IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
28.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 1 732 (1.7.2008 alkaen)
Koko
19 jäsentä
Tyttöjä: 12 (64 %)
Poikia: 7 (36 %)
Keski-ikä
32,6 vuotta
Otos: 18 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,2 vuotta
Ylläpitäjä
ruostelintu

Jäsenet (19)

GerberaflowerNooraww--SappeITLTheArtist_w_k_t_StudiiVIL-MISSEldrinillikelyishite_ootnarksuTassunalleKoyuri-somebody-n|em|QuaGernaG
« Uudemmat - Vanhemmat »

ElyseMaking da Hamtaro.Luonut: ElyseLauantai 21.03.2009 15:36

Voisin vihdoin virallistaa, että Tampere Kupliiseen olen tulossa Hamtarona. En tiedä miksi, mutta idea on ainakin ollut päässäni jo jonkin aikaa. Muutamia vuosia sitten seurasin Hamtaroa ihan kybällä! 83 Joten nyt on aika nostalgisoida...

Ihmisten reaktiot ovat olleet joko: LOL, tai Awwws<3, kun olen kertonut mitä sitten lopulta cossaan Tre Kupliissa. No, luultavasti ne Awwssit pääsee voiton puolelle loppujen lopuksi. Miksi sitä paitsi Hamtaroa edes dissataan? Koska se tuli Suomen TV:ssä?

Tänä viikonloppuna yritän saada Hamhamini siis valmiiksi siskoni Tokyo Mew Mew -Purinin kanssa saman aikaisesti. Ensi viikon kulutan Zack Fairin jätti-miekan kanssa, jonka teen kaverille (sugarcultille) samaiseen tapahtumaan, kuin Hamtaron ja Mew Purinin.

Hamtaron pää, joka on noin puolet vartaloni pituudesta, makaa tällä hetkellä olohuoneen lattialla. Ehkä kannattaisi jatkaa hommia, kun siinä on vasta kananhäkkiverkon ja fleecen väliin tuleva vanu ommeltuna (jotta verkko ei näkyisi ikävästi kankaan läpi).. Korviakaan ei ole edes vielä hahmoteltuna valmiina. O____O'' Ja vielä sekin, että fleeceä tosiaan taitaa puuttua vielä puolet tarvittavasta, koska Tampereen Euronkankaasta sitä en saanut tarpeeksi. Heti viikon alussa taidan sitten suunnata Ideaparkista loput ostamaan ja maanantaina kotopuolen cossit valmiiksi, jotta tilattu miekka saa tarpeeksi aikaa itselleen!

Nähdään Tre Kupliissa. Ja kyllä suostun halaamaan, kun on niin lutuinen hahmokin.

vaahtissi... samaa näköö?Luonut: vaahtissiPerjantai 14.11.2008 17:57

« Uudemmat - Vanhemmat »