IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
7.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 5 203 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
133 jäsentä
Tyttöjä: 98 (74 %)
Poikia: 35 (26 %)
Keski-ikä
38,2 vuotta
Otos: 77 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 42,1 vuotta

Jäsenet (133)

tuija-maaritMidinoraArleneTeemestarikrem1inTenKazeZeroSaint-LucyFire-Lucyllapiss-soakedAelwynNoaidiSnowgrousenedgångPoisonIvy13Cruelty^^
« Uudemmat - Vanhemmat »

ZeroSaintCalling to SummerLuonut: ZeroSaintKeskiviikko 19.03.2014 22:16

Ashes to ashes
Burn wood to dust
Make a flame with no rush
Take the heat
And bring nice summer breeze

ZeroSaintCosmos seed withinLuonut: ZeroSaintKeskiviikko 20.02.2013 18:12



The weirdness start to happen every time when I go to sleep. The thing is that Last night I saw a dream where I was young law student from England. I was like in my 20's or so. But the weird thing was that I love to have sex with hookers. I might say that I'd enjoyed that too. The year was something between 1800-1900 century.



When I go to sleep I slip away too easily. At once I would love to see nothing but no! Dreams from beyond of imagination and I just want stay there. Why I have to be stuck in this planet? I want to leave and never return.
I can only wish that the summer comes swiftly and brings a new time and era in my mind. I wish to walk among the nature spirits and walk far and far away.
I wish to run faster than a wind and dive deep into dark pools where misty water lies down.
To see all wonders once again what I lost when growing up. To feel once again the dance within bonfires and call upon the strong infinite power at my will. Finally I could spread my wings and flew through the Cosmos.


It was four thousand years ago when Terra went away and cast herself in deep sleep. She left the her heir and daughter alone in the universe. Mineral is one of the legendary Saints and decendant of the First One.
Mineral is the mother of crystals and gems, also demigoddess of fertility and nutrition. When Terra is in sleep Mineral keeps the world in balance of nutrition of soil.
Terra is Mineral's teacher and friend. She always look after her from far away and guards Mineral's actions.

"So you think that Mineral can aid me when I meditate with crystals? And how I contact her?"

Alchima draw a circle in my rooms floor and went stand in it. Then she took every crystals fragment in her hands and put them on the floor. One candle for each crystal and then she lit them up.
The light were bright in my room of darkness. She put her hand on every candle and took fragment in her.

I could feel the change in the air, it was breeze of wind, but there was no window open. I watched when Alchima worked along with the circle and suddenly I sensed very old and powerful being in the room. I felt her hands on my shoulder and my sight blanked.

After wards I remember gaining my sight back three hours later. My hands were warm almost hot, but when I touched the crystal fragments I could feel the vibration through them clearly. It was blessing of the Mineral.

ErQCHISU ON NOITA!!Luonut: ErQLauantai 24.11.2012 01:26

Olen jo pidemmän aikaa seurannut Kisua. Ja olen tullut siihen tulokseen, että jokin tässä naisessa vain häiritsee minua. Jokin ei täsmää. Hänessä on jotain, joka saa minut huolestumaan...

Otan suuren riskin sekä terveenä pidetyn mielenterveyteni (no okay, ei niin terveen mutta ei nyt kovin pahamaineisenkaan) maineen suhteen kun kerron tästä, ja voi olla, etten ehkä ole elossa enää kauaa... Jo nyt tunnen, kuinka kylmä hiki nousee niskaani, kuinka voin jo kuvitella verisien käsien olevan valmiina kiertymään ympärilleni ja katkaisemaan niskani. Tai vielä pahempaa, repimään pääni irti.

Voitte pitää minua hulluna, mutta uskon, että Sisu on noita.

Jälleen suloinen sabotage...

Hyvänä esimerkkinä tästä on Chisu-salaliitto, jonka eräs tamperelaismuusikko sai aikaan. Hän epäili, että Misu olisi häikäilemättömästi kopioinut kappaleisiinsa vaikutteita tältä tuntemattomalta muusikolta. Kummankin videoissa esiintyy niinkin persoonallinen ajatus kuin se, että video on kuvattu katolla. Ja kummankin biiseissä lauletaan esimerkiksi rakkaudesta... Outo yhteensattuma, eikö vain?

Kun tämä nainen epäili Nisun ottaneen hänestä vaikutteita, Iltalehti teki hänestä mustamaalaavan jutun, jossa hänet näytettiin hulluna. Hänen facebook-ystävänsä kääntyivät häntä vastaan... Ja lisäksi nainen huomasi, että hänen nettisivujen kävimääräjäkin tipahti. Oliko kyseessä vain jonkinlainen pieni kävijälaskurin virhe, vai oliko kyseessä kuitenkin todellisuudessa Zisun aikaansaannos? Epäilen jälkimmäistä. Vain noidat, vain noidat (ja nörttihakkerit ja Chuck Norris tietty) pystyvät muuttamaan tuosta vain kävijälukumääriä alaspäin.

SE tekee sitä. Älä alistu, tuntematon tamperelaismuusikko, et ole yksin. Gisu on jäljillämme. Sinusta on tehty ehkä muiden ihmisten silmissä vainoharhainen facebook-mokailija, mutta totuuden tiedämme vain me.

...mä putosin sun ansaas...

Nyt otsikoissa on ollut tapaus, kuinka 9-vuotias tyttö oli kokeillut ladata Pisun kappaleita koekuunteluun, ja päätynyt lataamaan ne joltakin piraattisivustolta. Khisu (vai oliko se nyt joku EVVK) oli ladannut itse levynsä sinne, ja joukko sitä ladanneita putosi hänen ansaan. He tiesivät, että enkelit (tai noidat) ovat kieroja kuin rinkelit kun pilvelle (tai noidan luolaan) pyrähtivät.

Ja nyt se tyttö on varmaan jo linnassa. Ainakin tietokone on viety, ja voi olla, että pian poliisi hakee kotoa jotain muutakin kuin Nalle Puh -läppärin...

...ja kohta nuolen haavoja,
syviä ja suolaisia...


JUURI SIITÄ ON KYSE! Noidat tarvitsevat lapsia! Uhreikseen! Syötäväkseen! Koekaniineikseen! Osaksi rohdoksia! En tiedä tarkalleen, mihin, mutta johonkin noista, tai ehkä kaikkiin. Mutta tiedän, että Ghisu tietää tarpeensa.

Vaikka Shisu on yrittänyt syyttää jotakin TTVK:ta (en googlannut nimeä, mutta voin olla varma, että googlaus paljastaisi, ettei mitään sellaista järjestöä ole olemassakaan), mutta todellisuudessa hän teki sen itse.

...on mua viety huoneisiin,
ja murtauduttu mun tunteisiin...


Meni kenties tytön ladatessa musiikkia tytön selän taakse huoneeseen, murtautui tämän tunteisiin, luki ajatukset, ja sai tytön lataamaan levynsä ja kun Lisu tiesi, että tyttö oli ladannut sen, hän vain ilmoitti poliisille. Ovelaa, ja täysin päivänselvää, vai mitä?

Minusta ainakin kaikki on täysin silminähtävää.

Lärvikirjassa lukee tietty, että kuinka pahoillaan sitä ollaan ja fania ei pitäisi haastaa oikeuteen eikä tällaisessa julkisuudessa ole kiva olla esillä... mutta mitäpä ei olisi valmis tekemään lapsiuhrin vuoksi.

...hoen mun nimeä...

Yleensäkin kannattaa vähän miettiä, kuinka jo nimikin viittaa noituuteen. Fisun taiteilijanimestä ei ota mitään selvää, miten se pitäisi lausua. Kaikilla on sille eri ääntämismalli. Ehkä Risu on tietoinen siitä, että death note onkin olemassa (ja vain noita voi tietää siitä) ja välttelee siksi kertomasta nimeään minnekään? Kukaan ei osaa kirjoittaa tai lausua sitä. Se on mustaa magiaa. Ei mahda tämän laulajattaren oikeaa nimeä löytyä varmasti mistään, vai mitä?

...muuttaisit mut taas eläväks
kuulevaks sekä näkeväks...


Aika monet Tisun lyriikatkin viittaavat noituuteen. Sabotage-biisi sopii suorastaan uskomattoman hyvin kuvaamaan hänen tilannettaan. Ehkä hän onkin zombienoita?

Toinen hyvä esimerkki on Yksinäisen keijun tarina. Laulun sanoituksessa esiintyy kaiken maailman keijuja, peikkoja, fauneja ja tiedä mitä ladykakkoja. Mistä kukaan normaali ihminen voi tietää, mitä keijujen maailmassa tapahtuu? Minä olen yrittänyt tarkkailla joskus montakin tuntia takapihallamme olevaa kantoa, jossa uskon asustelevan keijuja, mutta mitään ei ole ikinä tapahtunut. Silti ne keijut tulevat ja lämpyttelevät iltaisin huoneessani, ikkunalaudan alla, tasan minuutin välein vihreää keijuvaloaan...

Olen laskenut. Se on tasan minuutin välein. Keijut (tai KEIJUZOMBIENOITASHICUT??!) vainoavat minua.

Muistakaa tämä, ystäväni. Chiquita ei ole kaidalla tiellä. Voi olla, ettette enää kuule minusta mitään tämän tekstin jälkeen. Ehkäpä pian ovella onkin poliisi pidättämässä minut siitä, että masturboin julkisessa vessassa - ja miten kukaan voisi tietää siitä, paitsi Visu, joka on wisard, noita?

Jos Xixu saa minut kiinni, olen pulassa. Hän saattaa kiduttaa minua. Jopa tappaa.

...kipu korvaa ystävää.


http://www.feissarimokat.com/2011/12/chisun-salaliitto/

ZeroSaintCrystallsLuonut: ZeroSaintPerjantai 24.08.2012 22:12

Pitää muuten sanoa, että kirastalli vedessä 24h saa veden maistumaan paljon paremmalle. :D

ZeroSaintJotain pientä osa 3Luonut: ZeroSaintTorstai 31.05.2012 18:13

”Kuule itseäsi Ukko ylisen Taivaan!
Akkasi epävarma on paikastaan Taivaan Talossa, ei ihme ole, että varasti vaajan.
Taivaan Vasaman otti, kosto hänen mielessään, kostoa hautonut varmaan aina.
Tuuletar, Akka Taivaan Talon on pulassa pahassa, jos esikoistani satuttaa!
Anteeksi pyydät tekoa julmaa, jumalaksi sinä et ollenkaan ylös sovi,
etkä alas maahan makaamaan!


Jo muuttui muoto Ajattaren, tuli viha vahvaksi, valui puista, pulppusi maasta, mustaksi myrkytti lehdon ja lammen. Muuttui muoto maan, taipui aika Ajattaren käsissä. Laittoi laineet myrskyksi manasi. Nosti raivon meressä, muutti pilvet mustiksi, salamat maahan saneli, iski ilmaa liekeiksi.
Skinwalker, skinwalker
Who am I, who are you
I was only passing through
Skinwalker, skinwalker

A strange encounter to be sure
He was wicked he was pure
Hear him calling, he's calling for you
Come with me into the mystic
Come with me into the night
We can live, live forever
Painted desert, peyote rain
Lord, don't let me go insane

Skinwalker, skinwalker
Through your eyes I can see
you have left your mark on me
Skinwalker, skinwalker

Painted desert, peyote rain
Lord, don't let me go insane

Skinwalker, skinwalker
He takes you to a sacred place
and drinks a tear off your face

Skinwalker, skinwalker
Talk to the spirits
Talk to the wind
Skinwalker, skinwalker
Ceremony of the Cloud People

- Robbie Robertson

yksinkertainenYKSI TIELuonut: yksinkertainenTorstai 06.11.2008 02:12

"OPETA MINULLE TUSKAA"
LAPSI HUUTAA RAIVOISSAAN
MIELETÖN LEIKKI ON LÄHTENYT KÄSISTÄ
EIKÄ ÄITIIN SAADA ENÄÄ YHTEYTTÄ
PIENEN SILMISSÄ LIIKKUU HÄN,
KUIN RAIVOSTUNUT ELÄIN
HÄKELTYNEENÄ SIITÄ MITÄ ON HYLÄTTY

PERHE-ELÄMÄ EI SUJUNUT
EI KUTEN ARVELTIIN
TAI
EI, KUTEN ARVIOITIIN

JA LAPSI HUOMAA HUULTENSA LIIKKUVAN
MUTTA OHJAUSPÖYDÄN TAKANA ON JOKU MUU
JA VÄHITELLEN MAAILMA KAATUU
SAMOIN KUIN AVARUUS KAARTUU

JA SYVÄLLÄ PIMEYDESSÄ
VITUSTA PUHKEAA UUSI AURINKO:
RUMASSA SYNTYMÄSSÄ ON JOTAIN NIIN KAUNISTA
ETTÄ UNOHDAMME VIHDOIN TARKKAILLA
JA TAKASEINÄLLÄ TANSSIVAT VARJOT
NOUSEVAT PINTAAN
KUIN VALTAVAN SÄHKÖISKUN AJAMANA.

SEN ON OLTAVA NOITUUTTA.
On jälleen tullut aika kirjoittaa. Tällä kertaa ei ehkä tule ihan romaania, sillä pitäisi lukea ruotsin kokeisiin... Mutta nyt ei anneta sellaisen häiritä.

Miia kertoi eklektikon tarkoittavan henkilöä, joka yhdistelee eri uskonnoista parhaat palat. Näin hän opetti minulle uuden termin, jolla kuvata itseäni, sillä juuri tuotahan minä teen, kuten eilen kerroin. Miu puhui myös siitä, miten monet kristityt pelästyvät, kun puhutaan noidista ja yliluonnollisesta. Siihen on hyvä tarttua.

Tämä pelko johtuu yksinkertaisesti siitä, että kristityt uskovat noitien ja yliluonnollisen olevan tekemisissä Saatanan kanssa. Ja kuten varmasti kaikki tietävät, kristittyjen "päävihollinen" on Saatana. On siis luonnollista, että kristityt pelkäävät noitia ja muita "kummajaisia". En kuitenkaan puolla tätä pelkoa, sillä se aiheuttaa syrjintää, jota vastustan henkeen ja vereen. Ei ole muiden asia, miten toinen ihmineen elää elämänsä. Jos haluaa harjoittaa noituutta tai muuta vastaavaa, hänen annettakoon se tehdä rauhassa. Minun puolestani kaikki on saliittua niin kauan, kun siitä ei koidu muille haittaa.

Oma suhteeni yliluonnolliseen on melko läheinen, sillä olen aina ollut kiinnostunut aiheesta. Olen kaiketi aina ollut vähän pakanallinen, koska olen jo ala-asteikäisenä harjoittanut erilaisia henkiin liittyviä riittejä. (Tämä tuli nyt aivan uutena tietona kaikille, joten älkäätten pudotko tuoleiltanne.) Mitään ei kuitenkaan tapahtunut, paitsi että oma pääni meni sekaisin niistä suitsukkeista. xD Yliluonnollista olen myös itse kokenut, sillä kun olen rukoillut Jumalaa, rukouksiini on vastattu. En tosin ole kuullut mitään ääniä tai sellaista, mutta vaikutus on näkynyt konkreettisina tuloksina. Mitä taas tulee, esim. Nokian "kaatajapappiin" (en muista nimeänsä), niin saattaa olla, että ihmiset kaatuvat Pyhän Hengen voimasta, kenties eivät. Varmaksi ei voi sanoa.

Minua on aina kiehtonut taikuus. Kuinka upeaa olisikaan osata vaikkapa siirtyä paikasta toiseen ajatuksen voimalla tai loihtia rahaa loputtomiin. Olen lukenut helluntaiseurakuntalaisten pikku vihkosia, joissa mm. kerrottiin tytöstä, joka teki diilin jonkin sortin demonin kanssa, jotta saisi mitä halusi. No, voitte arvata, että huonostihan siinä tyttöraasulle loppujen lopuksi kävi. Tällainen propaganda juuri aiheuttaa pelon. Minäkään en uskalla alkaa mihinkään voimakkaisiin loitsimisiin, koska pelkään päätyväni Saatanan uhriksi. Noituushan on rinnastettavissa kristinuskon mukaan saatananpalvontaan, sillä vaikka mitä henkeä rukoilisit, se on vain Saatanan yksi ilmentymä. Juuri tämän takia muut uskonnot ovat kristittyjen mukaan vääriä.

Mutta ajatelkaamme vaikkapa buddhalaisuutta. Se ei ole jumaluskonto, vaan keskittyy hengen elämään: mietiskelyyn, etiikkaan ja viisauden jalostamiseen. Miten tuollainen voi olla lähtöisin Saatanasta?

Kristinuskon yksi suurimpia vikoja onkin mielestäni sen yksioikoisuus, tapa, jolla se saarnaa olevansa ainoa oikea. Esimerkiksi hindut ovat hyvin avoimia uskontojen suhteen, ja hyväksyvät lähes minkä tahansa uskonnon oikeana. Kaunis ja tavoiteltava avoimuus, jota länsimaalaisen kulttuurin tulisi suuresti harkita.

Ja jouhevasti siirrymmekin siihen, miten ihmisten ei koskaan pitäisikään tehdä hätäisiä ja mustavalkoisia johtopäätöksiä. Itse olen aikoinani moiseen syyllistynyt oikein rankemman kautta ja olen parin vuoden aikana huomannut, miten lapsellinen olin. Sillä moinen yksioikoisuus tarkoittaa itserakasta ajattelua ja kypsymättömyyttä. Mahtaa nolottaa, kun huomaa että olikin väärässä.

Herätkäämme siis avoimin mielin huomispäivään, valmiina oppimaan uutta. Älkääkämme jähmettykö vanhoihin kaavoihin, jotka eivät välttämättä ole oikeita.

Sincerely yours: Saz-san

--- jatkuu: Nathaira
« Uudemmat - Vanhemmat »