IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
24.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 4 744 (1.7.2008 alkaen)
Koko
663 jäsentä
Tyttöjä: 206 (32 %)
Poikia: 457 (68 %)
Sijoitus koon mukaan: 923
Keski-ikä
36,5 vuotta
Otos: 492 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,7 vuotta

Jäsenet (663)

RosyGirly_Roach_peittoDeadlyWrathNorsu\_makeh_Dark_ReaperKaroski`zepsuDarkHeart78Majikatuukka|SaMSoN87christal88StaysharpXbitmetal
« Uudemmat - Vanhemmat »
Sain kuunneltavakseni Before The Dawnin tuoreen levykäisen, josta pitäisi kirjoittaa arviota. Tulipa sitten ikävä Lars Eikindin puhtaita vokaaleja sitä kuunnellessa niin joutui ihan ottamaan nostalgiatripin Deadlight-levyn pariin. Tästä mä tykkään.

rouznaLutakko Liekeissä 2010Luonut: rouznaSunnuntai 29.08.2010 14:25

No olihan sinne sitten pakko mennä. Katsastamaan Lutakko ja muutama bändikin. Vaikka ei oikeesti välttämättä olis ollutkaan varaa lähteä.

Aamulla lähdin jo joskus yhdeltätoista. Portit aukesivat kahdeltatoista, mutta puolelta alettiin vaihtaa lippuja rannekkeisiin. Odotin hirveetä yleisöryntäystä jo heti alkuun, mutta todellisuus oli vähän muuta. Mun lisäksi portilla oli ehkä 15 ihmistä. No ainakin oli väljää.

Ensimmäisenä lavalle kipusi Home Junior. Jyväskyläläinen pikkubändi, joka ainakin omien sanojensa mukaan on maailman paras. No siitä allekirjoittanut on hieman eri mieltä, mutta ei tämä kyllä huono ollut ollenkaan. Välispiikit oli hauskoja ja laulaja esitteli itsensä Jon Bon Joviksi. Samalla soitettiin It's My Lifea. Yhdessä välissä kitarasta katkesi kieli ja piti treenikseltä käydä hakemassa uusi. Mikä tuuri, että bändi treenaa Lutakolla. Keikasta jäi hyvä maku, viihdyttävää. Musiikista en oikein pitänyt, biisit kuulostivat liikaa samalta. Mutta kyllähän tuota uudestaankin menisi katsomaan. Olin muuten eturivissä. Mun lisäkseni siinä oli ehkä neljä ihmistä.

Sitten tahdoin mennä katsomaan Kamalaa. En aikaisemmin ollut kuullutkaan koko bändistä, ja oli hyvä että menin. Keikasta nimittäin tuli yksi parhaimmista keikoista ikinä. Eturivi oli taas hyvinkin väljä, minun lisäkseni yksi (1) ihminen. Tyttöbändi. Ja hot laulaja. Tykkäsin oikein oikein oikein paljon! Tuollaseksi mäkin haluan. Asenteella vetivät. Viihdyin eturivissä koko keikan ajan ja virnuiltiin laulajan kanssa toisillemme. Se koitti kovasti näyttää todella tuimalta ja minä repeilen eturivissä ja lopulta sekin vaan repeili.

Kamalan jälkeen kävin vilkaisemassa Ghost Brigadea. Siinäkin pääsin eturiviin, vaikka tällä kertaa se ei ollutkaan niin väljä. Bändi soittaa vähän doomihtavaa kuolonmetallia, mutta bändin ulkonäkö vähän yllätti. Mutta hyvä bändihän tuokin, en kyllä jaksanut kuunnella kuin pari biisiä.

Seuraavaksi Before the Dawn. Sen takia olin Liekkeihin päättänytkin lähteä. Tämä oli aivan pakko nähdä eturivistä, joten jätin Ghost Brigaden kesken ja suunnistin sisälle. Moikattiin Larsin kanssa ja juteltiin hetki, sitten herran pitikin mennä hoitamaan soundcheck loppuun. Itse jäin pyörimään eturiviin. Lopulta valtasin itselleni paikan aivan keskeltä. Enää ei ollut niin väljää kuin aluksi.
Keikka oli todella energinen ja meininki hyvä. Ja tuli kuuma. Innostuin moshaamaankin muutamaan otteeseen (joka sitten kostautui seuraavana päivänä). Soittivat ainakin Dying Sunin, Faithlessin ja Monstersin. Sain Larsilta settilistankin. (Taas.) Oli aivan vitun kova keikka, kärkipäähän tulee sijoittumaan tämäkin.

Tämän jälkeen lähdin käymään kotona (Lutakkoon on matkaa n. 1,5 kilometriä), söin ja lähdin takaisin. Vilkaisin Swallow the Sunia, moikkasin kavereita ja päätin, että Liekit ovat minun osaltani nyt tässä. Oli vielä suunnitelmissa lähteä Katseeseen katsomaan Soulfallenia, mutta moshailu yms. olivat vaatineet veronsa ja lähdin ajoissa nukkumaan.

Ensi vuonna toivottavasti uudestaan!
Hypothesis debyytti keikka mahtavan Before the dawn ja Black sun aeon lämppärinä 14.5. kouvolan rytmikatti baarissa! (K-18)
Kaikki ihmeessä paikalle!

Aikatauluja mahdollisesti rytmikatin sivuilta: http://www.rytmikatti.com/tapahtumat.html

BEFORE THE DAWN( http://www.beforethedawn.com/ )
"Canadan Tuomas Saukkosen eli Suomen Devin Downsendin ohjastama melohevin panssarivaunu ihqulla gootti spoilerilla ja döödis karvanopilla tuo kouvolaan hetkeksi muutakin synkkää ja kaunista kuin Eskolanmäki ja vanha haitaritehdas!"

BLACK SUN AEON( http://www.blacksunaeon.com/ )
"Suomi metallin Matti & Teppo eli Tuomas ja Mynni antaa melodisen Doomin virrata kuin kymi-joki konsanaan ja perämiehenä Mikko "Mikko Heikkilä" Heikkilä, ahtaaja jumalan armosta Haminan synkiltä kaduilta."

HYPOTHESIS( http://www.myspace.com/hypothesisband )
"Kouvolan Seppo Hovi = Saku "miljoona miljoona ruusua" Moilanen ja new kids on the block aka hypothesis näyttää että kouvolasta tulee muutakin kun pelkkiä huonoja poikabändejä (??!?!?!?!). Manu kuullu parit reenit seinän läpi. Kuulema vitun kova!!"

ps. mainos teksteistä kaikki kunnia Tuomas Saukkoselle!
Sinister Creation oli todella jees, vaikka biisejä tuntenutkaan. Örinäämörinäämurinaa.

Mut Before the Dawn. Aijai. Ihmisiä ei paikalla ollut enää ku kourallinen, mun lisäksi lavan edessä oli seisomassa kaks tyyppiä. Muut mökötti nurkassa.
Ennen keikkaa sitten tapasin Larsin ja juteltiin siinä. Mukava mies. : D
Keikka oli hieno, vaikka tosiaan ihmisiä oli ehkä kymmenen. Mut niinku Lars sano, it was pretty private. And we should put it in our calendars. And so I did.
Ja Lars omisti Deadsongin mulle! (Ja niille parille muulle jotka jakso edes seistä, mut who cares.)
Keikan jälkeen sitten pyysin Larsilta settilistan, johon sitten sain nimmarit. (Se oli raukan only one, mutta antoi sen silti.) Samoin BTDn Decade of Darknessiin (jossa on jo Tuomaksen nimmari) ja BSAn Routaan (jossa siinäkin on Tuomaksen nimmari jo). Tuomakselta sain vielä posetuskuvan.

Wrath
Faithless
End of Days
Dying Sun
Monsters
Disappear
Scar
Morning Sun
Painless
The Black
Deadsong

Pitkästä aikaa kivalla keikalla. Ai vitsi. <3

rouznaRoutaLuonut: rouznaKeskiviikko 31.03.2010 23:09

Iskän 50v -synttärit nyt viikonloppuna ja mun pitää leipoa kakku ja hakea lahja. Eli punkkupullo Alkosta ja juustokakku. Toivottavasti on varaa, tällä hetkellä näyttää kyllä aika pahalta.

Mutta tämä ei estänyt hakemasta Äxästä uutta Before the Dawnia ja Black Sun Aeonia. Decade of Darkness ja Routa. <3
Ja olin sattunut vielä niihin ensimmäisiin 50 jotka ennakkotilasi/varasi kyseiset levyt. Ja nyt noissa on sitten Saukkosen signeeraus molemmissa. Vähän helpotti tätä pari päivää kestänyttä yleisvitutusta.

Hiphei.

NightfoxBefore the dawn 29.5.2009Luonut: NightfoxLauantai 30.05.2009 20:44

Last flames of the dying sun
Will burn my world
Creating a starless universe
Awaiting the kingdom come
And for rebirth of angels
I sacrifice this earth

TheMetalGameOhjoi mun paikat :DLuonut: TheMetalGameLauantai 18.04.2009 16:22

Eilen riksun monarissa Medicated,Murdershock ja tietenkin Before the Dawn.

Olin pikkasen ajoissa 17.30 lähin ja olin vartin päästä ja monarissa ulkona venaamassa et ovet aukee.Lunta vaa tulee taivaalta ja kaks muuta mun lisäks oli ulkona :DD päästiin sisään kuuden aikaan.Venailtiin et tulis jo eka bändi.Medicated oli yllättävän hyväkin \,,/ Murdershock erittäin hyvä \,,/ nauratti mitä ne selitti :D se vaan järjestys oli hassu kun ei tietänyt kuka laulaa,kuka on rummuissa ja basso ja kitaristit,sen niitten hauskan videon perusteella :D Before the Dawn kauan odotettu bändi lauloin ulkoa Dying Sun biisin vittu mikä biisi aivan paras.Kaikki BTD:n biisit oli hyviä,nauratti ne pienet tekniset ongelmat alussa mutta onneksi BTD pääsi soittamaan.Oli hyvä että menin,kerrankin pääsi kuuntelemaan OMAA MUSAMAKUA.

Juttelin keikan jälkeen BTD:n laulajan että kyselin vähän The Final Harvest Bloodgod biisistä ja miks Dying Sun on niin lyhyt biisi :D


Ai vitsi niska on kipee moshaamisesta ja vasen rintakehä on kipee varmaan eilisestä kauppareissusta :D

SamEaglemun uus lemppari : DLuonut: SamEagleMaanantai 06.04.2009 12:01

termari^21.11Luonut: termari^Tiistai 04.11.2008 21:27

before the dawn - Highlight, Helsinki

sinne siis :D
« Uudemmat - Vanhemmat »