IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
21.2.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 198 (1.7.2008 alkaen)
Koko
19 jäsentä
Tyttöjä: 10 (53 %)
Poikia: 9 (47 %)
Keski-ikä
27,3 vuotta
Otos: 10 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,5 vuotta
Ylläpitäjä
suke-chan

Jäsenet (19)

KoBBiSTähdenlentoromutynkäSipuliLintu_huuliJadeadoreSoulHunterLaassehollow_coredonsbeeaavikkohiekka-puffer-Zaamakemm^pphhppPekkabee
« Uudemmat -

ankkapalloAAAAAAA =D=D= dLuonut: ankkapalloLauantai 13.08.2011 19:14

Liite II: Surkean kuuluisia homoja

Henkilö: Sinä
Toditeet puolesta: Olet lukenut artikkelia tähän asti. Vieläkö vaaditaan lisää näyttöä?
Todisteet vastaan: Kovaääniset vastalauseesi


... MITÄ HELVETTIÄ??!!

"jos joku murhaaja pystyy tekeen parannusta niin miksei joku homoki"

VITTU. Homous ei oo mikää helvetin synti. Ja että lesbosuhteessa ei saa kokea olevansa tarpeeks naisellinen?? no vittu saa jos haluaa. Ja ei helvetti jotku naiset haluaa olla maskuliinisia?? vittu ihmiset on erilaisia.
VITUN SLEY
VITUN USKONTO

Homous ei oo mikää asia mistä tarvii tehdä jotain helvetin parannusta?? parannusta mihin?? Mitä parempaa on hetroseksuaalisuudes??

Ja vittu likasta rakkautta... sitä ei oo helvetti olemassakaan.. rakkaus on aina puhdasta.. jos se on oikeeta rakkautta.

"pitää olla sujut homoutensa kans ja viedä se jumalan eteen" no oon kuule vieny ja tässä ollaan!!! AUTTAA VAAN HYVÄKSYMÄÄN ITTENSÄ. VITTU EI SILLOIN TARTTE MITÄÄ MUUTOSTA


VITTUKU TEKI YLPEEKSI TÄÄ VIDEO

Tuo oli rukoillu ettei sen tunteet tyttöjä kohtaan tuu takas.. niin tähän loppuun multaki rukous:

Hyvä Jumala auta minua hyväksymään itseni ja opeta ihmiskunnalle että homous on oikein. Toivon että pysyisin aina tällaisena ja että tunteeni tyttöjä kohtaan evät koskaan muuttuisi. Aamen


Tiettekö... mä tajusin... että uskon Jumalaan... mutta en ton vitun raamatun jumalaan... Ja jos homous oliski väärin... niin joo en halua parantua.. elän vittu syntisenä ja vitun onnellisena ja muutan tän maailman paremmaks paikaks elää ja sitte jos en pääse taivaaseen niin voi voi sitte palan helvetin liekeis mutta myös aiva vitun ylpeenä!


aavikkohiekka...Luonut: aavikkohiekkaSunnuntai 25.07.2010 05:16

anteeksi purkamistekstini.

maailmassa on paljon pahempiakin ihmisiä kuin kaltaiseni.
me emme tapa teitä, me emme aiheuta teille hankaluuksia, emme yhtään suuremmissa määrin kuin kukaan muukaan.
kärsin heterofobiasta samoissa mitoissa kuin te homofobiasta.
kuulun helvetin outoon sakkia, mutta en ole paha.
toivon, että minuun suhtauduttaisiin kuin ihmiseen.
toivon, että minun annettaisiin rakastaa ihmistä.
toivon, että minun annetaan olla oma itseni, kuten minä annan kaikkien muiden olla.
katsokaa asiaa siltä kannalta, että minun ansiostani maapallo ei ehkä ylikuormitukaan niin nopeasti kuin oli odotettavissa.
onko oikein että rakastan naisen muotoja ja rintoja enemmän kuin miehen jäntevää, suoraa kehoa ja makkaran näköistä penistä? ehkä ei, mutta näin asia on ja tuskin tulee muuttumaankaan.

asia, joka kummastuttaa minua, yleisen käsityksen mukaan, klisheen omainen suhtautuminen homoseksuaalisuuteen. naisten välillä tämä akti ei haittaa ollenkaan, ainakaan jos itse pääsee tähän osalliseksi. mutta kun puhutaan omasta sukupuolesta, siis näistä ihmisistä, joilla syntymästään asti on vehje jalkojensa välissä, otukset, joita miehiksi kutsutaan, saadaan helposti aikaan sellainen ällötysreaktio, että...! kukapa miehistä myöntäisi nauttivansa seksistä toisen miehen kanssa? tuskinpa moni, vaikka asia näin olisi. hei, tiesittekö muuten, että miesten suuri itsemurhaprosentti johtunee juuri näistä kummista tuntemuksista omaa sukupuolta kohtaan? kyllä vain, näin kertoi sosiaali- ja terveysalaa opiskeleva ystäväni. paska juttu, todellakin. päädytään mieluummin hautausmaalle, syvälle maan alle, kuin annetaan itsemme olla mitä haluamme. perseestä, todellakin.

minä olen parhaani mukaan yrittänyt sopeutua tähän rooliin, mikä minulle on syntymäni aikoihin ja sitä ennenkin annettu. minä olen homoseksuaali nainen, välitän siis enemmän piirakasta kuin kabanossista, enkä sille mitään mahda, vaikka ehkä joskus haluaisinkin. näin ohimennen, ainoa syy miksi haluaisin, on, että pääsisin ihan helvetisti helpommalla. minua ei enää tuijoteltaisi kuin mitäkin sirkuseläintä, enkä olisi enää yleisen pilkan kohde. nämä asiat saavat todellakin mielen hyrräämään.

mutta tosiasia kuitenkin on, että olen rakastunut. tyttöön. olen onnellinen, mutta se tuntuu pahalta, että hän kärsii samoista asioista kuin minäkin.

tästä ei päästä yli eikä ympäri.

tällainen minä olen.


piste.

Kuro-setä[Ei aihetta]Luonut: Kuro-setäKeskiviikko 07.07.2010 19:41

"Kun sä katot tässä ympärilles, näkeeks tästä kuka on homo ja kuka ei?"
"Mä nään vaan ihmisii"

http://moontv.fi/ohjelmat/spesiaali/helsinki-pride-2010

aavikkohiekka<3Luonut: aavikkohiekkaKeskiviikko 16.06.2010 17:04

deal with it

KayinRintamien piirtelyä.Luonut: KayinMaanantai 17.05.2010 12:53

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010051711680403_uu.shtml
Nyt se joukkojen järjestäytyminen alkaa siis tässäkin maassa?

Viimeksi eilen näin Tampereen juna-asemalla kaksi tyttöä pusimassa laiturilla. Molempien kasvot säihkyivät onnea ja rakkautta. Ihmettelin siinä ohi kävellessäni miten jotkut ihmiset voivat olla niin sairaita, että haluaisivat erottaa nuo kaksi toisistaan, ja kieltää heiltä rakkauden?

Tällaisina hetkinä sitä melkein alkaa uskoa paholaisen olemassaoloon. Sillä jos joku korkeampi voima ohjaa näitä "kristillisiä" liikkeitä, niin se on itse paholainen.

Cheburaska[Ei aihetta]Luonut: CheburaskaSunnuntai 23.08.2009 22:31

Haluisin olla poika nii voisin olla homppeli nii voisin pökkiä söpöjä poikia (^_^)
Ennakkoluulot ovat opittuja! Yksikään lapsi ei tässä maailmassa ajattele heti synnyttyään, että homous on sairaus! (Etenkin kun se ei ole, kun sitä esiintyy niin eläinmaailmassa kun kautta historian sivun). Lapset opetetaan ajattelemaan niin omissa perheyhteisöissään!

Mua kiusattiin mun lihavuuden takia, koska mun kiusaajalle oli kotona opetettu, että lihavat ovat erillaisia, ja lihavia saa kiustata, koska he ovat lihavia. Hänelle opetettiin, että lihavat ovat vähempi arvoisia, sekä laiskoja ja tyhmempiä kuin muut ihmiset, vaikke näin ole.
Ei se poika automaattisesti näin ajatellut, vaan hänelle opetettiin tämä käyttäytymis malli. Hän otti mallia isästään joka haukkui lihavia ja nauroi heille. Jos isi tekee niin, niin sen on pakko olla silloin oikea tapa suhtautua niihin ihmisiin. Ja lapsella ei vielä siinä vaiheessa ole kapasiteettiä kyseenalaistaa tätä käyttäytymismallia, vaan sitten sisäistää sen, eikä pääse siitä eroon enää aikuisiälläkään välttämättä.


Ihmiset kieltäytyvät näkemästä sen mikä tekee kiusaajasta kiusajaan! Perheiden ongelmia ei käsitellä, niistä vaietaan. Oma isänikin oikeuttaa oman käytöksensä sanomalla "no se on tämä meidän perheen tapa aina vaieta asioista..." ihan kun hän olisi tääääysin kykenemätön vaikuttamaan omaan käytökseensä. Ja se on täyttä paskaa.


Mä en suostu siihen, että homojen oikeuksia sorretaan siksi, että ihmiset kieltäytyvät käsittelemästä kiusaamista. Se ettei pysty kohtamaan omia ongelmiaa ja kasvattamaan omasta lapsesta ennakkoluulotonta ja ymmärtävää ihmistä, ei oikeuta muiden oikeuksien sortamista!
Homot ovat ihmisiä kuten mekin!!! Ja homoperheessä asioista edes puhutaan avoimesti ja lapset ovat rakastettuja!!! Ja sellaisten perheiden lapset menestyy ja pääsee pitkälle vaikka heitä yritettäisiinkin kiusata!
Heterot ovat niitä jotka ovat sulkeutuneita, eivätkä pysty käsittelemään ongelmiaan, eivätkä pysty auttamaan lasta jos häntä kiusataan.
Kiusaaminen ei ole maailman loppu, jos lapsi kasvatatetaan ymmärtämään kiusaajiaan ja puolustautumaan heitä vastaan, ja sen kaiken pohjana on rakastava ja ymmärtävä ja luotettava perheympäristö, jonka homoparit varmasti antavat lapsilleen, koska he ovat alunperinkin joutuneet taistelemaan jo edes saadakseen lapsen. Sekä taistellakseen saadaakseen omat oikeutensa, joten he eivät jätä lasta omaan nojaansa ja anna lapsen kärsiä!!

Heteroiden lapset kärsii monta kertaa enemmän, ja siitä kukaan ei puhu!!!
Mutta auta armias kun puhutaan homojen oikeuksista, hirvee mäkätys että ei saa lapsia, ei saa parisuhdetta rekisteröidä, ei saa ei saa ei saa! Voi vittu ihmiset!!
Sillä että kiellätte homoilta oikeuden lapsiin tuette ennakkoluuloja sekä syrjintää ja samalla viestitätte maailmalle että kiusaus on hyväksytty ja sitä pitää vain sietää, ja se on oikei jos ei tahallaan altista lasta sille. Se on ihan yhtä paha ettei sitten koskaan tee sille mitään vaikkei sille tahallaan altsitanutkaan!!!!!!!! Ei se ketään auta että tokaiset siihen vain, että en mä tahallani antanut mun lapsen lihoa ja joutua kiusatuksi. Tai en mä tahallani nainut alkoholistia joka tuhoaa mun lapsen itsetunnon jonka takia se joutuu kiusatuksi kun ei osaa olla sosiaalinen tai puolustaa itseään. Ihan vitun yhtä paha!!!!


Ja kun ei ihmiset valitse olla homoja, sellaiseksi synnytään, eikä se ole sairaus!!!!
Olisi pikkuisen eri ääni kellossa jos itse olisi syntynyt homoksi, mutta koska ei ole niin sekö muka antaa oikeuden sortaa muiden oikeuksiako!??! HÄ?!?!?! NIIKÖ!?!? SEKÖ ETTÄ OLET ENEMMISTÖÄ NIIN SULLA ON OIKEUS SORTAA MUIDEN OIKEUKSIA?!?!?!?!


Se että lapsi on homopariskunnalla, ei automaattisesti tarkoita sitä, että lapsi tulisi kärsimään, tai tulisi kiusatuksi. Päin vastoin. Ihmiset jotka käyttää monta vuotta siihen että he uhraavat niin paljon elämästään saadakseen sen lapsen, tuskin seisovat tumput suorina siinä vaiheessa kun lapsi kertoo että häntä kiusataan. He tulevat tekemään kaikkensa, että se lapsi kasvaa terveessä ympäistössä ja ymmärtää, että ne idiootit jotka vaivautuu kiusaamaan muita vain siksi, että jollain on kaksi äitiä tai kaksi isää, niin ovat onnettomia eivätkä osaa käsitellä sitä, joten heidän on pakko tehdä muillekin paha olo, ettei oma paha olo tuntuisi niin suurelta.

Ja jos sitten mainitaan vielä se, että lapsella pitäisi olla äiti sekä isä hahmo, niin jälleen, entäs sitten yksinhuoltajat? tai ne perheet joissa jompi kumpi vanhempi hylkää? Tai kenties molemmat?
miksette käytä energiaa sen vastustamiseen, että alkoholisti isä hakkaa äitiä, tai äiti lähtee toisen miehen matkaan tai muuta??? Vai onko se niin vitun tärkeää olla se mies ja nainen, vaikka sillä uhalla että ne molemmat on yhtä hulluja ja lapsi ei saa kummastakaan hyvää mies ja nais mallia, mutta kuhan on noin näön vuoksi kummatkin?!?!
Hahhah... En usko.


Mutta kun puhutaan homoista niin voi iiks. T_T


Omia ongelmia, ja heteroiden huonoja vanhemmuus malleja ei käsitellä, niihin ei puututa, heteroiden lasten huonosti vointiin ei puututa, mutta kuhan homot ei saa lapsia niin kaikki on hyvin.

Vittu jee.

JustJack[Ei aihetta]Luonut: JustJackSunnuntai 12.07.2009 19:25

Homopareille ei saisi antaa lasta siksi, että lasta tullaan kiusaamaan ja sitä ei voi hyväksyä? että se olisi lapsen uhraamista silloin?


No miksei kukaan sitten puutu siihen, että samalla ajatusmallilla pitäisi tummaihoistenkin lapset kieltää, koska niitäkin tullaan kiusaamaan ihonsa takia. Entäs sitten alkoholistit jotka hakkaa lapsensa kuoliaaksi, entäs välinpitämättömät vanhemmat joiden takia lapsi tappaa itsensä?! Se on mun mielestä uhrausta, että tyhmille vanhemmille annetaan lapsi, ei se että homoille annetaan lapsi.
Jos kiusaamiseksi tuleminen on syy olla antamatta laspsen saannin oikeutta homoille, niin sitten se sama oikeus pitäisi kieltää varmaan yli 80% koko saakelin ihmiskansalta!


Lapsella on suurempi mahdollisuus elää terveessä rakastavassa ympäristössä ja kasvaa terveeksi aikuiseksi ja onnelliseksi homoparin kanssa, kun monella on alkoholisti heteron kanssa, tai välinpitämättömän heteron kanssa, tai yksinhuoltaja heteron kanssa.

Se että onko kotona kaksi äitiä tai kaksi isää sen sijaan että on yksi molempia tai sitten vain yksi ylipäänsä, ei vaikuta siihen onko lapsi onnellinen vai ei!! vaan millaisia vanhempia ne ihmiset ovat!!!
lapsia kiusataan miljoonasta eri syystä, ja vain sillä on väliä puututaanko siihen, ja onko lapsella kuitenkin omassa kotonaan turvallista olla!!!! miten lapsen kehitystä tuetaan kotona?
ollaanko kotona välinpitänättömiä sen suhteen että lasta kiustaan, jolloin siitä tulee iso asia ja usein päätyy tuhoamaan lapsen tulevaisuuden (kuten monessa hetero perheessä, tarvitseeko mun oikeasti mainita nää saatanan kouluampumis tapaukset jossa vanhempina oli heterot, ei homot!!). Vai onko kotona terveet vanhemmat jotka opettaa lapsen ymmärtämään, että kiusaajia on aina kaikillalla, ja niistä voi selvitä kun osaa puolustautua, ja se ei ole lapsen vika että kiusaajat kiusaa, ja sitä ei tarvitse sietää, ja sen voi saada kuriin, jolloin kiusaaminen todella loppuu kun siihen oikeasti puututaan eikä vain leikisti. Ja lapsi tietää myös että vaikka koulussa on pari idioottia jotka kiusaa, niin kotiin voi tulla ja olla turvassa ja rakastettu. Eikä kiusaaminen silloin tuhoa lapsen elämää eikä identiteettiä, kun vanhemmat osaavat suhtautua siihen oikein ja puuttua siihen ennen kuin jotain pahaa ja peruuttamatonta tapahtuu.


Se, että jollekin teinille annetaan lapsi vain sen takia, että se voi sen sitten hylätä, on lapsen uhraus. Se että alkoholistille annetaan lapsi vain sen takia että se voi sitä pahoinpidellä ja sitten myöskin hyljätä, on lapsen uhraus!!! Se että lapsi annetaan hetero miehen kotiin vain että tämä voi hyväksi käyttää tytärtään, niin se on lapsen uhraus!!!!
EI SE ETTÄ SE ANNETAAN HOMOPARILLE JOKA TEKEE KAIKKENSA ETTÄ SE LAPSI ON ONNELLINEN JA TERVE!


Tästä en muuta mieltäni. Homopareille lapsen saannin oikeuden antaminen ei ole lapsen uhraus, vaan siunaus. Koska moni homopari tulee olemaan helvetin paljon parempia vanhempia kuin moni heteropari ikinä!!!!!
« Uudemmat -