IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 8 101 (1.7.2008 alkaen)
Koko
600 jäsentä
Tyttöjä: 527 (88 %)
Poikia: 73 (12 %)
Keski-ikä
37,0 vuotta
Otos: 447 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,6 vuotta

Jäsenet (600)

NeomiVilenius___saararööpökubbla--Emmu--`noo_Beast_fiilisfeelisMarzu^Geneticc|Minni|Blondi_91knusperlustsuckre_{mau}
« Uudemmat - Vanhemmat »
Arvosanani työssäoppimisen jaksolla putosi kiitettävästä tyydyttävään, koska vittumainen sairaanhoitaja, selitti miten MRSA voi tarttua nenäkoruuni ja sitä kautta muihin. Ensinäkin nenäkoruni on täysin parantunut, eikä ole ollut tulehtuneena missään vaiheessa. Jos ottaisimme hypoteettisen bakteeriviljelyn tuon sairaanhoitajan nenän kyljestä ja minun lävistetyn nenän vierestä. Olisiko bakteerien tai mikrobien ero niin suuri?
Kuten arvaatte en itse ollut hänen kyseisestä teoristaan täysin samaa mieltä, joten tutkin aihetta lähemmin. En löytänyt yhtään, korostan YHTÄÄN hänen kuvaamaa infektiota tapahtuneeksi. Jos hoitotieteen saralla ei ole konkreettisia esimerkkejä, miksi lävistykset ovat kielletty, kyse ei ole tieteestä vaan olettamuksesta. Eli tieteen saralla tälläistä ei ole tapahtunut missään. Tämän lisäksi hän ei ilmeisesti tajunnut, että MRSA voi tarttua vaikka hikiseen otsaan ja sitä kautta levitä muihin potilaisiin. Miksei hikoilu töissä ole infektioriskin takia kielletty? Kokopuku kondoomit päälle 24 tuntia vuorokaudessa, jos aseptiikasta haluaa mussuttaa.

Tämän lisäksi lävistyksiä koskevat säännökset, rikkovat periaatteessa yksilön vapautta ja ovat eräänlaista "syrinjintää" aivan kuten tatuointien kieltäminen, jotka täysin parantuneena aiheuttavat yhtä paljon infektioriskiä, kuin täysin tatuoimaton iho. Jos olisin Shamaani, jolle lävistykset ja iho merkit ovat pyhiä, kyse olisi uskonnonvapauden rikkomisesta. Eli pitääkö minun perustaa friikkihoitsujen BDSM kultti, niin voin vedota uskontooni, jottei numeroni putoaisi, jonkun vittumaisen kusipään omien mielipiteiden takia. Yksi vaihtoehto olisi tietenkin kieltää, kaikki mahdollinen tilpehööri hoito-alalta. Jokseenkin ironista, että kyseisellä sairaanhoitajalla oli korvakorut ja ohjaajallani kynsilakkaa. Tähän hän ei katsonut tarpeelliseksi puuttua.

Mitä tässä ajan takaa on suodattaa turhautumista ja päästää höyryjä ja kyseenalaistaa selkeää sääntöjä sääntöjen ilosta mentaliteettia, mitä työssäoppimiseni edusti.
...me emme elä enään millään vitun noitavainoilla, missä erilaisuuden tuomitseminen on sudotieteen taakse naamioitua perseilyä ja tekopyhyyttä.

SorinTyöt loppuu?Luonut: SorinMaanantai 10.10.2011 13:13

Monen painajainen on jäädä työttömäksi. Lisäksi työttömyyttä pidetään uhkana kansantaloudelle. Olet laiska ja huono ihminen, jos et tee töitä. Suomalaiset ovatkin oikea työläiskansa. Samalla kuitenkin yhtä Siwan kassapaikkaa hakee 100 henkilöä. Onko Siwan kassasta tullut unelma duuni?

Jos on joskus hakenut töitä, niin tietää miten vaikeaa se voi olla. Pitää olla hyvät markkinapuheet ja myydä itseään oikein urakalla. Ilmoitellaan sitten tulitko valituksi. Eikä sieltä sitten koskaan kuulu mitään. Samaa paikkaa kun haki vähintään viisi yhtä pätevää.

Sanotaan että töitä kyllä saa jos vaan haluaa, puhelinmyyjänä tai mainostenjakajana. Mikä menetys olisikaan yhteiskunnalle jos alan työntekijät menisivät lakkoon. Enää ei ole sitä peltoa josta koko kylän henki riippuu ja jonne kutsutaan kaikki kynnölle kykenevät. Totuus on, että mitä enemmän automatisoidaan, sitä vähemmän jää pakollisia töitä. Eikä tämä suinkaan ole huono asia. Yksi kone tekee sen minkä tuhat orjaa teki ennen ja huoltokin on helpompaa. Enää ei tarvitse töitäkään tehdä yli 12 tuntia päivässä ja vähenee kokoajan. Haasteeksi jää keksiä mitä tehdä kaikella vapaa-ajalla.

Toisaalta sanotaan ettei hoitoalalla ole tarpeeksi työntekijöitä. Sijaiset puuttuu ja hoidettavia on liikaa. Resurssipula. Silti jostain riittää aina resursseja huippu tärkeään mainontaan ja markkinointiin.

nillysmitäs helvettiä?!??!Luonut: nillysMaanantai 15.06.2009 14:52

Pääsin opiskelee sinne minne halusinki! ;O
Eli sosiaali ja terveys alalle!

__tiudeHoitajan ammattiLuonut: __tiudeKeskiviikko 14.01.2009 03:57


Tervetuloa ammattiin, joka ei kuntien tuottavuuslaskelmissa näy! Samalla kun tähän ammattiin valmistut, myyt myös sielusi. Hoitaja ei saa koskaan olla rauhassa, sukulaiset ja puolitututkin kuvittelevat että hoitaja = lääkäri, ja ovella vilisee mummoa esittelemässä takamuksen ihottumaansa. Ellei muuta, niin kummin kaiman serkun täti onkii puhelinnumerosi selville ja soittelee lääkärikäynnin jälkeen kertoen mitä siellä nyt on sanottu - tarkistaakseen että arvoisa hoitaja on samaa mieltä.

Varauduthan myös siihen, että olet töissä kesät, talvet, joulut, juhannukset ja uudetvuodet. Ei mene kauaa, kun tuttavasi kyllästyvät pyytämään sinua mihinkään, kun aina olet töissä. Ellet omassa työvuorossasi, niin joustamassa ja tekemässä pitkää päivää kolleegan sairastuttua ja sijaisten ollessa kiven alla. Mutta ei hätää, tästähän maksetaan niin kivasti (NOT!).

Potilaat ovat kivoja ja vaivattomia, kunhan ne nukkuvat tai eivät ylety soittokelloon. Tokihan hoitajan ammattiin kuuluu myös nyrkkeilysäkkinä oleminen ja koska suurella todennäköisyydellä olet nainen, myös kourituksi tuleminen (persus, rinnat) ns. kuuluu ammattiin. Siinä sivussa sinua sitten myös h*oritellaan ja haukutaan. Ah, eikös olekin kivaa!

Ja omaiset, ne vasta mukavia onkin! Nykyään jopa monella vanhuksella on osastolla oma kännykkä, josta he soittavat omaiselleen heti jos välipala on 5 minuuttia myöhässä (ruokaahan sairaalassa ei juurikaan saa: vain viisi ateriaa päivässä!) tai leipä on vääränväristä. Sitten seuraavaksi joku mukava omainen onkin tulossa puhelinlinjoja pitkin kun "meidän Marttaa pidetään nälässä". Ah, ajoittain huutaminen alkaa jo kun ehtii luurin nostaa: mitä sitä suotta kyselemään kuka vastaa puhelimeen, samaa kelvotonta hoitajamassaa ne kaikki siellä on. Ja kansliassa ne istuu kuitenkin, kahvilla. Tai surffaamassa netissä. Ei ne hoitajat koskaan mitään hyödyllistä tee! (Huolimatta siitä, että osastolla on 40 potilasta, niin kyllä MEIDÄN MARTAN pitäisi päästä suihkuun joka päivä ja ulos ja kauppaan ja torille...)

Joo, täällä siis väsynyt ja uupunut yökkö. Joka oikeastaan nauttii työstään, vaikka purnaakin joskus. Älkääkä siis ottako tätä täysin vakavasti, kiitos.
« Uudemmat - Vanhemmat »