IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
20.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 4 372 (1.7.2008 alkaen)
Koko
307 jäsentä
Tyttöjä: 234 (77 %)
Poikia: 73 (23 %)
Keski-ikä
34,8 vuotta
Otos: 202 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,7 vuotta

Jäsenet (307)

^Kirjis^^LaurenotmoPettrra^^jobbe^^K4tj4_Turb0DieselvilsqPatu91Eve-lyPiatzärmärulaaLäpsyti[Hi]C-hicachallu
« Uudemmat -

masssuBULGARIALuonut: masssuTorstai 17.06.2010 00:57

lähetää huome 06.00 ja tullaa takas joskus että paljon kommenntei,kiitos :)
ja toki janina mukaan <3

OFF-18o71o - 25o71o ♥Luonut: OFF-Torstai 06.05.2010 02:15


nyt on matka varattu, sunny beach HERE WE COME! ♥

LÄMMIN! ♥

supa`[Ei aihetta]Luonut: supa`Lauantai 30.01.2010 15:28



tytöt, enää viis kuukautta

tiia,julia,miia

Baari
On

^-- sinne siis(:

natesti si nai dobra!Luonut: natesTorstai 03.09.2009 00:34

Heippa kaikille maanmatosille siella kaukana Suomessa.


En oo pitkaan aikaan kirjottanu kunnolla, enka paivittanyt mun elamaa tanne, joten uskoisin etta nyt olisi sille oikein otollinen aika. Ensiks voisin kertoa, etta syy siihen miksen oo kirjotellu on se, etta mulla meni pari viikkoa sitten oma kone jotenki rikki. Se kayttojarjestelma pyyhkiyty kokonaan pois, ja tartten nyt windows vistalevyn, jotta saan koneeni taas kuntoon. Aiti ja Kimmo ja Niko ja Pale tulee ens viikolla tanne (<3), ja ne tuo sit samalla mulle sen levyn. Jee! Sitten paivitan vaikka joka paiva.


Tosi hankala alkaa kirjottamaan mitaan, ku on niin paljon mita on tapahtunut, paljon ihmisia joista voisin kertoa, paljon kaikkea kaikkea kaikkea. Ajatuksia. Elamaa. Oon miettinyt paljon mun tulevaisuutta ja oon tehny aika radikaaleja mietintoja myoskin. Niista voin kertoa sitten IRL ystaville. Ne on oikeasti aika vau. Tai siis. Oon loytany ehka sisaisen rauhan.


Jos mina vaikka kerron teille tasta Kultahietikon alueesta, milla maa asun nii ekkana jotain, niin te ootte ilosia.
Eli Kultahietikko on tammoinen lomakohde taalla Bulgarian Mustanmeren rannikolla. Kultahietikolla on 4 kilometria ja paikotellen 100 metria levea ranta, jonka ymparilla ja lahistolla kaikki hotellit ja kaupat ja kaikki sijaitsee. Kultahietikon keskuksena voijjaan pittaa hotellia jonka nimi on Admiral (sinne menee myos meidan asiakkaita), ja sen vieressa on kaks hyvaa maamerkkia, Maailmanpyora seka Eiffeltorni. Ihan nailta huudeilta lahtee liikkeelle myos molemmat minijunat! Ne on tosi katevia ja kivoja, maksaa vaan 2 levaa eli yhden euron. Toinen kiertaa sellaisen ympyranmuotoisen kiekan joka kasittaa suurimman osan hotelleistaki, ja toinen menee sit rantakatua edestakas.
Kultahietikko jakaantuu ikaanku kolmeen eri paa-alueeseen tai tiehen, ja ne on silleen etta alimpana eli rannan vieressa on rantakatu, sit yks katu ylemmas (taa on rinteista ja makista aluetta) on baarikatu (me asutaan baarikadulta seuraavalla kadulla joka on semmonen pienempi tie), ja sitte kaikkein ylimpana on paakatu eli paatie, jossa on joskus tosi hurjaaki liikennetta. Paakadulta lahtee myos bussit Varnaan. Varnasta myohemmin lisaa.

Me oppaat asutaan hotellissa jonka nimi on Tsarevets, ja se on meijjan akkilahtohotelli myoskin. Eli jos haluaa tulla moikkaamaan mua tanne, niin kannattaa ottaa akkilahto, eli varata matka samana tai edellisena paivana enne lahtoa, ja tohon askenmainittuun hotelliin.. Hinta on menopaluu 99-150 euroa. Miettikaa. Huh. Sisaltaa siis asumisen ja lennot ja kaikki. Dude.
Mitas muuta. MMM. Baarikadulla sijaitsee muutama meijjan hotelli, ja sitte nimensa mukaisesti myos paljon baareja. Sit siella on myos paljon ravintoloita, pikkukojuja, halpoja vaateliikkeita (mun lemppari on kauppa jossa saa 5 minuutissa teetettya t-paitoja, just semmosia niinku ite haluaa, ja maksaa vaan 20 levaa eli abouttiarallaa 10 e) ja ja baariin sisaanheittajia ja flaijjereittenjakajia, joista melkeen kaikki on meijjan kavereita. Ne on mahtavia tyyppeja.

Pijan siis tosi paljon bulgarialaisista ihmisista, nuorista varsinkin. Ne on ihan ihmeissaan siita ku me asutaan bulgariassa, ja saadaan teha taalla tyota. Suurin osa niista haluais Suomeen tai jonnekki muualle maahan EDES kaymaan, mutta heilla ei sita mahollisuutta ole. Keskipalkka taalla Bulgariassa on on n. 250, ja elakelaiset joutuu parjaamaan jollai tyylii 100 per kk.
Uskomatonta. :o. Taalla on kylla hintataso aika paljo alhaisempi ku Suomessa, mutta silti.

Lahin kaupunki Kultahietikkoa on Varna, jossa sijaitsee myos lentokentta jolle siis meidan asiakkaat yllatysyllatys laskeutuu.
Varnaa kutsutaan Bulgarian kesapaakaupungiksi. Siella on tosi paljon kaikkia nahtavyyksia , kauppoja ja paljon tekemista. Siella on arkeologinen museo, merisotakoulu, paljo muistopatsaita, on kaupungintalo, uskomattoman hieno varnakatedraali, meripuisto, sirkus, taloustieteellinen yliopisto, mustalaismarkkinat, ooppera, teatteri.... Kaikkea mahollista. Niin ja Bulgarian suurin tavaratalo VARNA MALL on myos Varnassa. Se on aivan ylisiisti! Tykkaan kaya siella. Kaytiin siella viimeks lauantaina a:n, ursan (slovenialainen opas) ja anuliinan kanssa vahan shoppailemassa ja myoski samalla elokuvissa. A oli ekaa kertaa elokuvissa, se oli niin sopoa. Katottii kauhuleffa drag me to hell. Olin ihan paniikissa, mutta A ja Anuliina piti mua melkee koko elokuvan ajan mun kasista kiinni, ja Anuliina toisella puolella friikkas iha ittekki nii se oli hupaisaa. An mielesta elokuva oli valilla turhauttava mutta sita jannitti myos valilla vissiin. Olin turvassa.
Huhu. Lopulta se elokuva meni kylla aika pelleksi, mutta mutta. Pointti oli silti etta se oli peloittava.

Hmm.

Mitas maa kertoisin? No, nyt istun meidan yhdella hotellilla koneilla, ja mulla loppuu aika pian nettiaika. 1 tunti maksaa 6 levaa eli 3 euroa. Tassa hotellissa. Muissa se vaihtelee. Keskiverto hinta on noin 5 levaa eli 2 ja puol euroa.

taalla Kultahietikolla on vesipuisto aquapolis, joka on iha meijjan asumuksen vieressa. Sitte taalla voi harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, voi pelata tennista, keilata, ratsastaa, ymymym. Paljon kaikkea. Lamminta taalla on ollu silla tavalla etta vahintaan 24 astetta on ollu joka paiva, ja enimmillaan varmaan 36. Oon nyt kohta ollu taalla 5 viikkoa, ja sina aikana on kahtena paivana satanu vetta. Jotenka ei paha. Ei paha.

Seuraavaks voisin kertoa mun kollegoista eli tyokavereista, joitten nimet on Tiia (kohdepaallikko myoskin), Anuliina eli Annuliinna, Paapo, Ari ja Greti.

Viimeksi mainitut tuli meijjan tiimiin tuossa parisen viikkoa sitten, ja he asuu siis taalla Bulgariassa ihan tayspaivasesti tai siis niinku ympari vuoden junou (anuliina kayttaa junouta koko ajan).
Ari on about 60 vuotias, ja Greti hieman alle 40. Greti on alunperin Bulgariasta, ja Ari Suomesta. Pari vuotta sitte he sitte muutti tanne Suomeen ja ovat tehneet nyt kolme vuotta aina syksyisin Alma tourille toita ku on tullu tuplalennot. He ovat siis naimisissa, ja heilla on myos kaksi lasta. Oikein mukavia ihmisia molemmat. :).


Tiia meijjan kohdepaallikko on aivan mahtava! Se on hauska, reilu ja hyva ihminen. Pijan sen naurusta. Ja oon kylla onnellinen etta sain mun elamani ekaksi kohdepaallikoksi just Tiian. Parempaa en ois voinu toivoa.

Anuliina on mua vuojen vanhempi oleva ihana tytto! Han kavi Paivolan vuotta aiemmin kuin mina, ja on ollut nyt vuoden oppaana. Anuliina hauskuttaa meita aina lukemalla meille paivan riimuja ja paivan horoskoopit. Uskomatonta. Anuliina lahtee taalta 20.9, han lentaa Kyprokselle ensin viikoksi lomalle, jonka jalkeen han aloittaa siella kautta!. Hyva. Dobre.
Pidan Anuliinan huumorista, ja sen rakailmeesta plus vammarapyloista. Anuliina on rehti. Ja erittain hyva opas. Anuliina on PBT. <3.


Torspo aka pauli. Mita siita nyt kertoisin. Ois niin paljon sanottavaa.
Jos tiivistan sen vaan siihen etta se on paras. Ja MPKP. Oon tosi onnellinen etta se on taalla (tosin se on nyt JUURI talla hetkella lomalla suomessa, se tulee 4 pvan paasta takasi), koska se on tosi hasu ja se aina keksii mun kanssa kaikkea jannaa!.
A on hyvyyden multihuipentuma. Hmm. Mitas muuta. No. Siis. Se on vaan niin Aapo.
Metsankeijju. A:lla on myos tosi kivat kajet ja se on optimaalisen halattava ihminen :o ( se pituusjuttu!).


Kaikki ihmiset on taalla aivan makkeita ja huippuja ja bliuuuuuuu mitaaaaa.
Huhu.


Nyt meen facebookkaileen ja sitte kottiin nukkumaan. Muistakaa olla hyvia ihmisia ja tehkaa hyvia tekoja. Hyvat teot palaavat aina kaksinkertaisina tekijalleen takaisin.

Rakastan.

<3: Natsku.

natesInsane in the membraneLuonut: natesPerjantai 14.08.2009 14:58

Hola!


Kello on varttia vailla 12, kylla, taalla on siis sama aika ku Suomessa, jos joku ei sita viela tienny.
Istun toimistolla, ja asken oli hotellipaivystyksia... 09 00 - 09 30 Atlaksessa, josta sit kavelin Zdravestille ja olin siella 09 45 - 10 15. Oli ihan mukavia asiakkaita, eika mitaan suurempia ongelmia esiintynyt. Hienoa.

Aurinkoista on ollu koko viikon taas, ja eilen otin ekaa kertaa silleen KUNNOLLA, tarkotuksenmukasesti aurinkoaki. Istuin meidan hotellin yleisparvekkeella pari tuntia, ja lui lehtia ja puhuin puhelimessa kaikkien kanssa. Oli rento fiilis ja rento olo.


Talla viikolla on ollu mun ensimmainen oikea tyoviikko. Eli sunnuntaina alko tositoimet lento-oppaudella ja arritransulla ( niinikaan bussikuljetus siis kentalta hotellille), ja maanantaina oli ekat hotellitapaamiset. Tiistaina myos hotellitapaamisia, ja keskiviikkona ensimmainen retki!
Se oli bulgarialainen ilta, fiesta! Se meni tosi hyvin ja asiakkaat oli mukavia ja olin tosi happyhappy sit puol 12 illalla, ku olin vieny viimeset asiakkaat bussilla hotelleille. Hihi :).
Nain viime viikolla samat esitykset ku opsasin sen ku Sanna veti sen, niin ne ei ollu enaa NIIN siisteja ku sillon, mutta silti olin viihdyttynyt. (onko toi edes sana ? ).
Katotaan sit ku oon kattonu ton esityksen 10 kertaa etta mitka on fiilikset. Hienoo sokerii.



Eilen eli torstaina oli taas hotellitapaamisia ja kavin toimistolla ja kavelin paljon. Itse asiassa oon kavelly tan viikon aikana yhteensa jotain 45 kilsaa ainaki. Ja sen kylla huomaa. Kunto on noussu TOSI paljon, ja park hotel golden beachin portaatkaan ei enaa tunnu niin pahalta! hiaaa. Siisti.

Illalla kavin syomassa, jonka jalkeen lahin Blue Sky hotellille nettiin ku oltiin sovittu Junnun kanssa mesetreffit VARTTIN yli kaheksaksi! Juteltiinki sitte joku 6 ja puol tuntia, ja keksittiin huippuja juttuja ja uusia smaileja! Keskusteltiin paljon kaikesta, ja mulle tuli tosi hyva mieli. Juttelin myos Villen ja Antin kanssa jonku puoli tuntia yhteiskeskustelussa ja voi pojat mulla oli hauskaa :D. Mulla on NIIN ikava niita. Uskomatonta settia taas... Ei mittaa jarkia huhuh.

Ku lahin vihdoin sielta hotellilta kotiin pain, eli noin kilsan paahan ehka about, niin ku kavelin alas semmosia pimeita rappusia niin kuulin puskasta rapinaa ja askelia. Katoin siihen ja nain semmosen hahmon ja se lahti seuraan ja kuulu lisaa rapinaa. Juoksin AIVAN VITUN NOPPEETA ne portaat alas, ehka 6 porrasaskelmaa aina kerrallaan ja haukoin vaan henkee etta ei oo totta ei oo totta ei nain voi tapahtua... Olin iha paniikissa joten juoksin NIIIIN KOVAA HUH. Lopulta sain eksytettya sen ja se jai sinne portaille jonnekki vaijyyn. Hyi vittu. Se oli varmaan joku taskuvaras joka ois tyylii tullu etta GIVE ME YOUR MONEY.... No anyway, puhuin sitte loppumatkan kottiin Ahtin kanssa, ja olin turvassa. Meinasin soittaa aitille mutten raskinu herattaa sita. :O. HUHU. Mutta ihana Junnu.


Huaaa. Tanaan on btw enaa kahet hotellipaivystykset ja sit mulla onki seukin kerran toita vasta sunnuntaina 12 jalkeen! HUHU mitahan tekisin? Tanaan ainaki meen Tjareborgin Krissen ja sen jonku kaverin kanssa drinksuille yms tonne baarikadulle, ja jotain hubaa. Ja huomenna oon sit ottamassa arskaa rannalla varmaan koko paivan! Hihi ootan innolla :). Miaaaawwwwww jeee!.


Pitakaa hauskaa siella Oulussa, ja Suomessa, nahhaan 58 yon paasta!

Love you,

<3 : s e t a N

\\ Unelmilla on oltava siivet \\.
elikkä, kirjotan nyt vähä että mitä hommailtiin ja mitä mulle tapahtu ja mitä kaikkea sattu mun viimesimpinä viikkoina siellä kaukana!


22.7 keskiviikkona käytiin tyttöjen kanssa kaupungilla ja löydettiin mulle uniformua varten kolme valkoista kauluspaitaa. kaks niistä on lyhythihasempia, ja yks on semmonen pitkähihanen perus. kävin myös työkkärissä hoitamassa asioita, ja ja, istuttiin coffee housessa arton ja vilun kanssa hetkinen. illasta en muista yhtään, että mitä ollaan tehty, mutta varmasti ollaan oltu porukalla JOKO kattomassa leffaa, tai pelaamassa lenttistä/futista.
EIKU HEI, löysin mun puhelimesta merkinnän siitä illasta! eli me oltiin illalla kahestaan eka hannan kanssa niillä, sitte aukku jemi ja kabbb tuli hakeen meitä, ja mentiin 1bariin yhille drinksuille! jemi sai oman nimikkodrinkin, jota ei vissii lopulta sitte nimettykkää miksikään :o jemin ois pitäny olla koviksempi!
sit käytiin antin ja hannan kans meillä mutka, vaihoin vaatteet öö. ja äiti tarinoi jotain hauskoja juttuja. öö. haettiin kiinalaista, ja sitte mentiin ripalle. LAIVA-AJELUA pitkästä aikaa hihihi.
loppuyöstä säikäytettiin aukkun kanssa hanna!! mentiin antille, ku ne oli kahestaan siellä kattomassa halloweenia... antti oli juonessa mukana, ja voi lerssi että hanna SÄIKÄHTI. me pukeuduttiin aukkun kanssa silleen hassusti ja oltiin varastossa piilossa ja tehtiin kummia ääniä. ahhahaah. myöhemmin käytiin neljästään vielä toppilassa ajelemassa ja ettimässä pelottavaa mettää. :).


23.7 torstaina nukuin pitkään! tosi pitkään. sitte menin torinrantaan villen ja antin luo. juotiin siinä parit, ja jossain vaiheessa antti lähti hakemaan jemiä oulunsalosta. istuttiin siinä villen kanssa ja keskusteltiin jotain tosi kehittävää. vesi liplatti.
jemi ja antti tuli, ja mentiin yhille KULUMAAN (eka piti mennä 1bariin mut se oli täynä). ömmm sitte käytiin automäkkärillä, ja pojat saatto mut ja jennit sit JUNA-ASEMALLE. KYLLÄ , luit oikein. JUNA-ASEMALLE.

me lähettii nimittäi HELSINKIIN! ihana jenni tuli mun mukkaan, ettei mun tarvinu mennä ite. mulla oli NÄÄS seuraavana päivänä tapaaminen toimistolla työnantajan kanssa. siitä enempi seukissa päivässä (odotathan nelisen riviä!).

junassa saatiin paljon uusia kavereita, ja jenni oli päissään. JOSH oli ehkä paras, ja se paransi mun pääkivun hieromalla. se oli lappalainen, eiku siis saamelainen. ja sitte oli kaikkia hevityyppejä. oli kyllä spontaania, mutta mahtavaa. aamulla nukuttiin kaks tuntia. tai no ehkä tunnin.


24.7 perjantaina oltiin tosiaan sit helsingissä jemmin kanssa. juna oli perillä puol ysin aikaan, ja mentiin meiän PERUSVESSAAn asemalle meikkaamaan, puhistautuun ja suoristaan hiuksia.
vartti yli 9 mulla oli tapaaminen, ja jenni tuli sinne istumaan sinne aulaan mukaan. rappessa.
pasi kertoili minulle kaikkia juttuja työhön liittyen, ja sain LENTOLIPUT. olin aika mielissäni. niin ja sain transulauan! se oli iso juttu. sitä oon oottanu viime syksystä asti. se on oppaan merkki. hihi.

toimistolta käveltiin jemmin mieliksi semmoseen paikkaan syömään. otettii eristä paikkoista ruokaa, mutta istuttii siinä mistä minä ostin. seminolohko, mutta ei ne suuttunu. :) ollaan niin söpöjä.
ja häirittiin yhtä poikaa (jenni häiritti) ku kysyttiin (jenni kysy) että mistä se on ostanu sen paijjan. se oli nii siisti ja ku oltas tahottu ostaa villelle semmone! siinä oli akka ja ukko ja sydän ja että GAME OVER. kovissss. tosin se poika sano että se on ostanu sen VIROSTA. joten se siitä sitten. (TOSIN TÄHÄ VÄLIIN PAKKO SANOA JENNI JA VILLE; TÄNÄÄN TÄÄLLÄ BULGARIASSA NÄIN SEMMOSEN PAIJJAN!! SAATAT VILLE SAAHA TULIAISEKSI AINAKI SEMMOSE!!!! HÄ.).

meiän ois pitäny nähä ahtia ja jussia (ahtiaista, hassua) helsingissä, mutta jotenki meiän intuitiot sano että pittää mennä ouluun takasi. jotenka äkkiä alkon kautta ostamaan junaliput, ja kohti OULUA.

oulussa pale ja niko tuli asemalle vastaan, ja ne vei meiät jemille. laittauduttii siellä tovi, ja juotiin. otettii sit jemin auto ja öö öö mitä sitte ?! en muista :O. mentiin moikkaan poikia (ville ja antti) kiekkokamarille, ja juotiin niitten huippuja drinkkejä. sitte mentiin puistoon (kinorillin viereen) juomaan aivan helv. oikiasti. meillä oli miekka. ja 12 kaljaa. 2 swingiä. 4 siideriä. karpalolonkkua. ja viinaa. ei hassummin. hanna ja aukku ja antti ja ville ja joku random villen 94 ystäväki hengas siellä meiän kanssa, ja oli hupaisaa. taneliaki näin! hoo.

kottiin menin 3 aikaan, vilun ja annan kyyillä! käytiin matkalla järkkärillä. äiti ja pale ja ne oli sielä. jatkoin matkaa sit niitten kanssa. aaaa ja sit nukkuun. <3 mmmmm.

25.7 lauantaina juotiin AGAIN. oli nääs qstockvklp. alottelin kabbbn kanssa torilla ja leeverissä, ja näin miia nissinahoaki ja kaikkia hulluna kaikkia tuttuja. ossi oli kans messissä aina välillä, ja anna. jossain välissä anna vei mut hiirosen nesteelle, ja aloin hannaa ja anttia jonku aikaa. ne oli selvinpäin. meikä päissään. hienoo Sokerii. käytiin mäkissä, jemi tuli moikkaan meitä. tai siis messiin. sit oritkarihengausta, ja mejin kans MESTAAN! KYLLÄ, hevimestaan. dude.
siellä oli tuttuja jonku verran (mm. ihana söpöliini ville ja toinen ville). oltiiin pilkkuun.
sitte kebabbia. ja konneelle. päissään. ja nukkk.


26.7 sunnuntaina heräsin ku niina tuli kylään yhtäkkiä. hengailtiin ja bungailtiin meillä sängyssä maattiin ja pohdittiin elämää hetkisen, ja lähettiin sit iskon nesteelle, jossa sain niinan autoa (niina meni juholle) lainaan. menin hakeen hannaa kaketsulta, ja mentiin ömmm villen ja antin kans heinäpäähän pelaileen palloa. uskomattomia MUUVEJA. oikiasti! ja sitte keskustelin v_:n ja a_:n kanssa siitä, mikä on r:n ja P:n ero. hupaisaa. piän noista pojista. minu hössö ja pompsu.<3.
sitte mentiin YLLÄTYS YLLÄTYS, mäkkärille. ja yöllä ajeltiin. hulluna!
käytiin nallikarissa, otettiin aukku kyytiin, puhuttiin pelottavia juttuja, oli pimiää, huuu. sitte vein kaikki kottiin ja menin kotiin nukkumaan. hyvinmielin.

27.7 maanantaina oltiin niinalla porukalla minä antti ville vilu reba anna arto ja jonna. meillä oli villen kanssa meiän tokat bändireenit, ja meni jo aika semihyvin! (ville ei tosin myönnä olevansa bändissä). me tarvitaan kitaristi, managerin apulainen (antti on manageri), bändäreitä, basisti ja ja öö taustalaulajia. tai jotain. soitettiin NICOLEA TAAS ja aaaaaaa rakastan.

jossai vaiheessa lähettiin hössön ja pompsun kanssa pois ja ku ajettiin villelle päin niin soi aivan uskomattomia biisejä radiosta! laulettii ja huuettii ja tanssittiin iha hulluna niitten biisien tahtiin ja voi POJAT ku oli hauskaa. :D:D:D.

antti meni käymään myös kotona, ja siinä välissä hain hannan kaketsulta ja käytii kaijonharjussa ja haettii jolle kyytiin ja käytiin ostoksilla! puol 12 yöllä. nesteellä.
IHAN YÖLLÄ sit vielä käytiin minä antti aukku hanna kaaku ja ossi soriksilla ! kaaku ui. :D. ajeltiin, hullunta taas, ja sit kaikki kotiin, paitti minä ja aukku! mentiin aukkulle, ja olin siellä aamu 6 asti. tehtiin kutsukortit meiän seuraavana päivänä oleviin LÄSKIÄISRIEHA-illallisille! hiihh. niistä tuli niin hienot (...) niistä korteista! NIIHÄN.
ku lähin aukulta, niin kävin postilaatikkoihin puottamassa niitä sit.... eka antille kaakkurii, sit höyhtyään villelle, sit anna ja viles haapalehto, sit ripa kuikku ja niina kuikku. huaaa. 7 aamulla kotiin. ja nuqq.

28.7 tiistaina jolle ja niina pakotti mut sängystä ylös soittamalla mulle sata kertaa ja hakkaamalla oveen ärsyttävästi. mentiin soriksille suulaamaan. oli lämmin ilma (tosin ei niin lämmin ku NYT täällä bulgariassa...)
sit mentiin niinan kans niinalle ja se värjäs tuukkaa vaaliammaksi... sit tuiran rannalle mainion, antin, villen ja niinan kanssa, ja ja illalla hullulla lössillä nallikariin pelaan volliballia ja ottaan hienoja valokuvia (laitan niitä heti ku ANNA saa ne laitettua mulle).
myöhemmin yöllä mentiin minä aukku ja antti ja hanna AJELEEN, ja tehtiin kaikkia NIIN siistejä juttuja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oli maailman paras yö seikkailullisesti ikinä!!!!!!!! huh huh. auton katto. hurjaa. pelottelut. piilo. äänet. mettä. autot. TAKSI. poliisi. auton katto. x3 päällekkäin. waaat.

29.7 keskiviikkona menin 3 aikaan aukulle annan kyyille. mentiin kauppaan ja ostettiin hulluna ruokavärkkejä ja viiniä ja viinaa iltaa varten. meillä oli nääs illalliset! haa . mentiin aukulle ja alettiin valmisteleen. minä pilkoin öö PATONGIT. niin sen minä tein. teinkö muuta? nooo olin henkisenä tukena. ja sekottelin sooseja. öö.
meillä oli alkuruokana tomaattikeittoa ja ciabattaleipää, pääruokana pihviä lohkoperunoita ja bearnáisekastiketta sekä fetasalaattia punaviinin kera, jälkiruoaksi mun ja aukun tekemää prinsessakakkua plus mansikoita ja suklaamoussea ja MANSIKOITA, ja ja sitte vielä lopuksi kermasitruunaliköörisnapsi! juhlista kuvia löytyy facebookista :). vitsi meillä oli hieno kattauski!

ville heitti mut ja hannat meille, ja otettii laiva ja mentiin castrenin kentälle. ville ja antti oli siellä pellaamassa futista! ja ja TITITITTITIIII nähtiin vihdoin ahtinki kanssa! oltiin koko kesä puhuttu että nähhään ja että pittää tutustua ja hengailla, muttei koskaan oikee ollu ollu oikia ajankohta tai jotain... mutta tuona iltana, nähtiin.. se oli niinku niinku niinku. miten sen nyt sanois. hmm. en tiiä.
meant to happen.

ANYWAY, heitettii mun auto meille, ja mentiin ahtin kyytiin. minä hanna ja aukku siis. ajeltiin ja käytiin naltsussa. meikä joi! ja tehtiin semmosia siistejä juttuja ahtin kans!!!!. ajeltiin. haettiin antti kyytiin. sitte tapahtu jotai pelottavaa (mun puhelimessa lukee : PELOTTAVA CROZI, mutten tajua mitä oon tarkottanu tolla...). öööö.
yöllä vietiin muut kottii ja mentiin kahestaan ajeleen ja istumaan. keskusteltiin NIIN oudoista, mutta mielenkiintosista asioista. en oo koskaan , ikinä, puhunu sillä tavalla, enkä semmosista asioista, ku mitä me puhuttiin. ja se vaan niinku sulautu. smoothisti. en osaa selittää. yhessä vaiheessa ku istuttiin oritkarissa, niin poliisit tuli käymään, muttei silti tullukkaan. meikää huijattiin.

mmmm jossain vaiheessa menin sit kait kotiin?! joo!!! ja laitoin nukkuun.


30.07 torstaina nukuin pitkään. ja olin vaan kotona ja järkkäilin asioita lähtöä varten (huaa).
hain ahtin joskus illalla niiltä kotoa, ja sillä kesti varmaan kaks tuntia sit.. katottii vähä lostia ja tutustuin rampposeen. sit käytiin kaikkialla hyörimässä ja spekuloimassa. sit mentiin tuiraan, missä kaikki perustyypit oli pellailemassa. tehtiin stuntteja tyttöjen kanssa, ja antin villen ja ahtin kanssa vähä painittiin tai potkittiin (en muista.).

join myös tänä iltana, koska olin päättäny juua kolmen päivän putken. haha. ajeltiin sit vielä junnun kanssa ja haettiin pitsaa ja ööööööö. hmm!! oottakaapas. haettiin pitsaa ja istuttiin torilla syömässä niitä. sitte mentiin ahtille. ja päätettiin ollla spontaaneja ja ekstriimejä. juotiin 07 viina drinkeillä hullun nopiaa, ja tehtiin siistejä hommia ja keskusteltiin. ja oltiin HULLUNASEKASI. oli NIIN outoa. kuunneltiin amisHYVIÄpiisejä, ja sulauduttiin maailmankaikkeuteen. tiiäthännää.

31.07 herään ku ahti sannoo että kello on jo 11. mun piti olla kotona 12 ku kimmo tarttee autoa. lähin äkkiä ajaan kotiin, ja nukuin 4 tuntia. niina tuli hakeen mua 5 aikaan, ja mentiin alkoon. nähtiin vilesiäki , ihana.
sit mentiin ainolanpuistoon, jonne tuli kaikki ihanat rakkaat parhaat juhlimaan mun ja niinan läksiäisiä. ketä meitä oli? minä antti ville juha jolle liisa hanna ripa jonna anna ahtiakajunnuakaanderteikker jannekääpiöidenkuningasmainio teressa ja sen poikakaveri ville ossi... ja olikoha muita? juotiin hulluna ja syötiin herkkuja.
ahti näytti mulle siistin paikan, ja istuttii ruohikolla semmosella purolla. siisti homma.
antin kanssa persepotkuja mielissään, ja molemmat mustelmilla. junnu innostu lihaksistaan jossain vaiheessa ku oli tarpeeksi päissään, ja aiheutti jos jonkimoisia tapahtumia siitä sit. mulla meinas aina käsi mennä ku se väänsi, mutta ville aina pelasti mut sanomalla että NONI AHI EIKÖHÄ SE JO RIITÄ. ihana ville. tosin loppuillasta (okei, kerron tän myöhemmin...)

kaikki lähti sit eeltä 1bariin, ja minä antti ja ahti mentiin perästä. istuttiin kiffemajalla ja tehtiin siistejä hommia ja juotiin. meki mentiin sit keskustaan, päissään. yllätys. hullunatuttuja! jumalerssisti.

ömmm sit onnelaan! ja siellä koko ilta. loppuillasta hengailtiin minä junnu ja ville kolmestaan vipissä ja juotiin AIVAN HELEVETISTI. meni yli 250 e rahhaa voi lerssi. :((((. no , mutta meillä oli AIVAN TOSITOSITOSITOSI hauskaa, ja tehtiin kaikkea yliabsurdia...... lyötiin toisia (lue: ahti löi villeä huuleen ja villellä tuli verta ja haava), saatiin huvittavia katseita ympäriltä, pussailtiin mielissään päissään öö, tilattii SHAMPANJAA ja öööö. jottai tosi hupaisaa.
lopulta oltiin viimesiä onnelassa, kaikilla drinkit vieläkäessä, ja poket ajo meitä ulos. oltiin päissään. meinattiin junnun kans kaatua rappuset. farssi.

öööö sitte ulos onnelasta. villen kans saatiin semmone horo ahin kimpusta, ja sitte halailtiin ja mietiskeltiin. ja ööö. sitte vietiin ville taksilla tuiraan, ja jatkettiin sieltä sitte kastelliin. junnu sano eka väärän osotteen ja mua hävetti vähä. ööö. sitte lopulta päästiin perille. ja siitä etteenpäin sitte öö tuota. olin tosi hyvä sairaanhoitaja. jossain vaiheessa minäki vässyin hoivaamiseen, ja nukahettiin olkkarin lattialle kovalle. pari tuntia hiessä kovaa lattiaa vasten ja paha olo oli ja HAISI OKSENNUS (.................), jonka jälkeen sit vihdoin nukkumaan kunnolla.


1.8 lauantaina aamulla 12 aikaan äiti tuli hakeen mut. käytiin jossain, ja menin nukkuun. 6 aikaan mentiin amarilloon läksiäisillallisille amarilloon minä antti ville hanna jonna ja niina. sairaan ihanaa ruokaa, ahhhh. pihiviä pihiviä. <3. ruokailun jälkeen pelailtiin vähä antin ja villen kanssa, ja sitte öö maksettiin lasku ja vein villen kottiin. ja menin ite kottiin. :). pakkailin. bungasin maman kans. <3.

illlalla junnu haki mut ja käytiin perus oritkarit läpi ja keskusteltiin ja spekuloitiin eilistä. sit villeä ja anttia morjestaan mäkkärille (perus). spekuloitiin lisää eilistä. :D:D:D:D:D:D:D. FARSSI.
antti lähti heittään villeä kottiin, ja junnun kans mentiin skeittiparkille bungaileen ja pöllittiin jalkapallo (onko se sulla vielä tallesa, vai jäikö se sinne hiton nallikarriin??!?!??!).
sitte antti ja hanna tuli messiin bemarilla, ja mentiin käymään peten haudalla. kerroin sille että oon lähösä oppaaksi ja että pittää minusta huolen. sitte mentiin nallikarriin. nallikarriin tuli vielä messiin ripa ja niina ripan ja niitten autolla, ja mentiin kolmella autolla sit yhessä TOPPILAAN pelottavaan paikkaan. vihdoin!!!!.
jätettiin autot semmoselle syrjätielle, ja lähettiin pimeässä vaeltaan kohti semmosia pimeää polkua. kuulu outoja ääniä, ja peloteltiin toisia. käveltiin iha HELEVETISTI, ja lopulta tultii semmoselle sumuhommalle. :O.

mmmm mitä sitte ?!!?!!?!? aaaa kaikki lähti kottiin, ja ajeltiin vielä junnun kanssa. tehtiin MAAILMAN YKS SIISTEIMMISTÄ JUTTUISTA IKINÄ! se fiilis mikä siitä tuli oli uskomaton. ;o
kuumotus oli kova ja ja ääää. miten voisin selittää tän ?!??!! äääääääst. no anyway, hyörittiin taskilassa päin. sitte mentiin ruskoon ja kerrottii pelottavia juttuja mitä on tapahtunu. meikä ei ennää pelkää mittää semmosia, mutta ne jotka pienenä tunsi mut, tietää kyllä. tietää kyllä mitä pittääki tietää. huh.

5 aikaan ahti vei sit mut kotiin, ja lähin siitä samalla seisomalta laivalla kaupunkiin vielä kuskaamaan iiroa ja topia! oli ihana nähä niitä, ja ne tsemppasivat minua tosi paljon tätä bulgariaa varten. topi varsinki sit ku oltiin kahestaan ja ku oltii viety iiro. ihana topsukka. <3.

kotia pääsin 6 jälkeen. kirjotin kirjeet kaikille rakkaimmille, ja kävin koneella nopsaa vielä spekuloimassa parin ihmisen kanssa juttuja.

herätys oli 9. kävin suihkussa, söin aamupalan (ruisleipää ja kaurapuurua), ja pakkasin.
äiti ajo ja minä join DON OPAS-viintä lähön kunniaksi (okei ehkä lasillisen verran vain, älkää säikähtäkö!!). kävin eka kastellissa ahtin luona viemässä sille kirjeen ja hyvästelemässä sen, ja sen jälkeen menin asemalle. siellä oli antti ville jonna niina hanna ja ossi. jemi myöhästy 2 min. en kerenny nähä sitä. mutta muita näin, ja halasin niitä ja rutistin lujaa ja ne anto tsemppilauseita ja otettiin viimesiä valokuvia. itkin ihan hulluna, varsinki ku juna lähti liikkeelle. viimesimpiä hetkiä muistan.... hmmmmm. hanna ottaa musta ikkunan läpi valokuvan...... äiti juoksee perässä ... niina ja hanna myös.... villen semmonen luottavainen katse ja hymy. se oli parasta. ihana ville. voivoivoivoi.
oli kamalaa.

junassa istuin yksin ja itkin. laitoin ip0din korville, ja kuuntelin 10 kertaa putkeen biisin KUN TÄNÄÄN LÄHDEN. muistoja tuli opaskouluajoilta mieleen, ja se muistutti mua siitä, mihin oon menossa ja mitä varten mun pitää jättää taakse hetkeksi kaikki se, mitä rakastan. mä olen aina halunnu oppaaksi, ja se unelma oli nyt toteutumassa. ryhdistäydyin. kuuntelin NICOLEN MAALAUDUN biisiä ja hymyilin ja hyrmyilin. ja loppumatkan nukuin.


puol 6 maissa sit perillä @stadi, ja lentokenttäbussilla kentälleeeeee. mulla oli SIKANA TAVARAA. huh. :SSSS. laukutki paino yli 40 kg varmaa öö. lol.
olin vähä jännittynyt aina välillä, mutta sain tsemppipuheluita antilta ja ahilta ja ja ne autto ja jeminki kans puhuin äääääääää ja äiti ja kaikki ja sitte meikkasin vessassa vähän ja sitte meninki jo koneeseen. muistan ku mikka(opaskoulussa pääopettaja) sano että sen ekan lennon ekaan kohteeseen muistaa AINA, koko loppuelämän, ja oon tässä vaiheessa jo aika varma että se on oikiassa. voi pojat. hiihihihaaaaaaaaaaa. olinhan mä kuitenki myös mielissään. en pelkästää jännittäny. jossain vaiheessa jännityski lähti ja olin vaan relaxed.

22 30 noin oltii perillä varnassa, ja sitte hyppäsinki arribussiin ja opsasin sannan pitämän arritransun. peruskauraa oli jo melkeen ku päivölässä kuitenki kuunneltiin sata niitä ja opparillaki kuultiin yms niiniiniii :) oli kiva.

aaaa ja sit se elämä täällä alkoki. asutaan oppaiden kans yhdessä meidän hotelleista, ja meillä on jokasella oma hotellihuone. huoneessa on suihku ja wc, ja huone jossa on kaks sänkyä, tv ja pari pöytää plus parveke. ihan perus. ja mukava, vaikka muut oppaat ei hulluna piäkkään. mulle kelepaa. unipöyällä on annan ja jonnan antama valokuva kehyksissä meiän porukasta (nallikari-iltana otettu ihana söpö hullu kuva<3<3) ja ahtin piirtämä ja taiteilema homma jonka se anto mulle ku näin sen viimesenä kertana.

ja ja öö vaatekaappi on vielä ainaki tosi siisti, ja ja ja hmmm. no. ei kai muuta.



TÄNÄÄN eli maanantaina oli mun eka kokonainen päivä bulgariassa. aamulla 9 aamupala, sit bussilla tervetulotilaisuutta opsaan. sen jälkeen mentiin syömään, ja sit toimistolle. tapasin kaikki bulgariapomot ja pääsin tapaamaan maailman söpöimpää koiraa. hiiihoo.


sitte lähin tekeen alkeisaarrejahtia itekseen. kävelin rantakatua 4 km ja koitin hahmottaa tätä paikkaa niinku lomakohteena. kävin apteekkiinki tutustumassa ja ostin jotai hyttysmyrkkyainetta. (y). aurinko paisto ja oli ihana olla. tätä oon aina halunnu. ja liikutuin ku katoin merelle päin ja pysähin siihen ja katoin niitä aaltoja. merituuli puhalsi mun naamalle ja pari hiuskiehkuraa oli mun silmien tiellä. laitoin sit silmät kii ja haistoin sitä merivettä ja tunsin auringonsäteitä iholla... ne niinku nuoli mua silleen sileästi ja tunsin lämpöä ja onnellisuutta. tästä alkaa mun seikkailu!


:)))))) sitte oli vielä hotellipäivystyksiä, ja äsken käytiin 8 aikaan syömässä atlashotellilla all inclusiveruokaa ja sen jälkeen mansikkamargaritahommia.


nyt oon meiän hotlan aulassa ja kirjottelen tätä, ja kohta meen käymään kävelemässä baarikadulla ja nostan rahaa huomista varten; meen opsaamaan (opetteleen / kuunteleen ku toinen opas vetää retken) VARNAN ostosretken... mun pitää ostaa vaikka mitä huh ja plaaplaa noniin. loppu jo tää kirjottelu.


SE KUKA OIKIASTI JAKSO VALEHTELEMATTA LUKIA TÄN KOKO TEKSTIN, niin voin kertoa että oon aika ylypiä. Huh! oon kyllä itestäki ylpeä ku kirjotin tän . kesti yli tunnin. nii että joo soronoo.



&lt;sydän&gt;; nadja

ps 69 yötä että tuun kotiin. ainaki hetkeks.






juliett@ Bulgaria <3Luonut: juliettLauantai 01.08.2009 21:45

Lämmintä on ja sillee &lt;vink&gt; tiistaina nähää &lt;pusu&gt;

PuusippiBack from BulgariaLuonut: PuusippiSunnuntai 05.07.2009 21:37

Jees, taas täällä kylmässä Suomen maassa.... Mieluusti oisin jääny :) Oli tod. hauskaa, rakkaani kanssa <3

Kuvia tulee jos tulee :>
Bulgariaan möffön kanssa <3
« Uudemmat -