IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
28.2.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 898 (1.7.2008 alkaen)
Koko
54 jäsentä
Tyttöjä: 32 (60 %)
Poikia: 22 (40 %)
Keski-ikä
24,9 vuotta
Otos: 44 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,4 vuotta

Jäsenet (54)

Snow_WhiteRuthvenaCarma^wsamuelNaksuliJenQpaawi^Just_Lizmo|Taantunut^NaaliOlavi__milyarChained_LinkLinKeeeeFreudianSlipRepez
« Uudemmat - Vanhemmat »

MickeMANGUSTI_Luonut: MickeMANGUSTITiistai 06.03.2012 00:11

Nyt on vähän sellanen olo että ei helvetti ja vittu!
Ehkä mä voisin pikku hiljaa oppii et vittu asiat ei
muutu täl taval mihinkää, vaiks mä kuinka paljo
toivoisinki niin tapahtuvan.

Vituttaa kun ei opi yksinkertasista virheistä mitäää.

Ps. Vitttuku Eelis on kallis dr. Phil : (((((

PeacerDr. Niu ANSWER! Vol.2!Luonut: PeacerTorstai 23.04.2009 19:53

Mitä pojat ees ajattelee tytöstä.

✖ Mistä ne tykkää?

● Hetero Pojat tykkäävät tytöistä.

✖ Mitä ne haluu suhteesta?

● Kun poika etsii suhdetta, niin hän haluaa että tytöillä olisi samallaisia yhteisiä asioita, eikä hänellä ole tylsää tytön seurassa, vaan tykkää hengaa tytön kanssa.

✖ Mitä niitten päässä liikku?

● Meidän poikien päässä liikuu vaikka _mitä_, ne ovat sellaisia niin ufoja välillä että ei kukaan niitä ymmärrä kuin hän itse.

✖ Miten ne ihastuu tyttöön?

● Ensimmäinen mihin pojat kiinnittävät huomionsa on ulkonäkö, ulkonäkö, ulkonäkö ja sitten vasta siirrytään siihen kiinnostus tytön Luonteeseen.

✖ Mikä auttaa niitä?

● Jos poika on surullinen, ole hänen lähellä ja tue häntä, kun me teitä.

PeacerDr. Niu ANSWER!Luonut: PeacerTiistai 21.04.2009 02:04

1. <✖✖✖✖✖> minkälaisia lahjoja pojat tykkää saaha? :D

● Me pojat tykätään melkein mistä vain lahjoista mitä saadaan, varsinkin tytöiltä! Kunhan saadaan lahjaa, niin ollaan tosi iloisia!

2. <✖✖✖✖✖> pitäiskö hyväksyä sitä et mies katselee toista?

● Jos mies on sinun kanssasi, hänen ei pitäisi ollenkaan katsoa toista vaan katsoaa sinuun eikä muita. Jos hän todella on sinuun ihastunut/ rakastunut, niin hän ei edes huomaisi että olisi muita naisia olemassa kuin sinä vain.

3. <✖✖✖✖✖> miks jätkät puhuu toisista muijista jollekin tytölle, jonka kaa niil on vähän juttuu?

● Jätkä suorastaan pyytää apua mitä pitäisi tehdä. Hän toivoo että tyttö voisi auttaa häntä muija asioissaan. Koska me jätkät ollaan sen verran onnettomia tyttöjen kanssa, että tarvitaan naisilta kans apua!

4. <✖✖✖✖✖> jos ei nää poikaystävää ku vaa viikonloppusin (koska sen iskä ei päästä) ja viikonloppusin ei aina pääse, mut haluu silti nähä sen,, mitä tehdä ?? ja "pelkään" et jos en nää sitä "tarpeeks" niin sit se suhde ei pakoll toimis niin hyvinn..

● Luokitellaan melkein kaukosuhteeksi. Se on todella hankalaa.
Vaikeahan tuota on tietää, kannattaako vai ei, pitkälti teistä kiinni.
Nyt nuo tapaamisenne ovat varmaankin ikävän ja lyhyen yhdessä olon takia pelkkää onnea ja iloa toisen seurasta, ettekä siksi koe yhdessä "oikeaa" arkea. kyllä vähintään sen parikertaa viikossa pitää nähdä.

Mä en ole oikein kaukosuhteiden puolella jos ne todella ovat kaukokaukosuhteita. En olisi tälläisessä suhteessa, mutta teidän on tietysti tehtävä omaan tilanteeseenne ja ajatuksiinne sopiva päätös. Onko se odottamisen arvoista vai ei.

5. <✖✖✖✖✖> siis no meil oli jtn juttuuu EHKÄ mut sit ku sanoin sen kaveril kerra et meen ajelee yhden pojan kaa (en kyl sit menykkäää) ja sit se sano sille nii pojalle senn. ja sit eile ku kysyin silt J*****lt (siis se on sen nimi) et voisiks olla joku päivä ni se vastas että: 'miks? onha sulla muitaki jätkii' ja sit sanoin et mitennii muka on, ja sit se vaa sano et se o kuullu jtn juttuu jostai J***st (siis j*** o se tyypppi kene kans mun pit men ajelee) :D

mut siis entä sitte ku se ei vastaa viesteihi ( ko siis eileki lähetin sil viestinn.. ) ni kantsisko mun soittaa sille tai jtn ? vai jätäks mä vaa sen rauhaa ?

● J***** on ehkä mustasukkainen sinusta siitä kun sai selville että olit ollut jonkun toisen pojan kanssa (vaikka et ollutkaan). Pojat mustasukkaantuvat helposti ja voivat olla vihaisia siitä pitkäänkin.

Suosittelisin että selventäisit J*****lle miten se "tarina" meni, koska kun kuulee asian hänen ystävältä, niin se voi olla toinen tarina. Ja jos J***** välittää sinusta todella, niin hän ymmärtää sinua ja hänellä pitäisi olla kaikki hyvin taas. _Mutta_ sitten tuo puhelu/viesti juttu...

● Jos jätkä ei vastaa viesteihin tai soita sinulle, niin se on jo merkki siitä että hän ei ole selvästi kiinnostunut sinusta ellei hänellä ole todella hyvä syy! ja Pojan perään ei soiteta jos olet tyttö, voit soittaa ja kysyä kyllä että miksi et ole vastannut viesteihin jos haluat häneltä vastauksen. Mutta muista Pojan pitää soittaa tytölle, ei tyttö pojalle!

On vaikea sanoa onko hän todella kiinnostunut sinusta vai haluaako hän eroon sinusta. Suosittelen että kysyt häneltä näitä asioita, koska en itsekkään rehellisesti ymmärrä kunnolla mitä hän hakee.

6. <✖✖✖✖✖> ku pelkään että mun parhaan kaverin tyttöystävä sillain "erottaa" mut ja mun parhaan kaverin , ku en sillai tykkää siit, ja se on vähän epäilyttävä, enkä luota siihen, ja siis aina ku oon niitten kaa (se yks mun pvk merkintä) oon hirveen ulkopuolinen. Entä joss meijän välitt kärsii pahasti siit sen tyttöystävässt ?

● Suosittelen että puhuisitte toisille, niin kun ihan kolmistaan ja yrittäisitte selvittää tilanteenne ja yrittäisitte olla ystäviä yhdessä, koska tämä on sellainen tilanne että se on todella vaikeaa, jos et tykkää parhaankaverisi tyttöystävästä eikä hän sinusta, niin paraskaverisi voi auttaa/ huomauttaa puhumalla asiasta tyttöystävälleen ja parasta on että te kaikki puhuisitte yhdessä asiasta mikä teissä häiritsee eniten, jos haluatte että ketään ei syrjittäisi.
Kun paraskaverillasi on tyttöystävä, niin se kans meinaa sitä että paraskaverisi tulee viettämään enemmän tyttöystävänsä kanssa aikaa kuin sinun kanssasi.
__________________________________________________

Toivottavasti vastaukset auttoivat!
Pahoittelen jo nyt suomenkieltäni, toivoneen että ymmärrätte!

PeacerDr. Niu ♀ ♂Luonut: PeacerMaanantai 20.04.2009 04:42

Peacer&beid=29769558&action=showcomments#blogcomments jos et älyä, käy lukemassa tämä ensin!

★ Kysykää multa kysymyksiä ihastuksista, rakkaudesta, jätkistä, muijista yms. muitakin kysymyksiä voi kysyä!

★ Voit kysyä yksityisellä, vastaan ihan kaikkiin kysymyksiin!

★ Vastaukset pistän tänne pvkirjaan, kun on tullut tarpeeksi kysymyksiä ja salaisena nimenä ofc, eli en paljasta kysyjää!

★ Please kysykää pois! Älkää ujostelko! ♥ ❤

Testaan älyäni! (:

-tepa--Eilinen<3Luonut: -tepa--Sunnuntai 23.11.2008 17:34

KIITOS<sydän>
opettelin äske dr phil -tunnarin bassol !
« Uudemmat - Vanhemmat »