IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
20.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 5 753 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
362 jäsentä
Tyttöjä: 126 (35 %)
Poikia: 236 (65 %)
Keski-ikä
35,3 vuotta
Otos: 253 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,6 vuotta
Ylläpitäjä
Patralgan
Valvojat
apemon, Patralgan

Jäsenet (362)

code_collapseKeppiswildboarOnppatilsuTotsuCasperPLWixterNasunasasuWolfmeniaTompppsaMetallicatpiduk0kirvesAxeguz-maniacJermuMan
- Vanhemmat »

Tott111 Snes-peliäLuonut: TottMaanantai 29.03.2010 03:56



Uusista peleistä Congo's Caper, Dino City ja Sky Blazer olivat ennestään tuntemattomia. Dino City oli haastava, Sky Blazer helppo ja Congo's Caper siltä väliltä. Läpipeluu kestää kullakin pari tuntia.

Olen pelannut aikaisemmin Super Mario All-Starsin jo, mutta jos tarkkaan katsoo on tässä pelissä mukana myös Super Mario World. Pyhitin kolme päivää yksinomaan tälle pelille. Se siis lasketaan röyhkeästi mukaan vaikka useaan otteeseen kyseiset pelit muuta kautta olen jauhanut. >:)

Tuli pelattua myös taivaisiin asti suositeltu Secret of Mana. Yritin vuosi tai pari sitten pelata sitä, mutta kyllästyin. Tällä kertaa peli ei tuntunut tylsältä, mutta välillä ärsyttävältä. Enimmäkseen partyn muista jäsenistä johtuen, jotka juoksentelivat seiniä päin ja jouduin muutaman kerran käynnistämään pelin uudelleen, kun olin joutunut nalkkitilanteeseen josta ei päässyt heidän takia liikkumaan pois. Juoni oli myös melko heikko. Tykkään kovasti vertailla pelejä, ja sanoisin Crono Triggerin hakkaavan tämän helposti pelattavuudessa, musiikissa, juonessa ja myös pituudessa. Se toki ilmestyikin kaksi vuotta myöhemmin, joten voimme kai antaa tälle anteeksi. Silti 4/5:stä enempää en antaisi.

Secret of Manaakin puhutumpi peli jota on kehotettu moneen otteeseen pelaamaan läpi on Super Metroid. Säästelen kuitenkin suuria nimiä ja pelailen never höördejä välissä.

KageroVideopelidivariLuonut: KageroKeskiviikko 10.02.2010 16:12

Tietääkö kukaan,saako mistää PK-Seudulta PS-1 pelejä???(divari)
Tiedetään,oon kivikaudelta!!!!!

Samoin,saaks enää mistää Nintendo 8 bitt pelei???
Muualta ku huuto.net ihan vitun kallilla....
Lisäks puuttuu yks ohjain! Joku pelle pöllinyt sen joskus.

pökkörölöLuonut: pökköTiistai 02.02.2010 15:18

Aattelin tossa viikonloppuna (pe tai la) ottaa vähä kalijaa ja pelata Nintendo(ill)a. Huvittasko kettään lähtee puuhaan mukaan? Kutsu koskee kaikkia jotka tän näkee =)

edit: saattaa olla et vois olla pe JA la.
siis, vaan se ohjainosa.... ;_;
ANYONE?

Tott80 Snes-peliä pelattuna.Luonut: TottKeskiviikko 25.11.2009 01:23



En jaksanut joka kerta kun pelasin uuden pelin läpi päivittää tänne, joten pistän useamman kerralla. Kuten näkyy olen pelannut viimeaikoina paljon Snes-pelejä. Myönnän, että suurin osa on pelattu emulaattorilla Wiin kautta, ja save stateja on kulutettu. Osa peleistä on hankala luokitella läpi mennyiksi, mutta esimerkiksi Mario's Early Yearsien (-__-) kohdalla kunhan kävi kaiken läpi luokittelin sen läpimennyksi.

Kokoelmasta puuttuu muutamia pelejä kuten Battletoads in Battlemaniac mutten laske niitä mukaan, koska en ole pelannut lopparille asti.

Pitäisiköhän jatkaa taas Nes-peleistä, joita olen pelannut 51? Vai mega drivesta, jolla hädin tuskin 20 olen tahkonut läpi? Todennäköisesti jatkan silti Snes-linjalla. :O

jjjutta-mmjoo..Luonut: jjjutta-Torstai 08.10.2009 19:48

iskä katto telkkarista jtn mainosta ja sano:
"pitäsköhä ostaa tommone nintendo pelikonsoli"

:D
Kansalaiset jotka nauttivat super smash bros brawlista, ja vielä wi-fin kanssa, niin lisätkää toki toveriksi ja mainitkaa siitä vaikka tähän niin lisään teidät ja sitten matsia vaan.

2148-9638-5385 on friendcodeni.
- Vanhemmat »