IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
22.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 1690 (1.7.2008 alkaen)
Koko
178 jäsentä
Tyttöjä: 154 (87 %)
Poikia: 24 (13 %)
Keski-ikä
32,9 vuotta
Otos: 131 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,1 vuotta

Jäsenet (178)

dorianiidaeus_kIIASoHvUrIAnyy^^MarikaxgurlInnu|anskulaasuss87ZesbeemariiaWilliruusumajdo`|Zenafia
« Uudemmat - Vanhemmat »

SappeRuno.Luonut: SappeTiistai 23.03.2010 12:30

Elämä on kuin koiranpentu:

Sen turkin pehmeys on ympärillämme olevat
ihmiset ja heidän lämpönsä.

Sen hampaanjäljet käsivarressa ja kalusteissa
elämämme arpia, toiset nopeasti katoavia,
toiset pysyvämpiä.

Sen riemu leikkiessä on kuin meidän ilomme,
sykähdyksineen ja villeine hetkineen.

Sen väsymys on kuin suru meidän harteillamme,
väsyttää eikä tahdo jaksaa mitään.

Sen nälkä vastaa meidän tiedonjanoamme,
tahdomme lisää sisältöä itseemme.

Sen tottelevaisuus kuin arkemme, istu,
tottele, tee näin, kulje samaa polkua.

Sen kielenlipaisu poskellamme osoittaa sen,
mitä kaikki tarvitsemme: rakkauden.

(c) Sappe 18.11.2009

ansu990Lääketokkurassa..Luonut: ansu990Lauantai 09.01.2010 17:34

Sain viimein lääkityksistä selkoo, ei kuulosta kovin kivalta:
-3 kertaa päivässä ruuan seassa pinkki tabletti antibioottia
-kerran päivässä suun kautta 9 tippaa särkylääkettä
-maanantaina haetaan reseptillä suun kautta annettavaa tulehdus-kipulääkettä, vielä en tiedä miten paljon sitä annetaan päivässä
-silmään tänään, huomenna ja maanantaina yks tippa pupillia laajentavaa tippaa
-silmään kahdesti päivässä kolme antibioottitippaa
-silmään kahdesti päivässä tippa jtn muuta antibioottia

Silmään laitettavien tippojen välillä täytyy pitää taukoo vähintään 5min ja samaa lääkettä laitettaessa taukoo oltava vähintään 3 tuntia eli vähänväliä saa olla antamassa jotakin lääkettä.. Niin joo, sit silmää pitää puhdistaa vedellä päivittäin pariin kertaan..

ansu990LääkärikäynnistäLuonut: ansu990Perjantai 08.01.2010 19:23

Eipä ollut käynnistä apua, määräs lisää samoi lääkkeit mitä on tähän asti saanut, ei edes katsonut silmää, pyyhki vain luomet päältä vedellä ja lähetti kotiin. Käynti siis 2min ja hintaa satanen, josta 20e klinikkamaksu, 20e lääkkeet, 50snt tarvikkeet (se paperipyyhe..) ja vähä vajaa 60e siitä, et silmän puhdisti erikoislääkäri.. O.o Sit antoi kontrolliajan 18.päivään, mut tikkei ei kuulemma voi ottaa moneen viikkoon pois eli kai se sillonkin vaan pyyhkii sen.. Taidanpa soitella Veteriin ja kysyä, josko päästäisiin sinne silmälääkärille tuolloin reilun viikon päästä.. Pieni ketutus!!

(Lisäys myöhemmin:) Soittelin Veterille, mut silmälääkäri on juur ollut käsileikkaukses eli ko käy töissä, niin tekee pelkästään vir silmätutkimuksii.. Se siitä siis, pitää sit mennä taas Hakametsään.. Mietin tuos, et onha siel se kone mist saa kahvii ja kaakaoo jms ilmaseks.. Voisin ens kerralla ottaa monta termospulloa mukaan ja niihin kaakaota koko rahan edestä, jos taas menee niinko tänään meni.

ansu990Fanni on reipas <3Luonut: ansu990Perjantai 08.01.2010 15:01

Päätettii Emmin kaa kokeilla miten tänään sujuis ulkoilu Fannilta, ko eilen illalla ei liikkunut, mut tykkäs haistella ilmaa. Tänään on muutenkin liikkunut aika ok, vaikka suurimman osan nukkuukin, niin tulee mieluummin aina syliin tai edes lähelle ja nukkuu vasta sitten. No saatettiin sit Wiltsun ja Fannin kanssa Emmi kotiinsa, mentiin kaupan kautta ja Fanni aivan tosi reipas, hyppi ja juoksenteli ja pyöri ja teki ulospäästyään heti hätänsä! Jaksoi kävellä ihan koko matkan (ei mennyt ko n.parikytä minuuttii, vähä reilut, mut kuitenkin) ja tykkäs ihan selvästi, oli tosi iloisen oloinen. Sai ulkoilun jälkeen vettä ja cesaraterian ja söi & joi taas hyvin, nyt nukkuu tyytyväisenä. Kahdelta on lääkäri hatanpäällä, mut tuo silmä ei näytä enää ollenkaa niin pahalta, Pasi veikkas, et oisiko silmän takaa poksahtanut jokin verisuoni ja ko verta tullut niin voimalla, niin sen vuoks silmä työntynyt eteenpäin kert nyt noist tikkien raoist näyttää silmä normaalilta ja Fanni liikutteleekin sitä. Vaan pian sen saa tietää :) Saan Lotan mun kaveriks eläinlääkäriin, ko Pasi jää pojan kaa kotiin, ettei pojan tarvii odotella siellä, vaan saa leikkiä kotona ja viel ulkoillakin ko ulkon on kiva ilma (mut niin kylmä, ettei tarkene olla kauaa kerrallaan). Paljonpaljon parempi mieli :) <3

ansu990Välillä positiivista!Luonut: ansu990Torstai 07.01.2010 22:16

Ei menty lääkäriin, ko Fannin tila ei muuttunut pahempaan ja lääkäri sano, et ainoo mitä voivat tehä on poistaa silmä eli jos halutaan edes yrittää pelastaa se, niin sit vasta huomenna sinne Hakametsään. Pasi jäi sit kotiin Wiltsun ja koirien kaa, ku mä lähin Emmin kaa kiertää eläinkauppoi, et saisin muuta ajateltavaa enkä oisi kokoajan Fannissa kiinni. Ko tulin kotiin, niin tyttö oli kiivennyt itse meidän sänkyyn, nosti päänsä heti ko menin sitä kattomaan ja alko heiluttaa iha kunnolla häntäänsä. Otin kaulurin pois siksi aikaa, ko tarjosin ruokaa ja söi cesarin annospussin tyhjäks, kuivamuonaa ja joi ite reippaasti vettä. Sit käytiin ulkona ja vaik tyttö ei tarpeitaan tehnytkään, niin vaikutti tyytyväiseltä, ko istui oven edessä ryhdikkäänä ja kuunteli ääniä. Sit ko alko paleltaa, niin toin takas sisälle nukkumaan. Viel ens yö ainaki valvotaa ja annetaa antibioottitippoja, pääasia kuitenkin nyt, et tyttö on alkanut taas löytää elämäniloa :) <3

ansu990Fannista..Luonut: ansu990Torstai 07.01.2010 16:34

Koira sai särkylääkkeet pari tuntia sitten. Eivät ole huumaavii eikä rauhoittava oo vaikuttanut enää monenmoneen tuntiin, mut silti koiruus vaan nukkuu ja nukkuu ja on pihalla kaikesta.. Soitin äsken taas lääkäriin ja lupas soittaa mulle hetken päästä..

ansu990EläinlääkäriinLuonut: ansu990Torstai 07.01.2010 11:43

Saatiin Fannille aika silmälääkärille kuitenkin vasta huomiseks eli Allu tulee meille kohta Wiltsun + Fannin seuraks ko lähen hakee särkylääkkeitä koiralle.. Huomenna sitten klo 14 Hakametsään, tästä tulee pitkä odotus..

Koira menee nyt kokoajan huonommaksi, tärisee ja makaa ja vinkuu, välillä hyökkää päättömästi johonkin päin kamalasti kiljuen ja rauhottuu vasta, ko pienen ottaa syliin tai pitää kiinni.. Ei oo syönyt eikä tehnyt hätäänsä, välillä oon antanut vettä ruiskulla suoraan suuhun aina välillä, täytyy nyt seurailla tyttöä kovasti.. <3

ansu990Fanni-rakas.. <3Luonut: ansu990Torstai 07.01.2010 05:28

Olipa yksi elämäni kamalimmista illoista.. Aada on kunnon lihotuskuurilla taas eli ko alkoi leikkii Fannin + Iitun kanssa juoksemisleikkejä, niin laitoin Fannin + Iitun keittiöön. Olivat olleet siel hetken ja oli ihan hiljaista, ajattelin molempien menneen nukkumaan, ko alko kuulua ihan kamalaa kiljumista hemmetin lujaa ja niin yliluonnollisella äänellä ettei tosikaan.. Olin samantien siinä ovella, niin Iitu makas toisella puolella huonetta hämmentyneen näköisenä tuijottaen Fannia, joka seiso keskellä lattiaa heti oven takana silmä, naama ja lattia veren peitossa huutaen täyttä kurkkua.. Mulla oli poika sylissä, mut Emmi onneks meillä eli annoin pojan Emmille ja kaappasin koiran syliin. Lopetti huutamisen, mut ko yritin pyyhkeellä tyrehdyttää veren vuotoa, niin alko taas paniikissa kiljua.. Yritin laittaa sille kuonositeen, et saisin silmän verenvuodon tyrehtyyn ilman pelkoa, et kävis kiinni paniikissa, mut kilju niin kovaa etten pystynyt laittaan sitä pyyhettä silmäänsä.. Luulin ensin, et koko silmä on pudonnut, mut ei onneks ollut, vuosi vaan pahasti.. Soitin päivystävälle ell:lle ja ko Pasi pääsi kotiin (oli Orivedellä, josta hälytin sen paikalle) niin lähdin Pasin kaa viemään koiraa ensiapuun ja Emmi jäi Wiltsun kaa meille, kert kello niin paljon. Fanni nukutettiin, sille annettiin nestettä ko oli aivan shokissa (kahdesti tuntui menettävän tajuntansa ja muutoinkin vaan makas + läähätti kamalasti ja kilju heti, ko koski päähän) ja silmää yritettiin tutkia + työntää syvemmälle päähän, ko oli niin pahasti ulkona + koko luomi turpos. Sai särkylääkettä, antibioottia ja tulehduskipulääkettä, luomet tikattiin yhteen, jotta silmä ei kuivuis tms.. Sit sai kaulurin ja ko tyttö alkoi heräillä, niin päästiin lähteen kotiin. Nyt kahden tunnin välein laitan silmätippoja + kuuden aikaan pupillia laajentavaa lääkettä, jota sai jo kertaalleen ensiavussa. Aamulla silmälääkärille, mut näön ja koko silmän ennuste huono, mahdollisesti pitää poistaa koko silmä. Syytä ei tiedetä eikä varmaan koskaan saada selvillekään.. Keittiössä ei ollut mtn terävää, ei mtn mihin oisi voinut silmän teloa ja Iitu oli kaukana Fannista + makaili, verta vain siinä missä Fanni seisoi löytymishetkellä ja sitä tuli niin hyvin, et oisi varmasti huomannut, jos oisi liikkunut jostain siihen..

Nyt tyttö on ihan pihalla kaikesta, makaa peittojen välissä pedissään tuossa mun vieressä, läähättää ihan kamalasti, mut makaa vaan eikä reagoi vaik tekisin mitä.. Normaalistihan tuo on aina jaloissa ja mukana kaikessa, yli-iloinen pieni energiapakkaus.. Hengittää TOSI raskaasti ja on muutenkin ihan tokkurassa + kipeä.. :( Kaiken huipuks vakuutuksensa loppui 31.12. eikä oo ihan halpaa huvia tuo loppiaisillan ensiapu + huomenna mahdollinen leikkaus.. Vaan pääasia, et tyttö tulis pian kuntoon eikä joutus kipuilemaan, valittamatta maksaisin vaikka loppuikäni, jos saisin nuo kivut loppumaan..

Ainoa onni onnettomuudessa oli se, et Wiltsu on kuuro... Poika meinaan seisoskeli keittiön ovea vasten ko koira alkoi sen huutonsa ja oisi varmasti säikähtänyt ihan kunnolla kuulevana, vaan nyt ei tajunnut onneksi edes mtn tapahtuneen ja meni levollisin mielin nukkumaan..

-äm-mä-BellaLuonut: -äm-mä-Keskiviikko 08.04.2009 03:02

Bellan uusi lempinimi on valmistusvirhe <3
:)

Saraa]]Ikävä tuli takas. <3:(Luonut: Saraa]]Torstai 06.11.2008 23:27

Mc mane- mä tuun muistaan sut. <3

Nyt jos sanoisin että mä en muista
Enää sitä minkä piti olla ikuista
Mä valehtelisin sillä aina
Luvattiin muistaa toisemme ja sit ku ollaa vainaa
Ni taivaassa taas temmellettäs niinku lapsena
Pilvien päältä toiselle astella
Seuraan hyvin tarkkaan joka ainoota askelmaa
Siks mun mieleeni palasit sä taas kerran
Kaupunki hiljenee ja kuu taivaalla loistaa
Ihan ku mun elämäni yhtä pitkää unta ois vaan
Kauniit tähdet taivaan rannas ja kaupungin kirkkaat valot
Katulamput jotka valaisee kauniisti joka talon
Ja mä mietin aikaa jonka sun kans vietin
Jos vain olisit mun rinnallani, sä vielkin
Tällä hetkellä niin ottaisin sua kii kädestä
Tämän kauniin pienen hetken joka ei tuu kauaa kestään

kertosäe:
Anna unen tulla anna unen viedä mukanas
Sut kauniiseen elämään ei samat unet tuu takas
Tuo taivaan kuu rakas muistuttaa aina vaan et
Kauniiseen elämään mua kuljettaa vaan höyhensaaret
Anna unen tulla anna sen ottaa sut valtaan
Anna ajatusten levätä mutta kuuntele tarkkaan
Kaunis tulevaisuus löytyy alta sateenkaaren
Joten anna sut tuudittaa uneen höyhensaaret

Halaan ilmaa kuvittelen että halaat takasin
Muistan sen ajan vielki jolloin sua tosissain rakastin
Ajan jolloin käsi kädes kuljettii hiekkarannal
Tuuli ulvo hiuksis järvi loisti varpaat täynnä santaa
Näin tajuaa taas et elämä otta sekä antaa
Välil pohjaan pudottaa mut silti taas eteenpäin kantaa
Makaan yksin sängys yksin olen taaskin
Annan unen ottaa vallan suljen silmät hitaasti
Jos nyt mua kuulet niin otan avaimen salaa
Laitan sen lukkoon sisään ja muistojen kirjan avaan
Sitä halaan luen sana sanast kannesta kanteen
Ja tunnen kuinka vajoon takaisin muistojen hankeen
Käsis kahleet joita en saa irti koskaan
Tosin haluun kaiken muistaa enkä niitä irti ottaa
Mut nyt nukahdan mä hiljaa sun muistollesi
Sekä lupaan tuoda joka joulu kynttilän haudallesi

kertosäe

Olit mulle tärkee sekä olit mulle rakas
Olit mulle hyvä ystävä sä olit mulle parasta
Ja takas vaan sut haluaisin vaikka millä hinnal
Jos voisin nostaisin sut takas maanpinnal
Mut nyt varmaan seuraavan kerran nähdään arkussa
Loppuelämämme taivaassa räplätää harppua
Rest in peace on vikat sanat jotka sulle jää
Rest in peace on sanat jotka kuulet sä
Tääkin kaikki tapahtuu vaan välil maan ja taivaan
Jotkut tippuu puolivälis elämämme laivaa
Mut mä lupaan että mä tuun muistaan sut aina ja
Jälleen nähään sit kun on mun vuoro olla vainaja
Kävi se sit tänään ensi viikolla tai huomen
Niin mä lupaan pitää susta prinsessani huolen
Taivaan tuolla puolen jossain pilvien takana
Mä tulen vielä kuiskaan korvaas "sua aina rakastan"

kertosäe


Löysin netistä tietoja jossa Lance oli isomummi. <3 oli jotenkin erillaista katsoa kuvia lapsenlapsenlapsista.
« Uudemmat - Vanhemmat »