IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
6.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 760 (1.7.2008 alkaen)
Koko
68 jäsentä
Tyttöjä: 34 (50 %)
Poikia: 34 (50 %)
Keski-ikä
33,3 vuotta
Otos: 52 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,1 vuotta
Ylläpitäjä
Pafez
Valvojat
iliXXi, Pafez, Krreeta

Jäsenet (68)

anastakiaapeejekkuboy_juha96_stoppedSchlierieKrreetaZeDDentinca_tinca|Järviskä|Gini11KäpymiesbasticoSämzihaidiih94Reinikainen
« Uudemmat - Vanhemmat »

iliXXiBlaaah!Luonut: iliXXiTorstai 22.07.2010 04:17

Liki 500km tuli tänää ajettua. Lahden kaupunki on muuten yllättävän helppoo ajattevaa o_O'. Liikennevaloissakaan kukaan ei kuollu/loukkaantunu, mikä on sinäänsä todellakin ihme...
Nyt sitten alkaaki tää mäkihyppy-ihkutus :DDDDDD.

Yritettiin Eetun kanssa arvata, että missähän se betoni sijaitsee, että olis ihan jees edes käydä lähistöl. Oho, seuraavissa valoissa näkyki betoni... Pakkohan sielä oli sitten käydä! Mentii sinne itte mäelle, eikä rinteenpuolelle eka. Yritin bongata, et joo jos nähtäis pari hyppääjää tmjs. Sain auton parkkiin ja kattoin et ompas tuttu hahmo kiipeemässä rappusia, en ihan naamaa kunnol nähny, mutta kyllä se Ahonen oli!
Sitten bongasin Larsan, Vasillievin, Kovaljeffin ja sit pari nappulaa.

Mut joo hengis ollaan ja Eetulla on nyt kevari ja Ilkan lompsa on lihonu 8))))). Vituttaa vaan ku en ollu 40s aikasemmin tornilla, olisin saanu nimmarin Ahoselta 8'<<. Kuusamosta en lähde ennen ku saan Ahoselta nimmarin :::: D

iliXXiKakkosena ;)Luonut: iliXXiKeskiviikko 06.01.2010 21:30

iliXXiKUUDETTA HAETAAA!Luonut: iliXXiKeskiviikko 06.01.2010 20:28



Se elää! UNELMA ELÄÄ!

minckytarinan nimi?Luonut: minckyMaanantai 29.12.2008 02:58


Tonttuja on kansanperinteessä monenlaisia tavallisten metsätonttujen lisäksi. Maalaistalojen monille rakennuksille oli omat suojelijatonttunsa eli haltijansa, saunatontut, myllytontut, riihitontut, aittatontut, navettatontut ja tallitontut. Sitten oli vielä kotitonttuja. Palkaksi nämä tontut vaativat vähän ruokaa, asumisoikeuden tai viimeiset löylyt saunasta.


Joulutonttu ilmestyi suomalaisiin uskomuksiin 1800-luvun lopulla. Jouluna haltiatonttua muistettiin kupillisella ohrapuuroa.[1]





Janneja on kansanperinteessä monenlaisia tavallisten läskitonttujen lisäksi. Jeren asunnon monille rakennuksille oli omat suojelijajannensa eli juopponsa, saunajannet, myllyjannet, riihijannet, aittajannet, navettajannet ja tallijannet. Sitten oli vielä kotijanneja. Palkaksi nämä jannet vaativat vähän viinaa, kaljaa tai viimeiset hömpsyt siideristä.

Joulujanne ilmestyi suomalaisiin uskomuksiin 1800-luvun lopulla. Jouluna haltiajannea muistettiin kupillisella ohrapuuroa.[1]

Pafez[Ei aihetta]Luonut: PafezTorstai 25.12.2008 07:11

Jeesbox, uus kolumni ulkona, uunituoreena tällä hetkellä. Kolumnin nimi ''Mikäviikon taistelut'' ja aiheena siis parin päivän pääsät alkava legendaarinen mäkihypyn Keski-Euroopan mäkiviikko ja voittajaspekulaatioita tälle vuodelle.

=>

http://www.freewebs.com/urheilukolumni/

Pafez[Ei aihetta]Luonut: PafezPerjantai 05.12.2008 04:02

Nyt kaikille lukijoille ja kiinnostuneille myös olemassa yhteisö.

-> Urheilukolumni

Ps. Huomenna saattaa tulla uus kolumni jos kerin rustaa.

PafezKiitos Janne Ahonen.Luonut: PafezTorstai 10.07.2008 22:53

Keskiviikona se sitten nähtiin, kuningaskotkan jäähyväiset Lahden suurmäessä keräsi eri lähteiden mukaan 11500-15000 henkilöä. Itse allekirjoittanut ei ollut tunnelmaa valitettavasti kokemassa muitten kiireitten takia. Mutta vaikutelma tapahtuman tunnelmasta on todella hyvä.

Kuten IS uutoisoi Jannen lainauksena ''Puomilla oli vähän haikea olo. Yhtäkkiä tajusin että ei perhana, täällähän ollaan viimeistä ekrtaa sukset jalassa'' Janne itse jää kaipamaan mäkihyppyä, kuten monikymmentuhatpäinen fanijoukko joka koostuu niin Jannen alkuuran nähnestä sekä myös kuten allekirjoittanut hieman nuoremmista faneista, heistä joka ikinen jää kaipamaan Jannea. Fakta kumminkin on että Janne on ja pysy ihmisten sydämmissä ja huulilla aina kun on kyse mäkihypystä, Janne on elävä legenda jonka tarina tullaan kertomaan tuleville polville, ainakin minä tulen näin tekemään, varmasti moni muukin, tai ainakin itse henkilökohtaisesti toivon näin.

Janne on mäkihypyn Raipe, tuo raa'an raatajan mutta reilun ja kovan johtajan tunnusmerkki. Vain aika näyttää mikä tulee olemaan Janne Ahosen tuleva rooli mäkihypyssä, ja jos sukset pysyvät visusti nurkassa vai nähdäänkö vielä comeback jokupäivä jossain roolissa, itse Janne on puheissaan vakuuttannut minut että sukset on ja pysyy nurkassa.

Tämän kesän kiireisiin lukeutuu varmaankin Jannen ''kesäura'', kiihdytysajo joka varmasti pitää miehen ainakin aktiviisena jos ei kiireisenä. Mutta ennenkaikkea nyt Jannella on aikaa perheelleen, Tiialle, Micolle sekä tuoreimmalle perheenjäsenelleen.

Mutta ennenkaikkea, iso kiitos Janne Ahoselle sykähdyttävästä ja ikimuistoisesta urasta.

Kolumni on luettavissa alkuperäisenä osoitteessa www.freewebs.com/urheilukolumni

Uraasi kunnioittaen:
magnum_
« Uudemmat - Vanhemmat »