IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
21.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 2 271 (1.7.2008 alkaen)
Koko
54 jäsentä
Tyttöjä: 13 (25 %)
Poikia: 41 (75 %)
Keski-ikä
28,9 vuotta
Otos: 41 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,9 vuotta
Ylläpitäjä
scorni

Jäsenet (54)

BronkiittiMcMikepeittosantsipeikkoDamrielxzarDarkestOne_SamumaS_DeatDeadfuliSephirothJPetrukkiDrakdPsycho_JaRzAihmelapsRavendark
« Uudemmat - Vanhemmat »
Kymmenen vuoden jälkeen bändin rumpali on päättänyt lähteä yhtyeestä. Lähdön takana ei ole kauna muita jäseniä kohtaan, vaan päätökseen vaikuttivat muut henkilökohtaiset syyt. Täten bändi etsii nyt uutta rumpalia riveihinsä.

Uuden levyn tiimoilta ei monia uutisia ole fanikannan korviin kantautunut, mutta kaikki toivo paremmasta huomisesta on syytä heittää kaivoon, sillä Räihä on kovaa vauhtia työstämässä viimeisiä biisejä tulevaa albumia varten.

Pelätkää pahinta!
Jo pari vuotta basson varressa sessiomuusikkona häärännyt Aki Salonen on liittynyt bändiin vakituiseksi jäseneksi. "Aki on taitava ja asialleen omistautunut muusikko jolla on asenne kohdallaan" myhäilevät bändin jäsenet hyväksyvästi.

Gloria Morti on tällä hetkellä sulkeutunut treenikämpän uumeniin hiomaan tulevaa kolmatta pitkäsoittoaan. Lisää uutisia tuonnempana.
Vaikka Eryxin traumatisoivat ensisoinnut ovat vielä tuoreena viattomien ihmispolojen mielissä, pörrää bändi jo nyt uuden materiaalin äärellä kuin kärpäsparvi antiloopin ruhon yllä. Uusia demoja on jo äänitetty, eikä bändi ole menossa hivenenkään vertaa kesympään suuntaan. "Kaikilla meillä on kova hinku tehdä tästä albumista niin raaka ja aggressiivinen kuin mahdollista, melodioita unohtamatta" kertoo bändin rumpali Jamo. "Aiomme myös kokeilla uusia lähestymistapoja biisien kirjoitukseen, sillä mitään Eryx - version 2.0:aa ei ole tarkoitus tehdä".

Toistaiseksi nimettömän albumin edistymisistä tullaan raportoimaan sekä täällä, bändin virallisilla kotisivuilla sekä myspacessa. Bändi tähtää 2009-julkaisuun.
« Uudemmat - Vanhemmat »