IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
20.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 629 (1.7.2008 alkaen)
Koko
9 jäsentä
Tyttöjä: 5 (56 %)
Poikia: 4 (44 %)
Keski-ikä
27,7 vuotta
Otos: 6 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,0 vuotta

Jäsenet (9)

TiikaaKettupenajonipMathi^Miikkuli^ramones_85ennaeJenZuCat
« Uudemmat - Vanhemmat »

hide-Unta.Luonut: hide-Lauantai 04.07.2009 13:38

Olin jostain kummallisesta syystä vanhalla ala-asteellani menossa ovesta sisään kun huomasin jonkin opettajan sättivän poikaa rikkoutuneesta pullosta jota hän ei ollut hajottanut. Poika siinä itki ja huusi ettei ole tehnyt sitä. Menin väliin ja totesin opettajalle, että silloin kun minä tätä ala-astetta kävin, täällä sentään uskottiin oppilaita ja heillä oli myös ihmisoikeudet. Opettaja alkoi minua siinä oikein urakalla sättimään ja uhkailemaan kuinka hänellä on vaikutusvaltaa tehdä elämästäni helvettiä ja plaplapla. Menin sisään rakennukseen ja totesin että onpas melkoinen kusihätä. Kyselin eräältä opettajalta että missä mahtaa olla yleinen WC. Hän vastasi että yhteinen wc löytyy, mutta jokaiselle luokalle on oma pönttönsä. Hän saattoi minut luokkahuoneeseen jossa roikkui seinällä (noin. pienen taulun kokoinen) laatikko. Hän avasi sen ja näytti (halkaisijaltaan n. 5cm) kuppeja, joissa luki kussakin luokan nimi. Minun luokkani (miten ees olin siel koulussa ku olin jotai 20) oli tietenkin pienin kuppi. Se oli viel sellai vitun kermakko johon olis pitäny osaa tähdätä ku se on parin metrin korkeudessa seinässä kiinni. Joo. Totesin siinä niille opettajille että jaa, eipä olekaan enää yhtään hätä ja lähdin menemään.
Seuraavia tapahtumia en unessa niin hirveän hyvin muista, muuta kun että riitelin oikein tulisesti sen opettajan kanssa joka syytti sitä söpöä pikkupoikaa sen pullon rikkomisesta. Sit jostain syystä siihen uneen pamahti Tuula Mäkinen. (Vittumaisin opettaja jonka olen tavannut, uhkasi oikeassa elämässä aiheuttaa siirron minusta toiselle luokalle että hän ei suostu opettamaan jos minä olen luokassa. Tuula opettaa materiaalioppia) Sit alettiin siinäkin jotain sen kans väitellä siitä et miksen saanu tukiopetusta ku en ollu liimannu paperille niitä vitun tilkkuja joita sen jokaisella tunnilla piti liimailla ihan vitusti. (Jotain päälle 200 niitä tilkkuja oli kun lukuvuosi loppui.)
Sit tuli sellai oikein "kattilatlentää" riita.
...sit menin rehtorin puheille ja se erotti ne kaks opettajaa. (Tuula mäkisen ja sit sen vitun toisen ämmän.) Sit se rehtori anto mulle vaan tuulan takin, autoin sen sen päälle ja sit rehtori vaan hymyili ja tokas niille ämmille että hyvää ikuista kesälomaa...

Mut paras osio.
Olin jesselle puoliunessa selittäny kaikki ton unen tapahtumat enkä ees tajunnu että se oli unta. Huomasin vaan jossain vaiheessa että eihän toi ees kuuntele mua, herätin sen ja kerroin koko tarinan uudestaan.

Olin kuulemma lopettanu selostuksen: "..Vitun ämmä." ja nukahtanu uudestaan.

//EDIT: Se oli vissiin sit joku toinen uni ku olin jossain kirppiksellä (?) ja sit löysin jonku kivan leopardikuvioisen mekon. Sit sielt nurkan takaa tulee joku kakara joka nauraa ja osottelee "LUULEKSÄÄ OIKEESTI ET TOI MAHTUU SULLE" (jostain syystä olin aluks saman mittanen ku se, sit korjasin ryhdin ni olin joku kaks metrii sitä pitempi ja potkasin sen ikkunasta ulos.. ja ostin sen mekon.)
« Uudemmat - Vanhemmat »