IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
20.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 3 926 (1.7.2008 alkaen)
Koko
212 jäsentä
Tyttöjä: 36 (17 %)
Poikia: 176 (83 %)
Keski-ikä
34,8 vuotta
Otos: 152 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,9 vuotta
Ylläpitäjä
Rane^
Valvojat
ResidentEvil91

Jäsenet (212)

VirastoPURKKAPARKKIJoomarVazuliWainamoinenDemoni666Labanderi-mixus-KemamiesSolttu-marlboro-icaros_88Toumsiso_poika96SamovariusTanze1`5
« Uudemmat - Vanhemmat »

SieggisVlog - Day 34Luonut: SieggisSunnuntai 05.05.2013 06:28

QuatermasseijeiLuonut: QuatermassKeskiviikko 26.05.2010 03:36

Pelottaa.

Aloin pelaamaan Half-life 2:ta uudestaan, ja nyt olisi taas Ravenholm edessä. En viitsinyt pelata eilen päivällä, koska tiesin että se olisi päivänvalossa helpompaa. Nyt en vain uskaltaisi enää edetä.
Viime kerralla en yhtään tiennyt mitä oli vastassa, ennen kuin oli liian myöhäistä, ja sitten oli pakko vain pelata eteenpäin koska kesken jättäminen olisi tuntunut siltä että Gordon jää ihan yksin pelkäämään ja kauhu vain jatkuu ikuisesti. ö__ö Nyt tiedän liiankin hyvin.

Toisinaan ahdistaa olla näin hermoheikko, mutta toisaalta en vaihtaisi tätä pois. Kauhu on paljon nautittavampaa tällä tavalla, jopa kliseistä ja paskoista tehosteista voi nauttia kun ne osaa ottaa tosissaan.

Quatermass[Ei aihetta]Luonut: QuatermassTiistai 09.02.2010 07:27

Half-Life 2 oli huikea mutta liian lyhyt.



Video ei sisällä spoilereita.

Quatermass[Ei aihetta]Luonut: QuatermassSunnuntai 31.01.2010 04:42

Vortigauntit <3

*sekavaa pulputusta*
sitten:
"The Freeman must excuse us. It is rude of us to commune by flux shifting in front of those whose vortal inputs are impaired."
"Yes, we will vocalize in your auditory language as a matter of courtesy."
"Unless we wish to say unflattering things about you."
"Just so."

FryGuyPelikaupoille?Luonut: FryGuyMaanantai 16.11.2009 23:37

Ensimmäistä kertaa sitten The Orange Boxin julkaisun jälkeen voisikin suunnata 19.11 pelikaupoille. Mikäkö silloin sitten ilmestyy? Ei vielä Half-Life: Episode III, mutta toinen Valven tuotos eli Left 4 Dead 2.

Steamin kautta tuli ladattua kyseisen pelin demo. Joku aika sitten tuli jotain erittäin epävirallista versiota pelattua ensimmäisestä Left 4 Dead pelistä ja koko systeemi vaikutti todella hyvältä ja toimivalta. Jatko-osassa koko paketti on viety huomattavasti pidemmälle ja peliin on saatu monipuolisuutta sekä sisältöä lisää. Demon perusteella peli vaikuttaa siltä, että siihen voisi sen pienen "omaisuuden" uhrata :D

Half-Life:n tuotanto-porukalle näytän tässä vaiheessa vain keskisormea. Half-Life ilmestyi vuonna 1998, josta tuli välittömästi yksi kaikkien aikojen suosituimmista PC-peleistä. Modeja ja lisä-osia tuli vaikka millä mitalla, mutta tarina jatkui vasta vuonna 2004 Half-Life 2:n myötä ja heti 2006 ilmestyi lisä-osa nimeltä "Episode I". Samoihin aikoihin tuli tieto, että ns. "Half-Life 3" tulisi olemaan nämä kolme julkaistavaa lisä-episodia, jossa tarina vietäisiin päätökseen. Episodi 2 (The Orange Box) ilmestyi lokakuussa 2007, mutta sen jälkeen onkin ollut melko hiljaista. Huomioon ottaen, että episodi 2 päättyi melko mielenkiintoiseen tilanteeseen, alkaa tämä odottelu ottaa pahasti päähän! Kaiken odotuksen keskellä Valve kuitenkin päättin "hypettää" faneja lisää ilmoittamalla, että tarina ei päätykkään kolmanteen episodiin...
eli siis "mitä vittua?" Tässä odotetaan kolmatta episodia, mutta tiedetään samalla, että sekin tulisi päättymään jonkinlaiseen clif-hangeriin?

Valve on julkaissut hyviä pelejä ja kehitys kertoisi siitä, että viivästys johtuu yksinomaan siitä, että ideoita, mahdollisuuksia ja potentiaalia on lähes liikaa. Half-Life on paisunut niin suosituksi peliksi, että siihen täytyy satsata kaikki tarjolla oleva ja Oranssin boxin mukana tullut Portal on tarkemmin ajateltuna ehkä suurin syy tämänhetkiseen "umpikujaan". Portal on poikkeuksellinen peli, jossa räiskintä on jätetty pois kuvioista. Pelissä seurataan "Gordina Freewoman" (epävirallinen nimi?) nimisen (androidin) hahmon pakoa Aperture Science-yhtiön tiloista. Apunaan Gordinalla on portal-laite, jolla voi luoda seiniin ulos/sisään-käynnin. Source pelimoottorin jo alunperin tarjoama toimiva fysiikkamallinnus vie tämän toiminnon aivan uusiin ulottuvuuksiin ja se lienee syy Half-Lifen viivästymiselle. Aperture Science oli nimittäin Half-Lifessa esiintyneen Black Mesan kilpailija ja Half-Life: Episode 2:n lopussa nähtiin vilaus Borealis-nimisestä laivasta, jossa komeili Aperture Sciencen nimi. Tuosta Gordina Freewomanista en mene varmaksi sanomaan mitään, koska en nyt muista mistä siitä luin ensimmäisen kerran eikä kovinkaan virallista tekstiä tunnu googlesta enää löytyvän. Black Mesa (Gordon Freeman) ja Aperture Science (Gordina Freewoman) asetelma jos pitää paikkansa...

vaikuttaisi siltä, että Valve on onnistunut ajamaan oman mestariteoksensa melko suureen umpikujaan.

BuffyLopun alku..Luonut: BuffyMaanantai 02.02.2009 21:06

höh,
mitä mä nyt sit teen iltasin kun
Half Life 2 tuli pelattua kokonaisuudessaan läpi
episoideneen..
Eikun odottamaan kolmatta episodia.
Tulis jo!

VezTeHAPPY <HOLIDAY NAME HERE>!Luonut: VezTeSunnuntai 02.11.2008 11:27

Joulua odotellessa vielä<3

tunerHL2Luonut: tunerMaanantai 06.02.2006 20:02

Tulipa sitten pelutettua Half-Life 2 läpi. Jotakuinkin viikon illat siihen vierähtikin.

Joskus < 18v:nä tuli pelattua tietokonepelejä vaikka kuinka, mutta sen jälkeen ei ole ollut juurikaan aikaa. Rally Trophy taitaakin olla ainoa jonka olen läpi pelannut vuosiin, jos nyt ei yhdessä illassa pelutettua Space Quest III:sta lasketa.

Vielä Half-Lifestä... kieltämättä visuaalisesti upea peli, enkä yhtään ihmettele miten sen tekeminen kesti vuosia ja maksoi törkeenä. Fysiikan mallinnus on aika lystikäs, textuurit ovat tarkkoja, "kentät" on mallinnettu kaikki huolella ja pelillä oli pituutta pelillä on aivan sikana. Negatiivisina puolina on lähinnä "valmis käsis", eli juoni on täysin ennalta määrätty ja pelin läpi pääsemiseksi piti vain ampua kaikki pahikset ja edetä sitä ainoaa reittiä joka oli tarjolla. Minkäänlaisia haarautumismahdollisuuksia ei siis ollut.

Uuden multimediatunkkini GeForce 6600 pyöritti peliä oikein mukavasti vaikka olikin naurettavan halpa noihin kalliimpiin verrattuna.
« Uudemmat - Vanhemmat »