IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
22.2.2005
Tilastot
Käyntejä: 625 (1.7.2008 alkaen)
Koko
6 jäsentä
Tyttöjä: 3 (50 %)
Poikia: 3 (50 %)
Keski-ikä
30,7 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,9 vuotta

Jäsenet (6)

NervinPiisKataArlenePentalaimonGemaFissile
« Uudemmat - Vanhemmat »

QuatermassPyhää asiaaLuonut: QuatermassTiistai 01.09.2015 04:33

Cracked.com johdatti minut taas äärimmäisen kiinnostavan henkilön jäljille: Billy Tipton syntyi biologisesti naiseksi mutta alkoi esiintymään ja lopulta kokonaan elämään miehenä, ja piti biologisen sukupuolensa salassa lähes kaikilta kuolinvuoteelleen asti. Salasi adoptoiduilta lapsiltaan ja jopa rakastajiltaan.

Joten täten Eris Discordian minulle suomin valtuuksin julistan Billy Tiptonin pyhimykseksi Lihapiirakka Makkaralla -lahkon (nimellä on ei-rivo tarina) kirjoihin.

Posti toi pari uskonnollista teosta: Principia Discordia, ja Discordia - Hail Eris Goddess Of Chaos And Confusion.

En koe itseäni (ainakaan vielä) diskordianistiksi, mutta se on hyvin kiinnostava tapaus kuitenkin. Alkujaanhan wicca sai minut kiinnostumaan uuspakanallisista uskonnoista, ja vaikka sekään ei ollut juuri minun tieni, niin ainakin opin sieltä paljon ja kohtasin matkalla mielenkiintoisia ihmisiä, ystävystyinkin.

En tiedä tulenko viisastumaan paljoakaan tällä matkalla. Eris vaikuttaa tyypiltä joka vain nauraa pilvensä päällä kun pyydän merkkiä uskoni vahvistukseksi, tai sitten antaa piruuttaan jonkin sellaisen merkin joka vaikuttaa ihan arkipäiväiseltä tapahtumalta ja josta ei mitenkään voi olla varma, esim. puhelin soi yhtäkkiä tai oksa rapisee ikkunaa vasten. TAI sitten hän taikoisi televisioni laitteeksi jolla näkee tulevaisuuteen!
Kumpikin vaikuttaa yhtä todennäköiseltä.

Tästä tulee varmasti hyvin mielenkiintoinen ja luultavasti turhauttavakin elämänkatsomuksellinen polku.

Eris Discordia will solve all your problems and She will expect you in return to solve all Her problems.

--
edit: nämä taitavatkin olla kaksi eri painosta samasta kirjasta, toisessa vain on jotain ylimääräistä sälää. Polku alkaa sopivasti hämmennyksen merkeissä. :D
« Uudemmat - Vanhemmat »