IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
20.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 10 031 (1.7.2008 alkaen)
Koko
204 jäsentä
Tyttöjä: 114 (56 %)
Poikia: 90 (44 %)
Keski-ikä
35,2 vuotta
Otos: 146 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,7 vuotta

Jäsenet (204)

KuningasJätkäunelma-vävy--Bellaa--^Luuska^3LL4Reiska86VIIDAKONKINGEINGoljatti^sentra-HaNNa^^krista83Banned86SsaiaMR_MafiaTanhussmoto-
« Uudemmat - Vanhemmat »

Feather_Hemmetti.Luonut: Feather_Tiistai 24.12.2013 00:05

Mä_tarvitsen_kämppiksen. Tästä tuu mitään kun yksiöiden tarjonta Kotka - Loviisa - Porvoo alueelta on ylihinnoteltua paskaa taikka sitten huonokuntoisia, jos hinta vähäänkään on alhaisempi.

Tänäänkin kävin kahdessa yksiössä ja petyin jälleen. Kumpaakaan en halua. Toiseen pitää ostaa pesukone ja toisessa ei mahdu liikkumaan + hyllytilaa ei ollut ollenkaan. 20neliöinen luukku. Hrrrh, kiitos ei.

Feather_New!Luonut: Feather_Sunnuntai 04.08.2013 03:54

miws-[Ei aihetta]Luonut: miws-Maanantai 03.08.2009 14:24

VIIIIIKKO ENÄÄ! sit pääsen täält pois<3

^^NupsuS**tana mikä Darra...Luonut: ^^NupsuSunnuntai 15.03.2009 13:31

Oltiin eilen tyttö porukalla ryyppäämässä Loviisan Skansissa...
Saan syyttää tästä olosta vain itseäni koska tiedän että Tequila ei sovi minulle...
Paikkana Skanssi on Aivan upea, mutta ei se DTMää voita...

Harmi että en saanut miestäni mukaan, koska hän ei pidä paikasta...
(Mutta toivotaan että saan sen joskus sinne<sydän>)
Mutta Illan suur kiitos kuuluu mun miehelle kumminkin se tuli hakemaan meitä pilkun jälkeen...
Se on niin ihana<sydän>

Ja ISO kiitos myös:

¤Petra<sydän>
¤Mia<sydän>
¤Tellu<sydän>

Loviisa on Ronja ryövärintyttären äidin mukaan nimetty pieni paholaiskaupunki radioaktiivisen säteilyn saartamana. Kaikki Suomen ja mahdollisesti myös Venäjän ongelmajäte raahataan Loviisan Hästholmeniin, missä se piilotetaan ydinvoimalan taakse kaivettuun kuoppaan.

Ruotsinkielisten määrä on järkyttävä erittäin pieneen asukaslukuun nähden. Tämä provinssi on onneksi kierrettävissä hyvin helposti. Loviisan julkisuuskuvaa pilaa lisäksi liian lähellä sijaitseva Porvoo. Loviisan lähimaastossa sijaitsee myös Tesjoki, Venäläinen siirtokunta, jota suurin osa paikallisesta väestöstä välttelee viimeiseen asti.

Hienointa Loviisassa on sen ylivoimainen maailmanennätys psyykelääkkeiden syönnissä! Tästä loviisalaiset ovat erittäin ylpeitä siinä määrin, mitä lääketokkurassa vaan voi olla. Suurin syy ahkeraan mielialalääkkeiden syöntiin on kaupungin ydinvoimala. Neuvostotyylisesti kyylätään ja kyräillään (erityisesti mummelit ja erinäköiset paikallisten nuorten muodostamat ryhmät, joilla ei ole omaa elämää). Ehkä siitä johtuen loviisaltaiset ovat kelmeitä olmeja, koska kaikki varjostavat toisiaan.

Loviisan asukaskunta muodostuu suurimmaksi osaksi vanhuksista, jotka vievät kaupungin rahat. Täten rahaa ei enää riitä nuorison tarpeisiin (esim. koulutukseen), joten loviisalainen nykynuoriso on hyvin epäsivistynyttä. Tästä kertoo jo pitkälti se että yleisin asuste yläasteikäisellä pojalla on pilottitakki, maastokuvioiset farkut, olutmerkkiä mainostava lippis sekä tupakka suupielessä. Tytöt sentään yrittävät esittää kaupunkilaisia, vaikka todellisuudessa Loviisa on maaseutua.

Loviisan kesän päätapahtuma on pienvenefestarit, joiden tarkoituksena on edistää ruorijuoppoutta. Lisäksi Loviisassa yritettiin vuonna 2007 järjestää juhannusfestivaalit, jotka eläkeiässä oleva kaupunginjohtaja pilasi. Samainen kaupunginjohtaja on myös saanut läpi naurettavan ajokiellon, joka koskee katua, jonka varrella hän itse asuu. Katua ei saa ajaa enää yhdeksän jälkeen illalla, mikä häiritsee Loviisan öistä kruisailuperinnettä suunnattomasti.

Loviisan kouluun ei enää saada kunnon opettajia siksi he ovat niitä jotka eivät pääse muualle. Loviisan lähellä on valko jonne harkittaan toista ydinvoimalaa koska loviisalaiset ovat alkaneet tottua säteilyyn ja sitä näin ollen pitäsi lisätä. Näin myös kyllä tulisi kauemmas säteilyä ja taas monien ihmisten ei tarvitsisi ostaa joulukuusiin valoja. Loviisassa kierrät baarista toiseen kun kolmatta ei oo.
« Uudemmat - Vanhemmat »