IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
23.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 863 (1.7.2008 alkaen)
Koko
155 jäsentä
Tyttöjä: 34 (22 %)
Poikia: 121 (78 %)
Keski-ikä
35,0 vuotta
Otos: 107 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,9 vuotta

Jäsenet (155)

rekkamies88GranadillaNinjizuRamses89[crossari]I||usiozakmanArcticFox]iipeeSupaHessu---Jandu-Blunister|MG|Hesus^jmm89TiKrU-TiIkErI
« Uudemmat - Vanhemmat »
Eiköhän se ajokausi ollu sit siinä. Lauantaipäivällä viel kokeillaan loppukatsastaa pyörä ja sen jälkeen pitäis keksiä se jonnekkin talvisäilöön - en vain keksi minne.

Pelotti ihan kohtuullisesti ajaa äsken himaan. Tiesin, että on kylmä ja lähellä nollaa ja että koko päivän on satanut vettä joten tiet on kosteita, mutta kun peilit veti jäihin ni alko jänskättää. Ajelin ihan hissukseen kun näin, että tiet ovat kosteita, mutta heti kun päästiin kaupungista ulos niin valkoinen usva kaartoi päälleni ja tiet muuttuivat kristallinkirkkaiksi.

Se, että kaadoilta vältyttiin oli ehkä tuuria, ehkä ilmiömäistä ammattiajajantaitoani. Varmaankin ensimmäistä, sillä jälkimmäisestä en ole kuullutkaan.Sakkokumeilla ajeltiin ensiksi 20-30 kmh lähimpään risteykseen mistä voipi kavuta pururadalle ja siitä sitten täräyttää paukautettiin metsähallituksen puolelle.
Pururadalta taasen pääsi näppärästi hiekkateitä pitkin taloyhtiöiden pihoille, joihin ei onneksi ole vedetty asfalttia ja jos joku tulevaisuudessa alkaa vaatimaan niihin asfalttia niin pistän kyllä vastaan.

Samaa sarjaa



Tuli viestikin, että rautaperseajo on hyväksytty, joten aika hyvään saumaan voipi lopettaa ajokauden.

Aamulla seitsemän aikoihin hakemaan 100 munkkia leipomosta ja sitten pitäisi olla yhteisharjoituksessa.. luulenpa ettei aika riitä semmoseen kun pitää fp-päättäjäisetkin junailla ja jos aamulla tiet on yhtä kohmeessa niin logistinen ongelmakin iskee.

Illalla biliskisat, jossa rokataan wanhat baarikärpäset pois listoilta ja samalla jatketaan dartsin heittämistä. Kohtuu hankala laji esim. kellotaulu - jos siitä ei synny baaritappelut niin sitten niitä ei oikeasti ole olemassakaan!

Dixi!

Cs_vilmadarra?Luonut: Cs_vilmaLauantai 01.08.2009 17:39

näin just siistii unta!
sellast et olin eile tulos kotii linnotuksest, sit kytät kaartaa miu ja lennun perää ja myö lähetää ajaa niit karkuu. sit mie huomaan et mite mie meen näi kovaa ja mite lennu jää noi taakse ni miu skode on joteki muuttunu yhtäkkii moottoripyöräks ja mie viiletän sitä vesitornin suoraa 120km/h :D:D:DD sit lennu jäi kytille kiinni mut sille ei tullu siit mitää ja mie pääsin kyttii karkuu =))

SupaHessu--Ajokausi 2009Luonut: SupaHessu--Torstai 19.03.2009 23:35

Ajokausi on korkattu!
Aamulla ei tullut edes mieleen lähteä iltapäivällä pärsimään, mutta ruotsintunti muutti koko tilanteen. Tuijotin ihan huumassa ikkunasta ulos ja pakkohan se oli koulun jälkeen soittaa vakuutusyhtiöön ja todeta "haluaa ajaa".

Kokoajan tuntui ajavan sellaisia ihmisiä vastaan, jotka eivät olleet ennen nähneet moottoripyörää. Oli niin helkkarin nättiä toimia kevääntuojana! Yks RC8kin tuli kisateippauksilla vastaan ja lapanenhan siinä nousi.

50 kilsaa sujahti mittariin kolmessa tunnissa kun pitkin kaupunkia ja lähilaitumia vetelin.

Tiet vetivät yhtäkkiä kuuden jälkeen jäihin. Olikin aika jännittävää kun kierrokset nousi, mutta härveli pysyi paikallaan. Uudet renkaat olivat myös kovin luikkaat, mutta kyllä ne siitä.

Touhu oli erittäin nättiä ja asiallista - kelejä lisää!
« Uudemmat - Vanhemmat »