IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
12.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 917 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 14
Koko
52 jäsentä
Tyttöjä: 15 (29 %)
Poikia: 37 (71 %)
Keski-ikä
32,5 vuotta
Otos: 41 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,9 vuotta
Ylläpitäjä
Kusabi
Valvojat
Jakestation, Kusabi

Jäsenet (52)

StarFireTume-XmodifierStormiinaKurisuWeezerlunaticmiserySeibaiRiKyoJamesSlipskempSharkmanBowlingforsoupskrrtexolumiZiwerliz
« Uudemmat - Vanhemmat »

ElyseCosplay-jaarittelua.Luonut: ElyseMaanantai 23.02.2009 18:58

Tänään, tai jo oikeastaan viime lauantaina, alkoi vihdoin hiihtoloma - ja arvatkaa missä minä sen joudun viettämään? Mökillä, keskellä korpea. Siskojen ja isovanhempien kanssa. Voih, tätä kidutusta. On sentään koira mukana pitämässä seuraa. Ja läppäri + PS2 ja kasa DVD-elokuvia. :3

Onneksi sain ostettua tänä aamuna kankaat siskoni Purin-cossiin ja omaani, Guilty Gearin Maylle. Asut aion valmistaa ensi Tampere Kupliiseen, josta toivottavasti tulee yhtä mukava kuin viimekin vuoden tapahtumasta. Alunperin suunnittelin, että olisin tehnyt Kyborgi 009:stä hahmoni, mutta sen nyt sitten jäi.

Viime aikoina olen saanut hyviä cossi-ideoita, joista yllättävästi aika moni on ei-crossplay-hahmoja. Toisaalta taas näyttäisi siltä, että loppujen lopuksi kaikista cosseistani puolet on crossplayta, puolet ihan perus- tytteleitä/naisia. Dissaan suurinta osaa bongauksistani, koska niissä olen nähnyt vasta ulkokuoren, enkä vielä tiedä sarjasta/pelistä paljoa mitään.

Aiemmin maninitsemani May on puoliksi tällainen valinta. Muistaakseni vuonna 2007 näin kyseisen hahmon ensimmäistä kertaa tietämättä tietenkään siitä hölkäsen pöläystä. Katsoin vain, että "Wow, siinäpä bimbo merirosvotyttö", sittemmin olen pelannut pelejä, joissa May on vain kaksi kertaa, toisen kerran näistä itse Japanissa.

Guilty Gear -peleistä puhuttaessa, tänään näin varmasti kärkijoukkoon haluan-cossata-listalleni joutuvan hahmon: Valentinen Guilty Gear 2: Ouverturesta. Ja tämä hahmo pelkästään ulkonäkönsä puolesta. Peliä en valitettavasti koskaan saa hankittua, ja vaikka hankkisinkin, en saa sitä pelattua, koska en omista xbox360:tä. TT__TT Iso kyynel.

KusabiJapania odotellessa.Luonut: KusabiKeskiviikko 24.12.2008 05:02

Elikkä 25.12:sta ois tarkotuksena lähtee Tokioon. Lento lähtee Helsingistä ja lentää suoraan Tokioon. Kone laskeutuu Naritan lentokentälle ja siitä sitten matkaan Uenoon. Siellä vaihadan metroa ja matkaan Minowaan, jossa on kaverini (Mysse) odottamassa ja suuntaamme hostelliimme New Koyoon. Kaverini tosin on siellä jo muutaman yön kerennyt olemaan, kun minä saavun paikalle. Heti ensimmäisenä päivänä olisi tarkoituksena lähteä Myssen tutun kanssa jonnekin ravintolaan syömään.

Saas ny nähdä, että millanen reissu tästäkin kehkeytyy. Ainakin Comiketissä olisi tarkoitus käydä 28.12:sta ja 30.12:sta. Club Segan arcadessa Akihabarassa tulee varmasti myös vietettyä aikaa Guilty Gearin ja BlazBluen parissa. Voi myös olla, että alkoholipitoisia juomia tulee nautiskeltua aika usein. Varsinkin uutena vuonna.

Kirjottelen aina jotain väliraportteja tänne reissusta, kun kerkeän.
RANDOM QUOTE OF THE DAY~!

// It was in all caps when I copypasted it. //
5hs counter hit, dash in 5s 2hs (1hit) 236s 46s 63214s frc dash in 6hs (1hit) jc iad j.s j.hs orbs land j.s. j.hs. j.d orbs keystab otg keystab

« Uudemmat - Vanhemmat »