IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 3 549 (1.7.2008 alkaen)
Koko
109 jäsentä
Tyttöjä: 52 (48 %)
Poikia: 57 (52 %)
Keski-ikä
37,4 vuotta
Otos: 82 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,9 vuotta

Jäsenet (109)

qetshupjaanii666MrsDragonTaBitch^inniElyanaStarroxRoutaajaGalbedirDevilahStillbornatrumreginaOnny^|cuchulain|crabanielHauntti
« Uudemmat - Vanhemmat »

ötöKapakkatappeluLuonut: ötöMaanantai 21.06.2010 03:42

Kapakkatappelu on tappelun hienostuneempi muoto, jota harjoitetaan ainoastaan kapakoissa ja ainoastaan humalatilan vallassa. Kapakkatappelun Maailmanliitto (WBFA) valvoo tarkasti kapakkatappeluotteluita ja sakottaa selvänä ja kapakan ulkopuolella käydyistä otteluista. Kapakkatappeluun ei tarvitse lupaa amatööritasolla, mutta ammattilaiseksi ryhtymiseen tarvitsee lupapaperit.

Säännöt:
- Kapakkatappelussa saa käyttää kaikkea paikan irtaimistoa aseena. Ampuma-aseet ovat kiellettyjä normaaleissa kapakkatappeluissa, mutta mikäli mukana on mafiosoja, tuliaseiden käyttö on luvallista.

Maailmanliiton virallinen tärkeimpien sääntöjen luettelo:
- 1. Vastustajaa saa hutkia millä tahansa, mikä osuu käteen.
2. Vastustaja on kuka tahansa kuka osuu eteesi ja jonka naamasta et satu pitämään.
3. Voittaja on viimeinen, joka kaatuu.
4. Baarimikko voi ottaa osaa tappeluun, mutta hänen tuloksiaan ei noteerata ranking-listalla.
5. Kuka tahansa humalassa kapakan sisällä oleva voi liittyä mukaan alkaneeseen tappeluun tai olla osallisena sellaisen aloittamisessa.
6. Vastustajan tappamisesta saa miinuspisteitä.
7. Sellaiset, jotka yrittävät selvitä tilanteesta puhumalla, saa lyödä ikkunan läpi.

Yleisimmät aseet:

Nyrkki

* Tyyppi: Lyömäase
* Hyödyt: Erittäin helppo saatavuus. Nopea valmistaa ja käyttää.
* Haitat: Rystysten rupeentuminen.

Yksinkertaisin kapakkatappeluase. Jokaisella pitäisi olla sellaiset valmiina. Mikäli sinulla ei ole, käänny lääkärin puoleen.

Baaritiskiä vasten rikottu pullo

* Tyyppi: Terä/lyömäase
* Hyödyt: Tuskallisuus, helppokäyttöisyys. Helppo saatavuus.
* Haitat: Tähtäämisen vaikeus, humalatilasta riippuen.

Perusmallia oleva puolustus- ja hyökkäysase. Toimii vain lasisilla pulloilla. Valmistetaan iskemällä viina-, kalja- tai likööripullon pohja rikki baaritiskiä vasten. Käsikahvana käytetään pullon kaulaa. Terävällä päällä löydään.

Tuoli

* Tyyppi: Lyömäase
* Hyödyt: Helppo saatavuus ja suhteellisen helppo käsiteltävyys.
* Haitat: Hitaus.

Toinen perusase. Valmistetaan nousemalla äkillisesti paikalta ja tempaamalla tuoli käteen. Käytetään lyömällä painavampi tai kovempi pää edellä vastustajaan. Metallituoli toimii paremmin kuin puinen, mutta puutuoli on nostalgisempi, ja sitä käytettiin paljon varsinkin Villin Lännen aikoina. Tosin tuolloin käytettiin paljon myös tuliaseita.

Käsilaukku

* Tyyppi: Lyömäase
* Hyödyt: Nopeus, äkillisyys.
* Haitat: Saatavilla normaalisti vain naisilla. Pieni tehokkuus.

Yleisesti naisten käyttämä ase, mikäli tämän sukupuolen edustajia sattuu päätymään kapakkatappeluun. Tunnettu nopeasta fire ratesta, mutta damage on melko pieni. Mitä painavammilla tavaroilla laukku on täytetty, sitä isompi damage sen iskuilla on, mutta suuri massa huonontaa fire ratea. Nopeasti käytettävissä.

Haulikko

* Tyyppi: Tuliase
* Hyödyt: Tehokkuus.
* Haitat: Mahdolliset kuolemantapaukset. Sairaalakulujen korvausvelvollisuus. Poliisi.

Baarimikon yleisin puolustautumisekeino. Haulikon lisäksi baarimikon yleinen taktiikka on linnoittautuminen baaritiskin taakse ja poliisin soittaminen. Tosin jälkimmäistä suosivat vain henkiriepuaan vähemmän arvostavat baarimikot

Pistooli

* Tyyppi: Tuliase
* Hyödyt: Tehokkuus, pieni koko. Käyttöetäisyys.
* Haitat: Ks. edell.

Mafiosojen tullessa mukaan kapakkatappeluun tuliaseet muuttuvat luvallisiksi. Sekä mafiosoilla että normaalilla väellä yleisin tuliase on pistooli.

Nyrkkiraudat

* Tyyppi: Lyömä/teräase
* Hyödyt: Yhdistettyinä hyviin nyrkkeihin erinomainen puolustuskeino. Suojaa rystysten rupeentumiselta.
* Haitat: Ongelmat poliisin kanssa.

Helvetin enkelien ja muiden kovanaamojen usein käyttämä puolustuiskeino. Toimminnaltaan kuten nyrkki, mutta tehokkaampi. Ainoa huonous on, että poliisi tapaa katsoa karsaasti nyrkkirautojen käyttäjiä.

Kettinki, putkenpätkä, jakoavain jne.

* Tyyppi: Lyömäase
* Hyödyt: Tehokkuus verrattuna normaaliin nyrkkiin. Helppo löytää pihoilta tai työkalulaatikosta.
* Haitat: Ks. edell.

Myös kovanaamojen suosiossa olevia aseita, mutta myös normaalit tappelijat käyttävät tämän kaltaisia metallisia aseita melko usein. Aiheuttavat melko paljon tuhoa, mutta eivät sisällä yhtä suurta kuolemanvaaraa kuin tuliaseet.

Energiahyökkäys

* Tyyppi: Energia-ase
* Hyödyt: Tehokkuus. Isolla T:llä.
* Haitat: Vaarallisuus. Kapakalle mahdollisesti aiheutuva tuho. Vaikea saatavuus.

Energiahyökkäykset muuttuvat luvallisiksi vain, jos tappeluun tulee mukaan joku Z-sotureista, esim. Goku tai Vegeta. Henkilö, joka osaa käyttää energiaa, saa saa välittömästi etulyöntiaseman kilpakumppaneihinsa nähden.

ötöBaarin henkilökuntaLuonut: ötöMaanantai 21.06.2010 03:36

-Portsari

Portsarit eivät päästä sinua sisälle, jos olet alaikäinen tai liian kännissä. Tosin naispuolisilla on se etu, että he voivat hieman keimailla, ja miespuoliset voivat yrittää olla avokätisiä. Usein he myös päästävät kaverinsa sisään ilman narikkamaksua. Nämä gorillat kuitenkin suuttuvat pienestä, ja voit pian lentää niska-pers-otteella ulos.

-Baarimikko

Baarimikko on symppis kaveri. Hänelle voit kertoa kaikki surusi, hän varmasti kuuntelee - ainakin puolella korvalla. Hän voi tarjota sinulle ehkä drinkinkin pienellä alennuksella, kuhan vain lupaat kustantaa muille baaritiskillä istujille kierroksen.

-Blokkari

Blokkari on se tyyppi joka yrittää aina viedä juomalasisi, vaikka siellä olisi vielä jotain jäljellä. Voidaan pongata häröilemässä tiskikoneen lähettyvillä.
« Uudemmat - Vanhemmat »