IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
20.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 16564 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 15
Koko
666 jäsentä
Tyttöjä: 541 (82 %)
Poikia: 125 (18 %)
Sijoitus koon mukaan: 942
Keski-ikä
28,8 vuotta
Otos: 387 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,2 vuotta
Ylläpitäjä
Kizzy
Valvojat
Regrel, Rora, Edeae, Kizzy, Hoothoot

Jäsenet (666)

NiippinaatsuAngelskissSeibaiEnriissehancaroryumirPalePandaRozenHeartALIENPERUNAretsa^^leylaleppanen_Alene_-Lasienkeli-ThisNameSucksGaru
« Uudemmat -
There are people who are white coloured and they want to cosplay & crossplay a black character and that's bad ? People lose shit when they cosplay like that but when a Black skin coloured people cosplay or crossplay a white character, then it's fine for people. That's Racist ! Cosplay & Crossplay is for anyone and fuck skin colors, only matters that people recognize the character if someone's know the character and the person who cosplay or crossplay the character is very pleased to his or her outfit. Everybody has their opinions, everyone is allowed to have their own opinions but I would say to this that the person is a totally afraid of that someones can do that but yes, it's jealousy too in this case. Oh, well, yes, it could just be racism. So, Please, just shut up racist trolls or well, just be like that, I don't give a fuck. :)

TheOdoshiOSTAKKEE!Luonut: TheOdoshiTorstai 10.07.2014 22:31Siitä lähtee kasa mangaa, animesarja ja muutama peli (PC & Xbox) joiden toimivuudesta ei ole takuuta. Tarkempaa listaa saa pyydettäessä, jos kuvasta ei erota.

Koko kasa lähtee 60e tai tarjotkaa jotain niin katellaan. Kulkeutuu Animeconiin tai nouto mun kämpiltä Linnanpellolta (Kuopio).

TheOdoshiMYYDÄÄNLuonut: TheOdoshiSunnuntai 29.06.2014 16:10

Muuton tieltä lähtee paljon mangaa myyntiin. Kuvia en ole vielä jaksanut räpsiä, mutta niitä saa pyydettäessä (ja jossain vaiheessa kuvaankin). Mahdollisuus noutaa Animeconista tai Kuopiosta muulloinkin. Postitusmahdollisuus.

Vaihtojakin saa ehdottaa. Vaihtoon käyvät pelit, elokuvat, anime, manga (englanniksi tai suomeksi), kirjat, figuurit... oikeastaan mitä vaan voi tarjota!

KAIKKIEN KUNTO TODELLA HYVÄ! KAIKKI TUOTTEET TULEVAT MYYNTIIN MYÖS MUUALLE!

Suomenkieliset:

VAIN PAKETTINA!
- Puella Magi Madoka Magica 1-3 (koko sarja) 15e + pk
- Trinity Blood 1-13 45e + pk
- Fullmoon wo Sagashite 1-5 10e + pk
- Bleach 1-43 100e + pk

YKSITTÄISET: 3e/kpl + pk ellei toisin mainita
- Veitsi kukkasen terällä (yksiosainen) 5e + pk
- Doubt 1-2
- Hero Tales 1-2
- Resident Evil 1
- Ragnarök 6, 8 ja 9

Japaninkieliset:

VAIN PAKETTINA!
Hopeanuoli 1-5 25e + pk
tera-fan-art-251.jpg
Hei te jotka olette kiinnostuneita Terasta ja cosplayaamisesta sen ohella!
Olemme luoneet facebookkiin ryhmän johon kaipaisimme lisää väkeä!
Ryhmän tarkoituksena on yhdistää cosplayaajia ja varsinaisesti meitä pelaajia jotka kyseisestä pelistäkin ovat kiinnostuneet sen verran että haluavat rustailla pukua siitä~*


Otamme vastaan niin kiinnostuneita kuin tottakai teitäkin jotka ovat jo alkaneet yksin väsäilemään pukua miettien mihin coniin sen saisi valmiiksi.
Coneja, joihin ryhmää/ryhmäläisiä kaivattaisiin on:


Desucon 2014-Lahti
Ehkä lauantainakin mutta sovittu päivä on sunnuntai milloin aijomme kokoontua isommalla porukalla.

★Tracon 2014-Tampere
Vielä ei sen suurempaa keskustelua ole ollut tästä tapahtumasta mutta jos kiinnostusta löytyy~liityhän mukaan jutustelemaan:'>! Päivämäärää tulee myöhemmin.

Ryhmässä voit toki itsekin luoda uusia ryhmätapaamisia/cosplayryhmiä tiettyihin coneihin ja sitä myöden kysellä jos muut olisi kiinnostuneita.

Teraryhmää saa myös jakaa/mainostaa muualla jos haluaa.

TheOdoshicossiaa.Luonut: TheOdoshiTorstai 03.04.2014 04:26

Saiskohan sitä vihdoin ja viimein tänä kesänä tuon Ayanami Rei cossin aikaseks (...hirveestihän tuo ebaysta tilaaminen vaatiikin :'D) kun ollut jo jonkun aikaa projektina.mut oishan näitä kyl muitakin, mitä oon harkinnut (MULAN!!) mut tiedä sitten saanko aikaiseksi itse rakennella ja väsäillä. Pitää kattella.

KenZii-Desucon Frostbite on ohi.Luonut: KenZii-Tiistai 18.02.2014 01:51

Kieltämättä meni muutama päivä (torstaina lähin tänään tulin takas) niin nopsaan, että kaikki muistot on jotenki iloisen ja sumean lapsia... If you know what I mean ;_D

Minusta oli hyvä, että tämä oli K18! Oli vähemmän semmosta tuuppimista ja vääntymistä ovien/muiden aukkojen kohdalla ja olin huomaavani, että ympäristö oli jotenkin siistimmän/roskattomamman oloinen kuin edelliset desut joissa olen ollut (tosin tämä oli mulle eka frosti). Toi roskien "puuttuminen" saattaa kyl johtua muustakin, mutta luulen vain :)

Harmi, että kaverini kanssa meillä oli vaikeuksia nousta tarpeeksi ajoissa aamuisin, niin jäi monia hienoja ohjelmanumerojah näkemättä. Ja lopun aikaa tuli vaan kikseiltyä ja hilluttua hienosti ympäriinsä :D
Minä halusin ostaa tietyn laisen lehden, mutta enpäs löytäny vaikka monta kertaa kävin katteleen. Nyyhkis, elämä jatkuu.

Uhosin jo kk ennen conia, että saan cossini valmiiksi ja miten sitten kävikään: mie leikkasin kaikki kankaiset osat vasta torstaina (päivänä jolloin oli lähtökin) ja koska ompelukone repi sopimuksensa irti, jouduin pakkaamaan keskeneräisen tekeleen mukaan silmät ristissä sitte conpäivän jälkeen hotellissa ompelin käsin (ja siltä se kyllä näyttääki). En sitte cossinu taaskaan mitään ja kohta mie oon jo niin vanha, ettei enää kannata :DDD

Iltabileet (se osa mitä seurasin ja koin) oli ihanat, mutta pitkä päivä alko kivistään päätä joten jäi sekin leikki kesken. Kaveri muutes selaili kuvia meidoista ja oli ihan ♥___♥

Olipas ihmiset tehneet hienoja cosseja! Harva tekele sattui silmään ja nekin, jotka sattui eivät oikeastaan edes sattuneet. Mitä?!

Huhhuh. Tänään aamulla olin kotona väsyneenä, mutta tyytyväisenä. Edes turvonnut nilkka tai pääkipu ei haitannu. Elämä on tarkoitettu elettäväksi, nee?

Ei ees ollu tarkoitus kirjoittaa näinkään pitkästi, mutta vahinkoja näköjään sattuu. Eipä tässä. Menen nukkumaan, jotta jaksan huomenna vaikka kikseillä vähän lisää ja sitte joskus palata ankeaan arkeen.

Heido~

Ps. Nyt oli hienot päättäjäiset. Ei ollu esityksiä, joista ei ymmärrä mitään. <3

KenZii-Desucon Frostbite!!!Luonut: KenZii-Torstai 16.01.2014 01:43

Siellä on Anne ja Jenni (ja monta muuta hienoa desukansalaista). Ah, ihanaa :)

Tässä on suunnitelmissa vähän ehkä cossata (miten voi vähän cossata? XD) Disneyn Frozenin Elsaa! Mulla on valehtelematta kauheat suorituspaineet koska haluan olla se "paras" Elsa ikinä. Miksikö? Koska oon outo, DAAH? :D
Luultavasti epäonnistun jotenki, mut ei se mitään <3

Apua!

SeibaiCosplay meme 2014Luonut: SeibaiPerjantai 27.12.2013 00:08Tuli yllättävä isnpiraatio tehdä cosplay meme tulevalle vuodelle ja samalla muistella tämän vuoden cosplay tapahtumia.

PARADISEBANANA[Ei aihetta]Luonut: PARADISEBANANALauantai 19.10.2013 22:30

Lisätään vielä tännekin, KAIKKI kuvissa olevat myynnissä, haluan näistä eroon. Tehkää toki tarjouksia.
« Uudemmat -