IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
20.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 1782 (1.7.2008 alkaen)
Koko
151 jäsentä
Tyttöjä: 67 (45 %)
Poikia: 84 (55 %)
Keski-ikä
31,8 vuotta
Otos: 106 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,3 vuotta

Jäsenet (151)

giu-NemarielvaltteritarAkiForrealsakke_MAUMONSTApatukkissonsPaskaaLapsillenordicSnowmikki_mouselatxxoranssitfarkutKanervamirriJoo-natannicio
« Uudemmat - Vanhemmat »

ErQJoulukuun ihQutusbiisiLuonut: ErQTiistai 14.12.2010 23:02

Kulkuset kilisee ja joulupukkikin matkaan jo käy! Mutta ei pukkikaan jaksa vuosisadasta toiseen pelkkiä joululauluja, joten todellisuudessa hän kuuntelee aina TATATADAA ihQutusbiisejä!

Joulukuun ihQutusbiisiksi valikoitui kanadalainen indie rock -bändi Arcade Fire kohtuu tuoreella kappaleellaan The Suburbs. Kaunis kappale, jonka videon pätkät on poimittu nimellä - yllätys yllätys - The Suburbs olevasta elokuvasta.Juon nykyään ihan liikaa kahvia. Eilen meni ainaki kuus kuppia, olen kerennyt juoda tälle aamulle jo kolme kuppia. Montakohan kuppia huomenna? Onko liika kahvin juominen haitallista terveydelle? En tiiä.

Noin viikko sitten, netin syövereihin ilmestyi Interpolin upouusi single, Barricade. Siitä asti olen tykittänyt ko. kappaletta vähintään sen 5-6 kertaa päivässä - parhaana päivänä 12 kertaa päivässä. Aika sanoinkuvaamatonta, miten hyvä kappale on kyseessä. :) Arcade Fire ja The National ovat myös jostain syystä ottaneet minusta niskalenkin. Arcade Firen uusin levy, The Suburbs on helvetin kova levy, suosittelen lämpimästi kaikille Indie-musan ystäville.

VIIIIIIIIIELÄ ois yks viikko töitä. Sitten alkaa se minun "loma", joka voi jatkua periaatteessa jopa ens tammikuuhun asti, jos en töitä mistään saa. Ei joutilaana oleminen ole kivaa. Mukavaa ku ens viikolla saan tänne huoneesee mun tädiltä tosi hienon sohvan. Sitä odotellessa. Ainii ja satuinpa ostamaan kitarankin viime viikolla. Siinähän se on aika mennyt sitä viritellessä ja laittamisessa soittokuntoon. Pitää alkaa harjotteleen. :) Huonekki pitäis vissii alkaa siivoon, aaaaaaaaaaaaa. Semmosta tällä kertaa, pitäis huomiseksiki suunnitella töihin ohjelmaa, joten hommaa kyl olis. :S
Mutta tässä se on, Interpol - Barricade<3. Nauttikaa, adios!

ARCADE FIREN UUSI LIPUNMYYNNIN ALKAMISPÄIVÄMÄÄRÄ ILMOITETAAN KESKIVIIKKONA

Konserttijärjestäjät Eastway ja Live Nation Finland joutuvat odottamaan Helsingin kaupungin yleisten töiden lautakunnan päätöstä Senaatintorin pohjoisosan vuokraamisesta konserttikäyttöön. Arcade Fire -konsertin lipunmyynnin oli suunniteltu alkavan maanantaina 24. toukokuuta, mutta yleisten töiden lautakunta kokoontuu uudelleen vasta tiistaina. Uusi lipunmyynnin alkamispäivämäärä ilmoitetaan keskiviikkona 26. toukokuuta.

_jannna[Ei aihetta]Luonut: _jannnaPerjantai 20.02.2009 19:08

I'm serving time
all for a crime I did commit.
You want the truth?
You know I'd do it all again.
Left for dead,
heaven is only in my head!

I heard a voice
calling from down inside a well.
"See that silver shine?"
she said to come claim what was mine.
So down I fell,
down into the water black.
My prison cell,
only the moon was shining back!

If I seem lost, well I weighted the cost
and chose my crime-
now it's mine all mine!

I hear the voice
calling from just outside the well.
She said, "You fool, now that you know your end is
near;
you always fall
for what you desire
or what you fear!"

Resurrected
living in a lighthouse,
If you leave
them ships are gonna wreck.
Resurrected
living in a lighthouse,
The lions and the lambs ain't sleeping yet.
« Uudemmat - Vanhemmat »