IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
7.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 862 (1.7.2008 alkaen)
Koko
105 jäsentä
Tyttöjä: 25 (24 %)
Poikia: 80 (76 %)
Keski-ikä
31,8 vuotta
Otos: 79 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,6 vuotta

Jäsenet (105)

tapmartTuukazTikkkumarkolio[annala][tn]DJ-Dogrouhia_Gilerapoika69makehhRikettiJurppaHooJii_S_P_juho99jokkis_man
« Uudemmat - Vanhemmat »

ArmandRace 07Luonut: ArmandMaanantai 03.06.2013 01:35

Peli: Race 07

Alusta: PC

Muut alustat: Vain PC-tietokoneille.

Julkaistu: 2007

Tähän peliin ei kannata näppejään iskeä ellei omista rattia, polkimia ja auton hyttäkuoria pelia-alueen ympärillä. Nimittäin kyseessä on erittäin tiukkapipoinen realismiin tähtäävä kilpa-autoilupeli tai no paremminkin sanottuna simulaattori. Minä en omista rattia ja polkimia joten oli pärjättävä näppäimistöllä ja "pleikkariohjaimella". Näppäimistöllä sain vain aikaiseksi auton pyörähdysten ja ulosajojen sarjan. En edes pitemmällä yrittämisellä saanut masiinaa haltuuni sitten millään. Oli pakko ottaa badi esille. Badikaan ei ole paras mahdollinen ohjain tälle pelille, mutta sillä pärjäilee.

Tekoälykuskit ovat todella inhimillisen oloisia. He eivät harrasta monista ajopeleistä niin kovin tuttua törmäilyautoilua ja tekevät ajoittain inhimilliseltä vaikuttavia virheitä. Autoissa on myös pätevä vauriomallinnussa ja säätömahdollisuudetkin saavat tällaisen argadekaahailumiehen pään pyörälle.

Ratoja ja autoja luulisi riittävän ainakin tällaisten kilpa-autopelien ystävien tarpeisiin pitemmäksikkin aikaa ja jos ne eivät riitä niin peruspaketin lisäksi on saatavana aimo annos lisäsisältöä ainakin Steamin sivustoilta.

Karkkiosasto ei ole mitään erityisen silmiinpistävää, mutta ajaa asiansa. Autojen äänet tuntuvat olevan paremmin hallussa kuin monessa muussa pelaamassani autoilussa. Eikä teknistä huojuntaa ollu juurikaan havaittavissa kokeilun aikana.

En ajatellut tästä antaa mitään pisteitä koska en oikein osaa arvostella tätä kunnolla rattipoljin yhdistelmän tämän hetkisen puuttumisen vuoksi. Joten jos realistinen ajelu kiinnostaa niin tuskin tulette katumaan. Muistakaakin sitten hankkia se oikeanlainen ohjain jos ette jo omista sellaista!

Arvosana:
Ei pisteytystä (asteikolla 1-10)

Arvosteluni perustuu omaan mielipiteeseen ja yli kahdenkymmenen vuoden pelikokemukseen.

Armand
« Uudemmat - Vanhemmat »