IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
26.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 1669 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
202 jäsentä
Tyttöjä: 83 (42 %)
Poikia: 119 (58 %)
Keski-ikä
32,5 vuotta
Otos: 131 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,7 vuotta

Jäsenet (202)

poistulakuppiSanekinGi_SvadeHymypoika^^SaigonenkrisumoiTeepoRom4Tidepii^^tepa^^tms-baanskuhenryhagert`KorkkiStoBeh_
« Uudemmat - Vanhemmat »
Tulipa käytyä Negativen konsertissa tuossa torstai-iltana, ja pirun hauskaa oli :) Konserttipaikana oli Espoon Leppävaarassa oleva Sellosali. Sellosali on siis konserttisali aivan Kirjaston ja leffateatterin vieressä. Itselleni tämä oli eka kerta kun kävin konsertissa Sellosalissa, mutta kokemus oli sen verta positiivinen, että ei varmasti viimeiseksi kerraksi jäänyt :)

Konsertti alkoi 19:00 aikaan ja ensin lavalle hyppäsi lämppäribändinä tunnin ajaksi The Winyls ja sitten tuli itse Negativen vuoro. Konsertin alussa menin itse monien muiden tavoin katsomoon istumaan. Mutta ei siellä kauan jaksanut istua vaan piti päästä lavan eteen heilumaan ja bilettämään :D Olisinkohan mä koko illan aikana istunut 5 minuuttia siellä katsomossa ja muun ajan heiluin aivan lavan edessä monen muun kanssa :)
Hauskaa tosiaan oli ja Negative heitti oikein mainion keikan. Soittivat myös biisejä uudelta albumiltaan. Kuulemma oli myös heidän ekoja konserttisalikeikkoja tuo :) No mikäs siinä, Sellosalia pidetään yhtenä pk-seudun akustisesti parhaimmista konserttisaleista.

Konsertin lopussa Negativen heput sanoivat tulevansa vielä moikkaamaan porukkaa Sellosalin aulaan, eli kaipa siellä olisi nimmareita saanut jne mutta hetken venailtuani lähdin kuitenkin sammuttamaan janoani :) Lavan edessä heiluessa tuli meinaan aika kuuma ja jano :) Olis siellä aulassa ollu myös Negativen fanipaitoja jne myynnissä, mut kun ei tullut tarpeeksi käteistä mukaan niin piti sitten jättää noiden hommaaminen ensi kertaan :)

Niin ja mitähän kummaa, banskujako ne Negativen heput heitteli konsertin lopuksi lavan edessä olleille :D En ole ihan varma tuosta kun ei tullut yhtään ihan kohdalle :D

Sellosalista lähdettyäni päädyin sammuttamaan janoani ensin läheiseen Baseen ja sitten vielä WilliamK:hon :) Aika myöhä oli kun kotia asti lopulta pääsin :)
Valitettavasti kovin hyvälaatusia valokuvia ei ole tähän liittää, koska nykysellä kännykälläni ei hämärässä kovin kummoisia kuvia saa ja varsinainen digikamera unohtui narikkaan takin taskuun. Mutta on tässä pari kuvaa kuitenkin :)
« Uudemmat - Vanhemmat »