IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
20.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 564 (1.7.2008 alkaen)
Koko
55 jäsentä
Tyttöjä: 16 (30 %)
Poikia: 39 (70 %)
Keski-ikä
24,3 vuotta
Otos: 30 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 22,4 vuotta
Ylläpitäjä
kulpa

Jäsenet (55)

Maikkeli-SanTTu```såmyAnaranjado^^vickankulpaMapsukka-KukkaX-samix-Xzaggeh1ampinenpynskimankonza92parru2`tonza|makro|Skiff
« Uudemmat - Vanhemmat »

1ampinenFfffun Edit :)Luonut: 1ampinenTiistai 11.05.2010 16:08

Kasasimme jättitrampan tonne takapihalle. Siis minä kasasin, ja nuo muut autoivat. Sen vähän mitä saattoivat. *uhoaa*. Jousien venyttely paikalleen oli kivaa; käsilihastreeni jonka soisi kokevansa useamminkin (näille käsivarsiksi kutsutuille naruille, Juden sanoin "mä en noilla siimoilla tekis muuta kuin kalastaisin", voisi olla hyväksi). Sujui koko (kokon?) kokoaminen kovin helposti lopulta, oli siinä vähän säätämistä mutta nyt se on kuitenkin kasassa. Kädet tuoksuu (kone?)öljyltä. Ja on vielä paikoitellen vähän siitä mustana.

Päästiin hyppimäänkin. Ja nyt vihdoin todella pikkuisen kaduttaa etten tuonut yksiäkään rintaliivejä mukaani tänne. Istun trampoliinin laidalla, muuten paikallani, lapset pomppii, mutta daisareilla on jotkin omat bileet paitani sisällä. Puhumattakaan siitä kun itse hypin. Aikamoista kimpolua. Onneksi ei sentään toistaiseksi kivuliasta. Korsetissa siis hyppimään, viuh vain. Hiukset ovat kasvaneet viime kesästä taas, joten kunhan aurinkokelissä menen tuonne vähäpukeisena, sivaltelevat ne luultavasti mukavasti (aka ikävästi) ihoa. Saa nähdä.

Mutta yksi ei muutu. Kellohelmassa pomppimassa, se olen minä. Nyt on tuommoinen mahtava keveä perhosminihame, testaan heti huomenna (ellei sada, jolloin sinne mennään tietty uimapuvussa).

Jättitrampoliini, parasta mitä olen vähään aikaan (n. 19 vuotta?) kokeillut.

maiQ`handeöö`Luonut: maiQ`Sunnuntai 07.06.2009 03:49

hehehehhaha
oltii hannan kaa kaski jussin trampal
ja tehtii kaksin kuperkeikkoja:D
« Uudemmat - Vanhemmat »