IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 463 (1.7.2008 alkaen)
Koko
58 jäsentä
Tyttöjä: 6 (11 %)
Poikia: 52 (89 %)
Keski-ikä
33,6 vuotta
Otos: 39 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,6 vuotta

Jäsenet (58)

Jon^^välinematumiesKyriosStAdrianmattsontommishockFloudiNekoromsDeeveri_minä_itte_raul_ZoUWiCremoRauska_Jrtuoppi--
« Uudemmat - Vanhemmat »

thalion:----------DDDDDLuonut: thalionTorstai 28.01.2010 13:47

Miksasin koulussa biisin:

BIG BANG vs. 50cent

....tuli aika karu.

SAARASAYSHELLOJOOLuonut: SAARASAYSHELLOMaanantai 07.09.2009 17:49

eilen kävi nniii et olin HESEN hohohooo kassal just tilaamas sit SIT multa lhäti ääni enkä saanu sanotuks sil muijal mitä olin ostamas JA JOO se vaa nauro siin ja mä yritin kauhee lvaival saada ees pientä inahdusta mun suusta sit oikeesti .dsa.dsadsa no iskin sille sit alennuskupongi kätee ja se alko tekee safkaa . sain sit viel jotenki inistyy et se tulee mukaa =(((((((((((((((((((((( jumalauta
Imatralla treenaileva melodista meteliä kasarirock-höysteellä soittava Luminosity etsii keikoille miksaajaa/ääniteknikkoa. Ollaan nyt reilun 1,5 vuoden keikkailun aikana soitettu n. 20 keikkaa (nuokkareita, klubeja ja pikkufestareita) ja huomattu, että iso osa bändin potentiaalista katoaa, koska talon miksaaja ei tunne biisejä ja musiikki osaa välillä olla erittäin vaikeasti ennakoitavaa. Nämä lähtökohdat huomioonottaen etsitään iloiseen perheeseemme uutta mielellään pitkäaikaista jäsentä, jolla olisi hommaan oikea asenne ja jaksaisi reissata tälläisten pitkätukkaisten hippien kanssa tarvittaessa pitemmällekkin. Myös keskustelutaito ja kiinnostus musiikkia kohtaan olisi hyvä omata.. välillä tulla kuuntelemaan treenejä ja välillä keskusteleman vaikkapa kupillisen ääressä :)

Olemme musiikin suhteen liikkeellä tosissaan, mutta melkolailla talkootyöllä tällä hetkellä. Keikoista ei jää paljoa käteen ja joskus ei jää sitäkään, mutta silti jaksetaan tehdä töitä, jotta hommassa päästäisiin eteenpäin.

Emme etsi välttämättä valmista ammattilaista, vaan hyvää tyyppiä, jolla olisi halu kehittyä omassaa duunissaan kuten soittajatkin kehittyvät omassaan. Plussaksi katsotaan mahdollisuus saada/lainata/vuokrata erinäistä äänentoistokamaa, jos joskus tarvitaan jotain. Mutta sekin on jo paljon, jos tuut meidän kanssa toimeen ja opit ymmärtämään meidän välillä kieroa huumoria ;D

Jos jotain kiinnostaa bändin yleinen meisinki, niin meidät voi seuraavan kerran nähdä keikalla 16.5. hyväntekeväisyysfestari Hyvärissä ( www.hyvari.com ), jonka jälkeen siirrymme pienelle keikkatauolle työstääksemme kunnolla uutta demoa.

Jos homaan on kiinnostusta, niin ottakaapa yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai vaikka täällä galleriassa, niin jutellaan lisää.. kysymyksiä saa kysyä ja mitä vain sanoa.. ollaan avoimia, niin hommat toimii.
« Uudemmat - Vanhemmat »