IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
9.2.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 870 (1.7.2008 alkaen)
Koko
159 jäsentä
Tyttöjä: 91 (58 %)
Poikia: 68 (42 %)
Keski-ikä
33,9 vuotta
Otos: 96 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,2 vuotta

Jäsenet (159)

jjonnau``käpsä``mikame^vanukas^_piggu-mage_JonttuD44NeonfoxMerihevone^Jooonnaaa^PLÖDE^-TahmaTassu-apapMPNDKoGe-LissyyyMarjo1

KoGe-[AIHE]Luonut: KoGe-Keskiviikko 11.11.2009 14:16

Today, im gonna clean up my room. and wash my dishes. and do my laundry. while drinking beer with it. and listening rock-n-roll. yeah.

jx]siivousapua saatavilla?Luonut: jx]Lauantai 26.09.2009 17:55

onpas kämppämme läävä <3

yuule[Ei aihetta]Luonut: yuuleKeskiviikko 23.09.2009 01:21

♥♥♥!!
Huhh.
On erittäin outoa, että almost mein koko kämppä on tyhjänä.
Kaikki kamat on tungettu saunaan, autotalliin, varastoon ja autokatokseen.
Omg, muutetaan kohta mökille ties kuinka pitkäks aikaa. Ei noiden ajanmääreistä saa mitään selkoa.
Errh, siis ihan vaan siksi, että meillä hiotaan ja lakataan lattiat.
Ei mökissä mitään, mutta pitää herätä himoaikasin, että ehtii kouluun, kun pitää matkustella veneellä ja vielä autollakin. Voisin arvioida, että myöhästymisprosenttini kasvaa.
Aateltiin Jusun kanssa mennä joka päivä kirjastoon dataamaan. :'D
Amamamma, äiti vittuilee miulle, ku en oo tehny läksyjä, haluun kattoo BB:n ja dataan enkä oo viemässä miun kamoja ulos. Ja kiitos joo, dissaa nyt vielä miun musamakuaki.
"Tää on tyhmä biisi!" <3
Weekendinä on vielä startti-leirikin.
Ugh, menenpäs tästä roudaamaan kamoja ja imuroimaan.
Kohta lähtee konekin. Änkst.

nannavaa[Ei aihetta]Luonut: nannavaaTorstai 10.09.2009 02:10

tahtoo kauko ohjattavan imurin :D

onnistuiskohan sellasen teko :D

almmmahuOh.Luonut: almmmaKeskiviikko 05.08.2009 14:23

pitäis siivoo mut ei millää jaksais. :< sit tnä nupoo eikä yhtää kiinnostais mut onneks sen jälkee meen sit eetul ku en päässy sesvil tänää, mut onneks sit ens viikol! :>>

ihkujassuh-[Ei aihetta]Luonut: ihkujassuh-Sunnuntai 26.07.2009 23:32

mun piti (taas) siivota mut (taas) jumiuduin tekemää jtn turhaa ja koht pitää mennä jo nukkumaa :(
Siis jumalauta menee hermo noihin Jehovan todistajien tuputtamiseen. "Oletko koskaan miettinyt kohtaloa?" "-No en oo kyllä" "Ota lappu ja lue ja valaistu. Herää ja tunne kohtalosi." Siis mitä vittua? Kirjoitin tuon jehovan todistaja vs. PIUSA keskustelun pohjalta meidän demon yhden biisinkin "Destiny is disease" ja tarkoitan sillä sitä, etten usko kohtaloon ja tavallaan myös sitä, että jehovan todistajuus ja muu liiallisuuksiin (painotan sanaa liiallisuuksiin) menevä uskonnollisuus ja hourailu on mielestäni sairasta. Tai se on sitten sairaus kun alkavat iholle tulla aivopesemään ja tyrkyttämään kotiovelle asti omia humputuksiaan. Tosin minun ovelleni ei ole enää uskaltautunut, kun avasin oven alasti kerran.

Kun asuin vielä äitini kanssa, meillä luki ovessa ja postiluukussa "Ei mainoksia" Niin eikös vittu niitä ollu siellä kaksin käsin lapattavaks roskiin. Mukana niitä vitun Herätäkää!-lehden mainoksia. "Liity ja pääset Taivaaseen" Vittu Jumala sitä ja Jeesus tota. En ole ateisti, mutta eikö ihminen saa itse päättää mihin uskoo, vai uskooko edes. Kyllä tulee tilanteita jolloin tokaisen "voi hyvä Jumala, miksi minä?" Mutta ei minun tarvii hurahtaa ja lukea Raamattua ja vittu tuputtaa omaa näkemystäni Jumalasta sun muusta potaskasta muille. Mieleeni palaa kysymys, että miten joku voi sikitä Pyhästä Hengestä ja silti sama hemmo syntyy Neitsyt Mariasta? Pyhä Henki oli ilmeisen irstas mies. Heh. "On sieltä tuleva tuomitsemaan, niin eläviä kuin kuolleita." Ensin rakastaa ja sitten se jo tuomiksee, hienoa. Ah, järjettömyyden ja turhuuden sietämätön keveys.

Asiasta pikkuiseen sivuhaaraan; jotkut sanovat, että kaikilla on suojelusenkeli, no mitenköhän ne sitten selittää sen, kun joku joutuu raiskatuksi tai raa'asti tapetuksi. Missäs se suojelusenkeli silloin on? Voiko kaikki hyvät jutut ja onnenkantamoiset selittää jollain saatanan suojelusenkeleillä ja pelastavilla voimilla? -Ei, se vaan on vitun hyvää tuuria, eikä mitään kohtaloa tai suojelusenkelin koskettavaa kättä. Mehän oltaisiin kuolemattomia ja onnellisia all the time, jos jokaisella olisi se enkelin suojeleva käsi pään päällä.

Kyllä me ihan itse muovataan meidän elämä. Ei kenestäkään tule pulsua vasten ihmisen omaa tahtoa. Jos sinusta tulee pulsu, niin ei siihen Jumalan rukoilemiset auta. Pitää ottaa ihteään niskasta kiinni ja ryhdistäytyä. Asiasta taas toiseen; Sitten nämä muutamat kaverit, jotka olen tuntenut pitkältä aikaväliltä, ovat hurahtaneet ja puhelun loppuessa särähtää korvaani joko lause "Jumala siunatkoon sinua." tai "Jeesus rakastaa kaikkia tasapuolisesti."

Tähän loppuun on pakko iskeä yksi repliikki Prinsessa Ruusunen elokuvasta. Pahatar tokaiseen Philipille "Nyt on vastassasi Pahatar, prinssi. Ja kaikki Helvetin voimat." Paras kohtaus, paras piirroselokuva!

ja sitten parit Nyasismin lyriikat ihan loppuun "I never believed in destiny and what the fuck I never did."

EtiniAULuonut: EtiniKeskiviikko 10.06.2009 23:12

Mun jalat huutaa hoosiannaa.


Töissä ollu taas ihan helvetin hienoa ja elämä loistaa. Mun kämppä on iha sekasi, pitäs vissii vähä siivota. Just tulin jalkapallosta ja otettiin hieman turpiin (Y). En jaksanu lähtee enää salille ku jalat on iha HULLUN kipeänä, saa nähä pääsenkö huomenna sängystä ylös :d


Ei kai siinä. Toi Sege on kyl kovis 8)


The Verve - Sonnet