON GIRLS WANTED!Luonut: HEWWOMaanantai 18.03.2013 15:18

Moikka kaikki nätit ihmiset siellä!

Etsitään kaverin kanssa cosplay tyyppejä K-ON cossiryhmään. c: Suunnitteilla ois, että tehtäis sellanen kiva leffaprojekti. Ja tietenkin coneissa käynti ois kivaa. Tai muuten vaan hengailu ja photoshoottailu.

Tää on siis vaan superharkinnassa, ei välttämättä edes toteudu, mut kuitenkin. Suunnitteilla ois tehdä vähän fanitaidetta cosplayn muodossa, ja tehdä ns. K-ON jakso ja ehkä julkaista se youtubessa ym. Tärkein on kuitenkin tehdä sellainen ihan vain omaksi iloksi! <3

Mutta lähdetään vaikka alkuun nyt perus periaatteella, että kasataan ensin cossiryhmä kekoon ja mennään näyttäytymään parissa conissa. :)

Ollaan sen verran perfektionistejä, että halutaan et pituudet menee kohilleen. Ja oikeestaa koko homma. Ja tässä ei oo mitää kiirettä ku ollaan itekki niin laiskoja cossin vääntäjiä, ja vaikka ei osaiskaa ite ommella niin pidetään vaikka tälläsiä cossinvääntämis miittejä silloin tällöin. Tarkoitus ois kuvata tää leffa siis vasta ensvuonna (2014 kesällä). Eli aikaa on. c: Noniin, nyt sitten asiaan.

EDIT/ Suurella mahdollisuudella K-On ryhmä cossi Traconissa 2013!

Hahmot (pituusjärjestyksessä, lyhyimmästä pisimpään):



Azu-Nyan 150cm / 46kg
Cossaaja
Nimi: Hewwo (Minä siis. En usko että löytyy lyhyempää tyttöä.)
Pituus: 145cm



Ritsu 154cm / 48kg
Cossaaja
Nimi: Pentti
Pituus: 158cm



Yui 156cm / 50kg
Cossaaja
Nimi: Katiska
Pituus: 160cm



Mugi 157cm / 53kg
Cossaaja
Nimi: @_tiia35_
Pituus: 159cm



Mio 160cm / 54kg
Cossaaja
Nimi: Rika @Poprika
Pituus: 170cm

ps. KAIKKI vähänki kiinnostuneet laittakaa kommenttia! Kommentointi ei tarkoita sitoutumista. Ja noista pituuksista ollaan sen verran tarkkoja, että pituuserot pitää olla oikein, eli ei 150cm mioa ja 172cm ritsua. :3 Eli jos kiinnostaisi pitää hauskaa K-ON tyttöjen tavoin, laita kommentissa vaikka ihan aluksi sun pituus ja cossitoive! <3

pps. Vaikka hahmopaikatkin ovatkin täytettyjä, otamme mielellään vastaan myös varasijalle kiinnostuneita, jos ensimmäisenä ilmoittautuneet eivät syystä tai toisesta pääsekään mukaan tai peruvat ilmoittautumisensa.
« Uudemmat -