IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
22.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 5 445 (1.7.2008 alkaen)
Koko
643 jäsentä
Tyttöjä: 611 (96 %)
Poikia: 32 (4 %)
Sijoitus koon mukaan: 962
Keski-ikä
34,2 vuotta
Otos: 416 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,0 vuotta
Valvojat
SAMMM

Jäsenet (643)

VirpiLizabeth_mdihe__liUivelo-merita`tortoiseviuhsallas-monika-^Fizz^TinjaaPumpulihuuli^^cozHauru188_jojo_jjannnu
« Uudemmat -

RaskNaksTosi-tvLuonut: RaskNaksMaanantai 19.08.2013 17:33

Voi vittu! Noin. Nyt koitan olla lopputekstin käyttämättä lainkaan voimasanoja, sillä aiheenani tässä tekstissä on alati lisääntyvä tosi-tv. TV:n tarjonta on huonontunut radikaalista sen seittemänsadan "tosi"-tv ohjelman myötä. Äsken tuli viideltä kanavalta tosi-tv:tä, mieluummin katson vaikka kuinka saatanan (hups! lipsahti) ihmeellinen on NicerDicer tai ne tyköistuvat rintaliivit. Mutta tosi-tv! Yök!

2000-luvun alussa alkoi tosi-tv yleistyä mm. sellaisilla ohjelmilla kuin Big Brother ja Selviytyjät, ja tämän päivän tarjonta on lähes pelkkää tällaista samaa paskaa (vahinko, vannon!). Metsästetään huutokauppoja, kunnostetaan asuntoja, kuntoutetaan lihavia, kokataan kilpaa, vieraillaan kaikissa mahdollisissa häissä, haetaan morsiota unelmien poikamiehille ja paskalta haiseville maajusseille, etsitään huippumallia, uutta irtohymy popparia tai huonointa kuskia. Tämän lisäksy tutustutaan mm. poliisien, sairaanhoitajien, lentokenttähenkilöstön, palomiesten ja matkaoppaiden työhön. Voi vittu (sorry).

Ei jaksa kiinnostaa kun koko maailman ihmiset on vähintään kerran esiintynyt jossain tosi-tv-ohjelmassa, jotka ovat suurimmilta osin käsikirjoitettua nyyhky-paskaa. Onko selviytyjät yksin autiolla saarella, jossa on kymmeniä kameroita, ohjaajia, äänitarkkailijoita sun muita. Onko todellakin niin, että jokaisessa kokki-ohjelmassa jokaisen kilpailijan ruoka-annos valmistuu samaan aikaan viimeisellä sekunnilla. Se on varsin mielenkiintoista ettei yksikään ole valmiina esim. minuuttia ennen aikamäärettä.

Jopa suuresti arvostamani Gordon Ramsey on lähtenyt mukaan valtakulttuuriin ja lyöttäytynyt ainakin kymmeneen eri ohjelmaan. Jostain Jamie Oliverista puhumattakaan. Joskin herra Oliver voi puolestani muutenkin työntää oliiviöljypullon perseeseensä.

Vai pitäisikö tästä olla kiitollinen? Ennen elettiin fiktiivisessä maailmassa kaiken maailman sitcomien ja dekkarisarjojen keskellä. Nyt tosi-tv tarjoaa meille AITOJA ja LUONNOLLISIA ihmisiä. Minä itse olen ainakin itse aina halunnut nähdä kuinka rekkakuskit sompailevat jäällä tai kuinka 40-vuotias yksinhuoltaja äiti saa uuden ilmeen vain uusimalla vaatekertansa ja leikkelemällä naamaansa. Ahaa, ei sarkasmi pure vai? Antaa olla sitten...

Entä onko se tosirakkautta jos viiden kameran surratessa ja mikinpitäjien köhiessä vieressä Unelmien poikamies löytää elämänsä valitun. Sitten kun kameraryhmä on poistunut ja kertakäyttöjulkisuus on heitetty paperikoriin, voi tyttö hyvillä mielin jättää tämän "unelmien prinssin" ja siirtyä sen oikean etsintään seuraavaan ohjelmaan.

Mutta ehkä tämä riittää tästä aiheesta. Ja ties vaikka joutuisin pyörtämään kaikki väitteeni kun minut nähdään sammuneena Big Brother talon vessassa tai koomisesti kellahtavan veteen Wipeoutissa. Totta vai tosi-tv:tä?
ehdottomasti yhteyttä tähän kaveriin:

http://nadi.carbonmade.com/

Kuvasimme maanantaina Nadin kanssa, ja suosittelen kaikille lämpimästi :)

STRIFY[Ei aihetta]Luonut: STRIFYMaanantai 25.01.2010 22:24

SALEISHA VOITTOON \,,/

ameebaveliJASLENE VOITTI !!!1Luonut: ameebaveliMaanantai 26.10.2009 23:04

No yllätys.

Ihan sama mulle ku Jael tippu jo aikoi sit. 8(

Mut sit, 9. KAUSI ALKAA HETI PERÄÄ ENS VIIKOL WTF ?!

Ja Täykkäreistki näytetää uus kausi heti perää ku 5. kausi loppuu tänää. o.o

Was ist das, Nelonen?

wuhhTHE AMERICAS NEXT TOP MODELLuonut: wuhhTiistai 04.08.2009 03:20

alkoi taas &lt;sydän&gt; &lt;hymy&gt; <rakas>
Huippumallissa oli ihana tatskattu tyttö <3
Joku Micheline, tai Michelle tai joku.
Yllätys yllätys se ei päässy jatkoon :<

2 XL-mallia jatkoon ja sit semmoi ärsyttävä latinomuija..
Plus se venakkokii vaikuttaa aika rasittavalta...

Se lyhyt tuccanen räväkkä blondi tän hetken favoritti :>

Ainii, ja googlettelin ni nyt tiiän kuka voittaa .____.'
(vahinko)

Luvassa varmasti mielenkiintoinen kausi ku noi nartut tappaa toisensa :DDDDDD
Plus tietty toivottavasti hienoi kuvii..

Suomen huippumallia/ Muodin huipulle odotellessa!!!! \o/

ameebaveli15 min ! ♥Luonut: ameebaveliMaanantai 03.08.2009 22:45

Kuka Suomen Huippumalli haussa -09 kilpailijoista olet?

Janina

yyööäööö, rauhoittuisit vähän! Joko olet oikeasti todella AD/HD, tai sitten esität ja olet hyvin rasittava. Pohjimmiltasi olet kuitenkin hyvin herkkä. Kaunis energinen söpö!

lejjonavoteLuonut: lejjonaTorstai 21.05.2009 21:38

toi __EI__ saa voittaa! hyi vee >:---|
« Uudemmat -