IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
20.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 8 396 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 3
Koko
245 jäsentä
Tyttöjä: 142 (58 %)
Poikia: 103 (42 %)
Keski-ikä
37,6 vuotta
Otos: 165 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 39,0 vuotta
Ylläpitäjä
saramo
Valvojat
silla, saramo, Tuffgong, punakettu_, Mjillis

Jäsenet (245)

KawosPsychopompTeReSaAaBabaii_SaLaMaSePPoantinakkiYollukorpikommunistiHustusLontratopsuliiTuffgongCopPornWei-Sha--naNNiMirppaliina
Joillain ihmisillä, niinkuin minulla, voi olla tai olla ollut sellainen käsitys, että sossupummi elää rennosti verovaroilla samalla kun muut painaa töitä niskalimassa. Voisin kuitenkin hieman valaista taloudellista elämää sossupummina ja matala palkkaisena omista kokemuksista.

Sossun tuilla eläessä se on n. 400e + vuokra. Sillä ei paljoa juhlita, kun osa rahoista menee ensin netti, puhelin ja kotivakuutus laskuun. Ruokakaupassa joutuu miettimään, että mihin sitä on varaa. Ja joka kuun lopussa iskee se stressi, että riittääkö rahat. Voi sitä olla varaa johonki pieneen ylimääräiseenkin riippuen muusta kulutuksesta, mutta se on jatkuvaa rahasta stressaamista. Ei mitenkään hehkeetä. Onneksi pahassa paikassa pappa betalar, mutta mitä jos ei olisi tukiverkkoa?

Jos tukien lisäksi on sitten jotain pientä tienestiä, sanotaanko vaikka n. 200e. Niin sillä saa jo enemmän vapautta ruoka ostoksiin ja ylimääräseen kulutukseen. Vaikka vaikea siitä on silti säästää, eikä yllättäviin menoihin ole kauheesti varaa.

Paras raha tilanteeni on ollu matala palkkaisessa työssä. Sanotaanko n. 1100e käteen ja vuokra kuluiksi n. 250e. Sillä oli jo enemmän varaa tuhlailla ja pystyi säästämäänkin aika kivasti. Ruokakaupasta saatto ottaa mitä mieli teki. Millastahan sitten ois jos tienais vielä enemmän? Nyt tuntuu siltä, että sillon ois varmaan paljon rahaa. Mut kai sitä keksis aina enemmän menojakin.

Muuten sossun tukee voi hakea myös jos tienaa tosi pientä palkkaa. Palkkaa ei vähennetä kokonaisuudessa vaan pelkkä tietty osuus siitä. Neuvoja kannattaa kysyä rohkeasti sosiaalityöntekijältä tai minulta. Seurakunnat ym järjestää myös ruokajakeluita.
"Maamme maahanmuuttopolitiikka kusee omaan nilkkaan
jos Timo Soinin traumat takaa äänestyksen vilkkaan
hurahuhhahhei, oikeistopopulistit
Halme, Halla-Aho, Jörg Haider, Ku Klux Klan
sillä niin me tehdään Helsingistä Shangri-La"

Näin lauletaan Palefacen hittibiisissä "Shangri-La".

Tästä on ilmeisesti muodostunut jokin vasemmiston hymni ja vastaavanlaisia kappaleita on ainakin rap-skene täynnä.

Tässä ilmiössä huomionarvoista on se, miten näitä artisteja ihaillaan heidän rohkeutensa ja urheutensa vuoksi: miten uljaita sorretun kansanosan ääniä he ovatkaan kun uskaltavat tuoda julki tällaisia epäkohtia, joista koko maa päättäjiä ja mediaa myöten hiljenee, miten ylvästä onkaan..

Eikun, hetkinen mitä vittua.

Tuohan on lähes sanasta sanaan sitä ihan samaa mantraa mitä iltapäivälehdet, suositut blogit, mediavaikuttajat ja maamme nykyinen hallitus toitottavat ja ovat toitottaneet eduskuntavaalituloksesta asti - ja jo kauan ennen sitä.

Hitto, sehän on tässä maassa se tuon sanoman vastainen sanoma, jota yritetään ihan lain voimin hiljentää vihapuhevasaralla ja sakoilla.

Surkuhupaisuus on oikeastaan verrattavissa USA:n republikaanien Rick Perryn taannoiseen vaalimainosvideoon, jossa hän kaikessa uskomattomassa moraalisessa rohkeudessaan uskalsi ihan ääneen myöntää olevansa kristitty - maassa, joka on 80% kristitty.

Todellinen laitapuolen kapinahenkinen rap-biisi Suomessa menisi enemmänkin jotenkin näin:

"Maamme maahanmuuttopolitiikka kusee kantaväestön nilkkaan
jos hippien naiivius takaa äänestyksen vilkkaan
hurahuhhahhei, vasemmistopopulistit
Lipponen, Jungner, Arhinmäki, SDP
sillä niin me tehdään Helsingistä Moskei-Ja"

Suomen vasemmisto = uskonto. "Sekulaari pohjoismaa" höpöhöpö.
Vasemmisto meidän, joka olet eduskunnassa
Pyhitetty olkoon sinun mokusi.
Tulkoon sinun feminismisi.
Tapahtukoon sinun positiivinen syrjintäsi,
myös pörssiyhtiöissä niin kuin muuallakin.

Anna meille tänä päivänä
meidän jokapäiväinen valheemme.
Ja anna meille meidän vihapuheemme anteeksi,
vaikkemme me anteeksi annakaan niille,
jotka ovat meitä vastaan puhuneet.

Äläkä saata meitä vastuuseen,
vaan päästä meidät oikeudenmukaisuudesta.

Sillä Vihervasemmiston on valtakunta
ja voima ja YLE iankaikkisesti.

Aamen.

pökkö[Ei aihetta]Luonut: pökköSunnuntai 24.07.2011 13:01

Kynttilähetki Norjan uhrien muistolle tänään klo 18.00 Kuopion torilla. Tule paikalle ja tuo ystäväsikin!

Ei ole pakko tuoda omaa kynttilää. Muutamia ylimääräisiä jaossa!
Naurakaa sille, että Suomessa on köyhiä. Naurakaa sille, että ihmisillä menee huonosti. Naurakaa sille, että ihmiset on kyllästyneitä politiikkaan. Naurakaa sille, että ihmiset on kyllästyneitä kaikkeen. Naurakaa sille, että jos tämä meno jatkuu me ollaan entistä pahemmassa kusessa, ja meidän nenä uppoaa paskaan jo nyt, ja me seistään jättiläisten olkapäillä. Naurakaa sille, että ihmiset haluaa vaikuttaa. Naurkaa sille, että Vihreä Liitto oli maailman ydinvoimamyönteisimmässä hallituksessa. Naurakaa sille, että Kepu pettää aina ei ole pelkästään vitsi, vaan maan tapa. Naurakaa saatana.
http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Vaalit/1194675502529/artikkeli/+vaalipettymys+sisuunnuttanut+ihmiset+-+vasemmistoliittoon+historiallinen+jasenryntays.html

"Pelkästään sähköisen lomakkeen kautta puolueeseen liittynyt viimeisten viikkojen aikana yli 500 uutta jäsentä."

Tervetuloa vaan! =)

ps. http://www.vasemmistoliitto.fi/tule-mukaan/liity-jaeseneksi.html
Muistakaa ihmiset äänestää. Ei oo iso vaiva. Josko saatais jottain tolkkua ens kaudelle.

SorinHomo on huono isä ymsLuonut: SorinKeskiviikko 06.04.2011 00:39

Joku sanoi, että ketään ei saa kohdella eriarvoisesti ikään, sukupuoleen, varallisuuteen, ihonväriin, uskontoon tai seksuaaliseen suuntaumukseen katsoen. Mitä mieltä sinä olet?

Muutamia väittämiä esim. nuori on liian tyhmä tajutakseen elämää. Miehen kuuluu käydä armeija. Rikkailta saa varastaa. Valkoinen rotu on ylempi arvoinen. Kaikki jotka eivät ole muslimeja saa tappaa. Homo on huonompi isä.
http://www.dissentmagazine.org/article/?article=972

Oivallinen kirjoitus. Tietyllä tavalla lämmittää mieltä tietää, että on joku toinenkin, joka osaa asettaa asiat historialliseen kontekstiin, jakaa (mielestäni varsin punnitun) näkemykseni tässä kysymyksessä. Peace.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010031911325567_uu.shtml

Björn Wahlroos: Kehitysavun voisi lopettaa
Perjantai 19.3.2010 klo 10.49

Talousvaikuttaja Björn Wahlroos esittää kehitysavun lopettamista yhtenä mahdollisena keinona Suomen talouden tasapainottamiseen.

Sampo-konsernin hallituksen puheenjohtaja Wahlroos kuvailee Suomen Kuvalehden haastattelussa kehitysapua rahan heittämiseksi Kankkulan kaivoon.

Hänen mukaansa 50 vuoden jälkeen olisi aika myöntää, että avun antaminen ei ole tuottanut toivottua tulosta.

Wahlroos viittaa asiantuntijanäkemyksiin, joiden mukaan apu on vain pitkittänyt köyhyysongelmaa ja lisännyt korruptiota sekä kehitysmaiden riippuvuutta teollisuusmaista.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010031911325567_uu.shtml

http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Björn+Wahlroos+säästäisi+valtion+menoja+lopettamalla+kehitysavun/1135254815670

http://www.doingbusiness.org/documents/Does_Foreign_Aid_Help.pdf