IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
21.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 15 482 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 16
Koko
6288 jäsentä
Tyttöjä: 4205 (67 %)
Poikia: 2083 (33 %)
Sijoitus koon mukaan: 13
Keski-ikä
34,5 vuotta
Otos: 3891 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,7 vuotta
Ylläpitäjä
Serafiina
Valvojat
akizEh

Jäsenet (6288)

nnanni-labello^Räpsä^^empwiikurupitsaponppepugleeSatuja^sarzhiaNallekarhu81tmz-tiniii-veeeraMarii1^_jensku_^sabula

PIUSABig FuckerLuonut: PIUSAMaanantai 24.10.2011 23:45

Ootteko koskaan kelannu menevänne BB-taloon?

Onko mitään oksettavampaa, kuin kattoo kun limat vaihtaa omistajaa kaiken kansan edessä ja joka kansan kesken? Varmasti on porukat ylpeitä kun äitin oma rakas pikku-horo pääsee ihmisten ilmoille takasin.

Kyllä on toiki formaatti vajonnu alas. Ensin näytettiin porukkaa oksentamassa, suihkussa ja paskalla, nyt näytetään kun ne nytkyttää peiton alla ja sitte kiistää kaiken "iihihi ei me nyt mitään ihiihihi se oli vaan sellanen hihii mulloli vaatteet päällä" Ahaa ja miljoona (idiootti)suomalaista on väärässä kun ovat nähneet sen säälittävän nylkytyksen? Kyllä nyt perkele kaikki tietää miltä paneminen näyttää, vaikka se peitto siinä päällä retkottaiski.

Aivan, ja mistähän tiedän tämän kaiken, jos en oo ite kattonut ko. ohjelmaa? Anteeksi, että minulla on silmät ja korvat ja töllö. Sattui oleen se kanava päällä ja koska olen niin laiska, etten jaksanut nostaa persettäni datailultani, että olisin napannut säätimen ja vaihtanut kanavaa, päätin sivusilmällä vilkaista tämän äärimmäisen idiotismin multihuipentumaa ja vituxhan se män. Tai sanotaanko vitutuxexhan se män.

Ja sitten toi vitun Siv Anita WTF?! Kun siltä kysytään suora kysymys (joka oli kaiken lisäks ilmiselvää) "Onko sulla silarit?" vastaus on "Ehkä." Se, että on blondi Norjasta, jolla on ilmiselvät silarit, niin täytyy viel vetää jotain roolia.. Ihan kun se älykkyysosamäärää muuttais, jos se olis rehdisti vastannu "On." Silarit ja älykkyysosamäärä kulkee käsikädessä?

Ja miksi ihmeessä BB-taloon otetaan ne kaikista vitun tyhmimmät tyypit, tai noi jotka poraa ja hokee v*ttua kokoajan? Mistä lähtien kiroilemisen sensurointipiipitystä on ollut viihdyttävää kuunnella?

Ja sitten tuo suomalaisten elämän eliksiiri; alkoholi. Voi, että kun halutaan pileet, että päästään koko Suomen kansan eteen perseileen ja paneen. Vau, viihdettä katsojille? Ketä kiinnostaa paljukuolaaminen, punkkajynkky ja satakielikurkku? Ilmeisesti ei ihmisillä oo omaa elämää ollenkaan seurattavana, kun pitää kattoo porukan noloilua telkkarissa.

Toiset saa tyydytyksen punkkajynkystä ollessaan telkkarissa ja toiset saa mielihyvää myötähäpeilystä, kun kattoo tota sairasta vatipäiden paneskelua.

Get a life.


Fuck it XD Ama ;_; BBn upein ja ihanin ja paras lähti.

Tosin nyt toivottavasti palaa Junon kans yhteen : D Ja heeii nyt voin joskus törmätä amaan vaikka livenä.. Tui tui.

DarkmistBig Brother paskaaLuonut: DarkmistMaanantai 03.10.2011 00:33

Menetän toivoni ihmisyyteen, jos tuo paskahousu Sebastian ei lähde vittuun.

A-styleParty Evening @ HelsinkiLuonut: A-styleMaanantai 26.09.2011 12:32

BandaBB-SalarLuonut: BandaMaanantai 26.09.2011 12:25

Ärmär, miksei se voinut tippua? En jaksa kattoo sen kiukuttelua jos sille annetaankin maistaa omaa lääkettään.. Joka asiasta se suuttuu ja ihan pienestäkin. Ärrr. Pois tollaset nollat sieltä ja vähän äkkiä.
Onneks se varmasti ennenpitkää on taas häätöäänestyksessä kun kuvittelee saavansa käyttäytyä miten haluaa. Huoh!

A-stylehihiLuonut: A-styleMaanantai 26.09.2011 03:25

TUNTURI_SOPULItulipaha mieleeLuonut: TUNTURI_SOPULIKeskiviikko 14.09.2011 20:31



BB 24/7 ku katoin tuli mielee ku siel ne laulo tota tunnariii :D

TUNTURI_SOPULIjessös :DLuonut: TUNTURI_SOPULIKeskiviikko 14.09.2011 03:06

on se hienoo ku tää Big Brother on elämä nykyää? O_O no ei sitä tuukkaa ku kausi vuodessa mut silti :D täs jo melkee 2 viikkoo ainaki kyylänny sitä silleeeee yötä myöte :D äää koht pakkoi nukkuu pää hajooo: D ja voi ei toi miksun ujopissa :DDDDD benkku ja pari tyttöö vessas samaa aikaa :D ei uskalla kusta ja nyt hurraa huuto "minä tulin vähä!" xDDD

TrisuUliuliuliLuonut: TrisuTorstai 08.09.2011 16:11

Koska muiden ulinasta on kiva ulista niin...

Ilmiö jota en tajua: jokavuotinen BB-dissaus. En itse ole tänä syksynä seurannut koko touhua. En myöskään käy lukemassa nettilehtien viihdesivustoja, mitä nyt pari kertaa viikossa pyörähdän Maikkarin viihdepuolella kun joudun sinne työn puolesta jotain laittamaan. Enkä ole tainnut kertaakaan törmätä missään väkisin koko BB-ilmiöön.

Okei, no Fäsärin feed on poikkeus, johon on kaksi syytä. Ensimmäinen syy: BB:n parissa työskentelevät ex-duunikaverit, jotka silloin tällöin hehkuttavat työyhteisöä tai ihmettelevät randomisti jotain työvuorolla tapahtunutta. Toinen syy: BB:stä ulisevat kaverit. Arvaatteko kumpi ryhmä väsyttää enemmän?

Noin yleisestikin pohtien en vaan tajua, miksi ihmeessä jengi ottaa niin paljon pulttia asioista mitkä juuri heitä ei satu kiinnostamaan? Vähemmän menisi sitä omaa aikaa ja energiaa, jos yksinkertaisesti ignooraisi ne hommat ja keskittyisi mukaviin juttuihin.

Ehkä naiivi ajattelutapa mutta come on... jos BB:n parissa työskennellyt ihminen (joka nimenomaan tahtomattaankin kiinnittää yhä huomion kaikkiin ohjelmaan etäisestikään liittyviin ärsykkeisiin) ei koe BB:n tunkeneen elämäänsä yllä mainittua enempää, ei sen pitäisi olla niin ylivoimainen juttu muillekaan ignoorata? Vai? Plz do share jos jollakin on tähän tarkennusta sieltä aidan toiselta puolelta.

TUNTURI_SOPULIBB <3Luonut: TUNTURI_SOPULITorstai 01.09.2011 13:46

OSTIN BB:n 24/7 koko kauden ja nyt o kivaa <3 nyt en enäää muuta teekkääääää :PPP opiskelen BB:tä, saiskoha hyväksluettuu vaikka ruotsin sillä