IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
26.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 5 627 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 8
Koko
392 jäsentä
Tyttöjä: 176 (45 %)
Poikia: 216 (55 %)
Keski-ikä
34,0 vuotta
Otos: 262 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,6 vuotta
Ylläpitäjä
Tott
Valvojat
Patralgan, UncleMeat, Tott, Trea

Jäsenet (392)

Cruise|ControlGrazyTomatoRamp3Kepul1xVoidwalkerMarteniusPeteWaterscursedmind93ali_elfwingMäyrätärGadminPure_shitShetaniTelltaleTalentKinkajouVisa-
- Vanhemmat »

SipuliLintuaww~Luonut: SipuliLintuKeskiviikko 06.04.2011 22:40

pelailin täs vähä minish cappia ja sit ajauduin Zelda Wikiin (en muista enää syytä miksi xdd) ja tuli löydettyy tää ihana vastus Ocarina of Timesta; Volvagia~ Ja Twilight Princessistä; Argorok~ (juu en rakasta lohikäärmeitä en xdd)

Käväs mieles ton Volvagian kaa et VOIS tehä siitä quadsuitin (vaikka vaikean sellaisen ja joutuisin aika lailla kontata...) mutta sekin harkinnassa ja jos teen.... sitä tuskin ottaisin coneihin mukaan, ja jos otan, sen on pakko olla con jossa ollaan sisällä, eikä olin mieluummi kesä xdd (sen verra suunnitelmien mukaan siihe laittasin vaahtomuovia että ei näkyisi omat muotoni alta)

Mutta edelleeeeeenkin harkinnassa!! saattaa että en tee koko prkleen lohikäärmettä... ellen sitten pehmoleluna.... (awwwwwwws~ isot vihreet mulkosilmät >w<) ja jos tekisin, se saisi odottaa ainakin 2-4 vuotta.

JOS teen sen ja JOS se onnistuu, saattaisin tehdä sitten Rayquazan. sekin kun on tuon mallinen... Aiii että kun tää on nii ihana~

((tässä kuva niille jotka eivät ihan perässä pysyneet, mistä oli kyse))

117-:3Luonut: 117-Sunnuntai 02.01.2011 21:17

TottSpirit Tracks läpi!Luonut: TottPerjantai 14.05.2010 04:37

Päätin pelata Spirit Tracksin loppuun, koska Tales of the Abyssin pelaaminen jäi siihen, että PS2 taisi hajota. Raksuttaa kokoajan, eikä lataa peliä. Se on vain lainassa ja sitä on häxitty, joten en osaa isommasti vikaa lähteä analysoimaan. Ehkä joskus ostan Tales of the Abyssin ihan itselle ja hankin PS2:ni levyn jolla aluekoodit saa pois. Slim kyseessä, joten soveltuvuuksista ei ole hajuakaan.

HaileyPelifailLuonut: HaileyLauantai 26.12.2009 20:08

SIIS, miten voi olla, että vaiks Twilight Princessin olen aikasemmin menny jopa kaks kertaa läpi, ni nyt kun kolmatta kertaa menen ni lagaan yhessä temppelissä kauemmin ku kertaakaan aikaisemmin 8'D?! Siis jotkut jutut muistan ihan helposti, vaikka siitä varmaan reilusti yli puol vuotta on ku viimeksi tota pelasin, mut revin varmaan kahden tai kolmen tunnin ajan hiuksiani tuol yhes temppelis.

Jotkut Zelda-pelien dungeonit ja temppelit on kyl superärsyttäviä. Toiset taas on ihan siedettäviä.

Ja voi vitsit ku haluan uuden Zeldan Wiille tai GClle 8 (. DS:lle on tänä vuonna ilmestynyt uus peli (ei mun tietääkseni viel Suomes) ja sen varmaan hankin tavalla tai toisella jossain vaihees mut.. kyl tollasilla isommilla konsoleilla se pelaaminen on kuitenki ihan erilaista. Vaiks Phantom Hourglass oli kyl älyttömän ihana peli, ni tahtoisin kyllä esimerkiks just Wiille uuden Zeldan.

Zeldojen taistelusysteemi on vaan niin I H A N A. <3

Ja en mä halua ees pelata tota "New Super Mario Bros. Wii"tä yksin 8'D se on niin eeppinen ku sitä pelaa jonkun kanssa ja fdkjsfl haluun pelata sitä Hanskin kans tosi monta : ( !

HALUUN PELATA SITÄ KAIKKIEN KANSSA FJDSLFK mun pitää ostaa lisää Wii-ohjaimia ni voi pelata sitä useamman ihmisen kanssa :'D.
Durr, Linksuuu~

multibiljoonakuolin.Luonut: multibiljoonaLauantai 29.08.2009 01:01

!!
Pääsin toissapäivänä aloittamani Seasonsin läpi. Oli helpompi kuin Ages. Mutta päästyäni läpi kohtasi suuri pettymys. Jos olisin tahtonut juonen jatkuvan Agesista ja pelaavan Seasonsin samalla, olisi pitänyt käyttää Agesin koodia alussa. Ajattelin, että koodin avulla jatkuu suoraan Agesin tapahtumista ja siksi pelasin ilman. Nyt harmittaa. Ehkä joku päivä aloitan Agesin uudelleen ja pelaan Seasonsin koodilla niin pääsis hakkaamaan Twinrovaa ja Ganonia.

Quatermass[Ei aihetta]Luonut: QuatermassLauantai 11.04.2009 01:59

http://www.youtube.com/watch?v=FPxY8lpYAUM ahasdhf
vuorokauden valvoneena tämä ainakin naurattaa.
- Vanhemmat »